David Pieters

Aan jezelf werken in het buitenland. Bali retraite en coaching voor mannen

Je wilt aan jezelf werken in het buitenland. Niet alle mannen willen met onbekende mannen rond een vuurtje staan op de Veluwe of in een ijsbad of zweethut (beiden heel hip momenteel). Aan jezelf werken is tenslotte een persoonlijke aangelegeneheid. Je wilt ook niet naar een psycholoog of in een praatgroep over je problemen praten. Je staat vol in het leven, hebt een mate van succes bereikt, en je wilt uit je normale omgeving om dat proces met jezelf aan te gaan. Het liefst met iemand die jouw niet kent en geen oordeel heeft over jouw leven en waar je nu staat. Ik snap dat heel goed.

Ik vertrok in 2018 met mijn gezin uit Nederland. Je kan hier een stukje van mijn persoonlijke verhaal lezen. Mijn leven staat in het teken van veranderingen en transformaties. Ik ben door de jaren heen een vertrouwenspersoon geworden voor mannen die op zoek zijn naar begeleiding, maar niet op een standaard manier. Ik bied transformatieve retraites aan op Bali, waar ik woon met mijn gezin. Deze retraites in combinatie met coaching, zijn persoonlijk van aard en relatie gebaseerd, dus een-op-een, en niet in een groep. Met mijn retraite neem ik mannen mee op een avontuurlijke en trasformerende reis om samen te kijken, te leren, en te ervaren wat zich in jouw leven wil gebeuren. En dat alles te midden van de meest prachtige natuurlijke en spirituele omgeving die je maar kunt voorstellen: Bali.

Deze coachingsweken of retraites zijn bedoeld om mannen zoals jij, die aan zichzelf willen werken maar dat niet willen doen met hun partner, of in Nederland, te ondersteunen bij de thema’s in hun leven.

Relaties en levensthema’s

Misschien loop jij vast in je relatie, op je werk of in je onderneming of merk je dat je tegen jezelf aan loopt en zit je gewoon niet goed in je vel. Wat ook kan is dat je verleden begint op te spelen. We dragen allemaal ervaringen en inprentingen mee uit onze opvoeding, onze jeugd of kindertijd. Meestal komen we deze thema’s pas op latere leeftijd tegen in onze relaties. Met je partner of met je kinderen. Misschien loop je vast in je huwelijk, of ben je gescheiden en merk je dat je nog steeds tegen hetzelfde aan loopt. De patronen van je eigen ouders of de relatie die je met hen hebt of had, gaan opspelen. Familiedynamieken uit het gezin van herkomst herhalen zich in je eigen leven. De relatie met je vader of je moeder is niet goed, of er spelen andere thema’s in de familiesfeer. Dit wil je onderzoeken en aankijken. Wat is de invloed van je oorspronkelijke familiesystem op je hier en nu? Het kan ook zijn dat er andere thema’s zijn die met je levensverhaal te maken hebben. Ook daar kijken we naar.

Avontuurlijke en persoonlijke retraite

Deze retraite gaat over jou en over jouw leven. Je wil eindelijk wel eens meer inzicht in jezelf. En je wilt weten waarom bepaalde dingen in je leven steeds niet lekker lopen. Je bent wel bezig met persoonlijke ontwikkeling: je leest eens een boek, luistert naar een Podcast, of praat eens met je vrouw of partner. Maar daarmee kom je nog niet tot de kern. Ik wil je graag meenemen naar die kern en je uitnodigen voor een avontuur met jezelf.

Aan jezelf werken kan ook op een manier en op een plek die fijn is. Die je verder brengt. En dat op een geweldige plek, en met iemand die jou daarbij kan begeleiden. Ga het eens aan. Het zal jezelf en je relaties goed doen.

Wil je meer weten? Kijk hier voor een opzet over de 7 daagse retraite met David Pieters in Bali. Let op: iedere retraite is anders omdat op maat wordt samengesteld (en vol verassingen is). Hieronder een korte sfeerimpressie.

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven van publicaties en nieuwe Podcasts?

Mijn thema's gaan over persoonlijke groei in een veranderende wereld. Over bewustwording en ontwaken, Human Design, ondernemen en vrijheid het volgen van je eigen unieke en authentieke weg. Ik stuur zo'n 1x per maand een e-mail.

Het Menu