Living your design

Gefeliciteerd met je aanmelding. Super leuk dat je er bij bent.

BELANGRIJKE INFO:

Gefeliciteerd met je aanmelding voor de cursus Human Design voor ouders en kinderen. 

Super fijn dat je er bij bent en dat je er voor gekozen hebt om dieper te duiken in jezelf en je kinderen.

Van harte welkom. 

Met deze cursus willen we je meenemen op een prachtige ontdekkingsreis in de designs van jezelf en je kinderen en ga je leren hoe je op een totaal andere manier elkaar kunt leren kennen en samen kunt leven. 

Je krijgt nog een e-mail met je bevestiging. Hieronder alvast de aanvullende informatie en wat je nodig hebt.

Stap 1:download je chart

Ga naar deze website en download je eigen chart, die van je partner als je die hebt, en die van je kind(eren) door de gegevens in te voeren. Misschien heb je al eens een chart opgevraagd via een andere website, maar deze specifieke site berekent ook een aantal variabelen die je nodig hebt bij deze cursus. Je hoeft geen account aan te maken en kan de pdf gratis downloaden.

Print deze charts uit en houd ze bij de hand tijdens de bijeenkomsten. 

Data live bijeenkomsten

De eerste van zes live bijeenkomsten zal zijn op zondag 15 mei om 10 uur. Zoom link hieronder. 

De volgende data zijn zondag 22 en 29 mei en zondag 5, 12 en 19 juni.  Het kan wegens omstandigheden gebeuren dat er een zondag tussenuit valt, dan wordt de laatste zondag 29 juni. Zet alvast in je agenda. Iedere sessie wordt opgenomen zodat je die later zelf kunt terugkijken mocht je er een keer niet bij kunnen zijn of als je het opnieuw wilt bekijken.

Telegram groep

Download de app als je hem nog niet gebruikt. Onze Telegram groep is bedoeld voor uitwisseling met medecursisten en met ons. Hier kun je ook altijd vragen stellen. We vinden het leuk als je jezelf eerst voorstelt in de groep. Ook vinden wij het fijn als je het design (een screenshot van je chart) van jezelf en je kind(eren) wilt delen in de Telegram groep. Dan krijgen we gelijk een idee met wie we te maken hebben.. 🙂

https://t.me/+GjZ7SGj6_3FiMWI1

Zoom link

Voor iedere sessie gebruiken deze Zoom link.

https://us02web.zoom.us/j/6937743426?pwd=MjVQTWw4UHFueHhUeWQ0NGRESldYQT09 

Meeting ID: 693 774 3426

Passcode: HDcursus

Werkboek

Je krijgt voorafgaand aan iedere week een lesboek wat we je vragen te lezen voordat we de sessie in gaan. Het eerste e-book, over de types, krijg je in de Telegram groep.

We hopen je te zien bij de eerste live sessie!

Warme groet,

Tryntsje (en David)