5/5

Aanbevelingen

5/5
Pascal Romero
Pascal-120x120

"Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik hoorde dat hij een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben.
Tijdens de sessies weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben. Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen."

Coen van Winsen
IMG_4989

Sinds het begin van mijn proces van (spirituele) ontwikkeling ben ik bij vele retreats en coaches geweest. Nooit wist ik echt bij de kern te komen. Nu zocht ik iets anders, ik wilde graag een intensieve persoonlijke benadering. Dit is precies wat David aanbiedt. Het 1:1 week-long coaching retreat op Bali is een combinatie van avontuur, goede gesprekken, echte diepgang, therapie en coaching. Voor het eerst voelde ik me echt begrepen, David zijn holistische en tegelijkertijd reële visie op het leven en de wereld resoneerde helemaal met mijn visie. We zijn diep in mijn leven en vooral kind stukken gedoken. Dit riep oude pijn en emoties op. Ben echt weer door het verdriet en de boosheid van het innerlijk kind heen gegaan. Het was zeker niet altijd fijn en comfortabel, maar heeft wel helderheid en heling gebracht. Als je op zoek bent naar diepgang en bereid bent al je stukken aan te kijken zou ik David ten zeerste aan bevelen. Mijn proces heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt, maar is natuurlijk nog niet klaar. Daarom heb ik ook besloten door te gaan met David als coach en mentor om zowel mijn bedrijf als mezelf verder te laten groeien.

Gerben Looije
IMG_9023

Ik nam contact op met David omdat ik merkte dat ik keer op keer vast liep in mijn dagelijkse beslissingen. Ik dacht veel na over mijn uitgaven omtrent geld en had hierdoor het idee dat mijn probleem te maken had met money mindset. Al snel bleek uit de gesprekken dat mijn money mindset niet het werkelijke probleem is. Alles komt namelijk door wat we in onze kindertijd meekrijgen en dus ook de connectie tussen ouder en kind. Zelf wist ik wel dat de relatie met mijn vader niet goed was. Altijd was ik maar opzoek naar erkenning van mijn vader maar had dit zelf niet door. Doormiddel van de sessies (en retraite met David op Bali) kijk ik nu heel anders naar deze situaties en kan ik dit van me afzetten en zoek niet meer de erkenning van mijn vader. Ik sta nu voor mezelf en weet dat ik doormiddel van het erkennen van en liefde voelen voor mezelf op het juiste pad terecht ben gekomen. Dank voor dit waardevolle traject en ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en dat we samen deze reis mogen maken.

Klaas-Aart Kok
1676999373859

Omdat ik een overstap wilde maken van videoproductie naar non-duale coaching heb ik de hulp van David ingeroepen. In eerste instantie omdat ik me erg in zijn persoonlijke verhaal kon vinden en ook omdat ik het gevoel had dat hij het zakelijke en spirituele goed kon combineren. Dat voorgevoel bleek geheel waar te zijn tijdens onze gesprekken. De combinatie van zijn kennis van Human Design, zijn sterke intuïtie en ervaring zorgde ervoor dat ik mezelf veel beter heb leren kennen, maar vooral ook mezelf nog meer heb leren accepteren. David stroomt heel mooi mee met wie je bent en wat je op het moment nodig hebt. Hierdoor krijgt datgene wat vanuit je diepste zelf naar boven wil komen helemaal de ruimte om zich te manifesteren. Dat komt voor een groot deel ook door de persoon die hij is, waardoor ik al snel een bijzondere band voelde. Ik ben erg dankbaar voor de hulp die David me de afgelopen tijd heeft geboden en weet ook dat we elkaar weer gaan zien als de tijd rijp is voor een volgende stap.

Derek van Bakel
1596720004389

De thema’s die David aanhaalt, waren behoorlijk in lijn met wat er in mijn hoofd speelde. Ik zat midden in een zoektocht naar autonomie, vrijheid in de breedste zin van het woord en kon daarnaast niet altijd mijn emoties onder woorden brengen, danwel er naar kunnen luisteren. Na de kennismaking durfde ik de stap aan om een intensief traject met elkaar aan te gaan. Wekelijks spraken we via Zoom en dat was totaal geen belemmering. Voor mij stond die fase in het teken van transformatie; van loondienst naar remote freelancer en van Nederland naar Tanzania. In beide stappen ben ik fijn begeleid door David en ook Human Design is meermaals erbij gepakt en heeft me veel inzichten gegevens. Maar meestal was het vooral bespreken wat er op dat moment speelt en die counterpart had ik precies nodig. Ik ben dichterbij mezelf gekomen en weet veel sneller te signaleren wat er zich afspeelt in mijn hoofd en lichaam. Wat is vooral de mind en hoeft niet de overhand te krijgen? Wat is zinvol en moet ik naar luisteren? Met herboren energie hebben we onze laatste zoom gehad vanuit Tanzania en Bali, mooi om te zien welke stappen ik gezet had. Nu hebben we nog regelmatig contact en hebben we elkaar in Nederland voor het eerst live gezien. Elk contact en afspraak blijft nog steeds waardevol!

Marcel Boymans

David, ik ben je intens dankbaar voor alles wat jij voor mij betekent hebt. Toen wij ons traject samen starten zei je tegen mij “Marcel, het komt helemaal goed met jou!” Ik brak toen omdat ik er op dat moment weinig vertrouwen in mezelf en het leven had. Nu meer dan een half jaar verder heb jij me geholpen om dat vertrouwen weer op te bouwen. In de intuïtieve sessies vond jij de juiste woorden op het juiste moment. Op weg naar geduldige overgave heb ik mezelf beter leren kennen. Jouw helderheid en kwaliteit snel naar de kern te komen laten me dichter bij mezelf komen. Mijn angst voor afwijzing, angst fouten te maken en angst mijn waarheid te spreken zijn verminderd. Desondanks mijn weerstand en scepsis tegenover Human design heb je mij via deze methode zelfliefde geleerd. Mezelf maar ook anderen te accepteren hoe we zijn. Dit had ik al vaker in spirituele boeken gelezen maar je hebt me geholpen om dit meer in embodiment te brengen. Ik voel meer dat iedereen uniek is en dat we al perfect imperfect zijn. Aan de andere kant liet je me sterker geloven in dat er meer mogelijk is dan onze mind denkt. Verandering en het nagaan van dromen en behoeftes. Het volgen van mijn instincten zonder te weten waar de weg naar toe leidt. Ontspannen in het niet-weten. Uit de mind, in het moment. Je helpt mij herinneren en ervaren dat zich het leven het hier en nu afspeelt maar tegelijkertijd tijd alleen een concept van de mind kan zijn. Dankjewel voor jou hulp tot zelfhulp en jou begeleiding op mijn pad naar een leven vanuit vertouwen, liefde en vrijheid.

Jeroen Waltmans
1621595769601

David heeft mij een half jaar begeleid en dat was inspirerend voor mij. Het heeft mij ten eerste in contact gebracht met mijn Human Design blauwdruk waar ik heel veel door leerde over mezelf. Daarnaast heeft het mij geholpen bij de hot topics die op dat moment in mij leefde. Eigenlijk hadden wij een unieke aanpak tijdens de sessies. David stemde zich op mij af en gaat open in de gesprekken. Hierdoor ontvouwde het dialoog en de onderwerpen vanzelf en wat bleek, het waren steeds die onderwerpen die onbewust de aandacht hadden gevraagd. Ik heb geleerd beter te vertrouwen op mijn gevoel en mijn intuïtie. Mijn innerlijke kracht ben ik weer gaan voelen. Ik voel mij veel zekerder in mijn leven en in het maken van beslissingen en weet ook, wat de uitkomst ook mocht zijn, ik de juiste heb gemaakt omdat het goed voelde. David is een man die met beide voeten aan de grond, oprecht en authiek meekijkt in je leven. Hij heeft naar mijn inzien een bijzondere kijk naar de wereld en kan hiermee jouw kijk naar de wereld verbreden en veranderen. Althans dat veranderen is een bijproduct. Dat is het proces wat je ondergaat wanneer je met deze toffe kerel samenwerkt. 
David ik dank je voor wie je bent en wat wij hebben neergezet in ons proces, want het werkt altijd tweerichtingen op. Bedankt. Lieve groet, Jeroen Waltmans

Esther de Greeve
Esther

Direct voelde ik me thuis bij David. Alsof hij een oude bekende was. Ik vertelde mijn issue en direct voelde hij in en aan wat diep van binnen in mij het antwoord was. Alleen mijn hoofd zat er tussen met ruis. Dat onderscheid wist hij direct te onderscheiden. Hij herhaalde mijn woorden en vatte alles goed samen evenals wat hij waarnam op een dieper level en wat ik wel wist, maar nog niet van overtuigd was, omdat ik bevestiging behoefde. Tijdens een sessie werd helder welke keuze gemaakt wilde worden op zielsniveau. Ik ben dankbaar voor de helderheid die hierdoor gevoeld en gezien werd. Tevens komt David met goede opmerkingen en adviezen over de keuze en wat de oplossing kon zijn als het “fout” zou gaan, wat mijn mind denkt. Het was alsof David me al jaren kende. Hij kon alles goed zien, voelen en samenvatten. Daardoor weet ik nu zeker wat ik dien te gaan doen! Ik heb helderheid gekregen en gevoeld wat de bedoeling is!

Jorrit Timmerman

Soms is het fijn als iemand een tijdje met je mee loopt. Nooit gedacht dat ik met een coach in zee zou gaan. Life is full of surprises. Ik was op zoek naar iemand die mijn verlangen om naar het buitenland te gaan begreep en praktisch kon maken. Al snel gingen onze gesprekken over de diepere motivaties en bewegingen in ons leven. Over angst, de invloed van opvoeding, de werking van patronen. Over menselijkheid, waarin liefde, vrijheid en creativiteit centraal staan. De afgelopen 6 maanden waren onze wekelijkse afspraken een baken om mijn pad telkens helderder te krijgen. Waarin mijn diepere drijfveren zichtbaar werden. En al hebben we weinig gesproken over de feitelijke move naar het buitenland, deze is nu duidelijker dan ooit.

Ann Eeckelaert

Lieve David, Ik ben bij jou terecht gekomen met de vraag me te helpen meer structuur te brengen in de werking van mijn praktijk. Al gauw hielp je me met meer essentiële en persoonlijke uitdagingen. Door jou heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en ben ik door onze samenwerking enorm gegroeid. Ik voel me beter in mijn vel en dat komt ook de praktijk ten goede. Door het stellen van de juiste vragen en me te steunen op een heel liefdevolle manier heb je openingen gecreëerd om anders te durven denken. Je hebt me geleerd om meer in mezelf te geloven en mijn intuïtie te vertrouwen. Bedankt voor het delen van je kennis, voor het aanwezig zijn, voor je tijd en vertrouwen, voor je liefdevolle begeleiding en je wijze raad. Bedankt voor de reis samen.
Ann

Caroline Herschens
c2496ca1-2332-48fa-a1e2-c380b0497c70

Ik was op zoek naar iemand die mij kon begeleiden bij mijn bedrijf en die mij inzicht kon geven in mezelf. Ik ken David nog van toen hij in Nederland woonde en mijn gevoel zei direct dat ik bij hem moest zijn. Ik vind het fijn om door een man gecoacht te worden en David weet vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Hij geeft advies, maar geeft ook ruimte voor wat er gevoeld wil worden. En ik houd van de combinatie van het praktische met het spirituele te combineren en dat was precies wat ik nodig heb. Mijn bedrijf praktisch beter neerzetten en mezelf ontwikkelen. Hij heeft me enorm geholpen in mijn zoektocht en ik sta nu zelfverzekerder in het leven.

Thera Clazing
IMG_0767-768x512

David heeft mij goed kunnen helpen en ondersteunen, zowel in persoonlijke processen als in het verder uitbouwen van mijn bedrijf. Ik had toen ik David benaderde een vrij duidelijk idee waar ik aan wilde werken en waar ik zijn hulp zou kunnen inzetten. Het vinden van mijn verhaal en mijn missie, dat heb ik zelf gedaan, maar er in blijven geloven, helemaal in mijn kracht gaan staan en het verder uitbouwen van mijn bedrijf daar heb de coaching van David voor kunnen inzetten.

.Ik heb zo veel gehad aan de toewijding vanuit David en vanuit mijzelf. Je stapt samen in een proces en vanaf het moment dat je dat doet is David er echt 100 procent bij. Ik had dat nodig, die support en steun. Een veilige bedding vanuit mannelijke energie. Af en toe had ik wat inbakening nodig, zodat er daadwerkelijk mooie bijzondere dingen konden groeien. .Ik heb de neiging om mezelf af te leiden en te veel tegelijk te willen doen, waardoor het proces stagneert. De coaching van David hielp mij enorm om te focussen! Het moment dat ik de coaching aanging was ik ook op het punt dat ik me kon laten helpen. Het feit dat ik kon besluiten, Ik gun mezelf deze coaching, ik mag verder groeien, ik ben dit waard. Alleen dat besluiten heeft me al zo veel verder gebracht. Ik kon diep van binnen voelen. Ik heb dit nodig. Dit brengt me verder. Ik verdien het om te groeien in mijn volledige potentieel. Als je dit leest en je vlam gaat aan, als je nu een 'ja' voelt, ik zeg doen. Gun het jezelf!

Olaf Rutte
Olaf-002DefZw-390x260

David heeft mij geholpen met het ontwikkelen van een meer verdiepende visie op mijn ondernemerschap . Hij heeft dit ook vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past zodat ik verder kan met waar ik goed in ben.