%%title%% Doen wat je wilt.
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat als jij gaat doen wat je werkelijk wilt?

Ik heb mezelf die vraag ook vaak gesteld. En ik heb mezelf ook lang (onbewust) tegengehouden, want doen wat ik echt graag wil, kan dat eigenlijk wel? Is dat wel voor mij weggelegd? En zal het mij lukken?

Een verandering moet je willen

Anderhalf jaar geleden keek ik mezelf in de ogen over waar ik was en waar ik naar toe ging. Ik wist diep van binnen al lang dat ik een verandering wilde. Er leefden verlangens in mij die ik al heel lang stil had gehouden. Het duurde uiteindelijk jaren voordat ik er ook echt klaar voor was en de knoop door kon hakken. Het werd een rigoureuze transitie die alle vlakken van mijn leven bij elkaar bracht.

Stappen zetten

Zo zei ik in december 2017 tegen Tryntsje: in september halen we de kinderen van school. Ook zo’n verlangen. We lieten er op oudejaarsavond nog een wensballon bij op, maar de wens was al een besluit geworden. En ook al wisten we nog niet hoe de executie precies zou gaan lopen, we wisten inmiddels heel goed wat we wilden en zetten steeds stapjes in de richting van ons verlangen. Innerlijk waren we ons denk ik al jaren aan het voorbereiden. De uiterlijke manifestatie had tijd nodig.

Uiteindelijk voelt het heel natuurlijk dat we nu dit pad bewandelen samen met ons gezin. Ik ben gaan luisteren naar mijn innerlijke stem, die steeds luider ging spreken. Ik heb gehoord en ik heb gevolgd.

verlang jij ook naar een verandering in je leven en voel je dat het tijd is om echt all-in te gaan door je eigen bedrijf of praktijk op te zetten? Dan kun je een half jaar lang samen met mij op pad gaan om jouw verlangen in de wereld te zetten. Samen bouwen we aan jou bedrijf en aan een strategie die klanten oplevert die jij kunt helpen.

Kijk hier voor meer informatie over dit begeleidingstraject

David

Reactie plaatsen