Wil je meer klanten zonder je ziel te verliezen?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Dromen waarmaken

ChangeMakers | Healers | Coaches | Therapists | World Changers | Artists | History Makers... 

Persoonlijk en zakelijk groeien door innerlijke ontwikkeling!

Wil je authentiek en dicht bij jezelf blijven en wil je zichtbaarheid die je betalende klanten oplevert?

Je bent gedreven om een verschil te maken in de wereld en voor anderen. Je hebt van je passie je bedrijf gemaakt of staat op het punt om dat te doen. 


Je hebt wel ideeën, maar je mist strategie die je klanten oplevert. 


Het gaat niet alleen over de praktische dingen zoals de juiste marketing, zichtbaarheid en strategie voor je bedrijf of praktijk. Het gaat ook (en misschien vooral) over de innerlijke processen die je tegenkomt bij het in de wereld zetten van wat jij te geven hebt. In elke fase kom je een stuk van jezelf tegen, wat ook confronterend kan zijn. Alles wat jij in essentie bent en nog niet zichtbaar is, wil geïntegreerd worden in je bedrijf.


Ik help jou bij het integreren van je persoonlijke processen in je ondernemen, zodat je obstakels die je ervaart kunt doorbreken. 

Daarnaast leid ik jou in het proces van het aantrekken van de juiste klanten met methoden die werken. Klanten die graag met jouw willen werken omdat zij bij jouw resoneren en jij hen echt verder kunt helpen.

Hoe word je de Changemaker die je wilt zijn?

Jouw uitdaging is het aantrekken van nieuwe betalende klanten!


Bij het zichtbaar worden en vermarkten van jouw dienst of product kun je jezelf totaal verliezen in allerlei marketing. Dat is zo zonde en ook niet nodig. Waar het om gaat is dat jij steeds meer jezelf wordt (en durft te zijn) en aflegt wat je niet bent en wat niet bij je past. Vanuit die plek ga je op een nieuwe manier aan je bedrijf werken.


Vervolgens help ik jou om een aanbod te creëren waar je klant geen nee tegen zegt. En ik help je om die ideale klant te bereiken. Samen werken we aan je strategie, je marketing en je zichtbaarheid op een manier die authentiek en integer is. 

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma's aanschaffen om jou te helpen met je bedrijf. Er zijn legio marketing goeroes en cursussen. 'Coaches' vragen soms grof geld voor een one-size-fits all 'oplossing' die jou succes beloven. Vaak is het niet meer dan a Algemene info over social media marketing, het bouwen van een website, ´mindset´, Facebook adverteren, zoekmachineoptimalisatie en meer. En natuurlijk kun je overal gratis informatie vinden over alles wat met je mindset, bedrijf en marketing te maken heeft. Het zijn op zijn best losse eindjes die je zelf aan elkaar moet knopen. En weet je wat het punt is? Meestal kom je er niet echt verder mee en blijf je hangen in ´uitproberen.´ Ondertussen verlies je ook nog eens kostbare energie. Je blijft overgelaten aan je eigen twijfels en onzekerheden over wat voor jou gaat werken. En van binnen weet je dat er ook nog andere aspecten een rol spelen waar juist persoonlijke begeleiding het verschil gaat maken. Bovendien laten veel van deze ´business coaches´ je ook nog aan je eigen lot over door je niet persoonlijk te begeleiden. Zonde van je geld als je het mij vraagt. 


Wat mijn persoonlijke begeleiding jou oplevert!

 • Scherpe focus op waar jij je energie op moet richten.
 • Een kicke strategie die je klanten oplevert! Speciaal afgestemd is op jou als persoon en op jouw bedrijf.
 • Inzicht in je eigen innerlijke processen (het hoe en waarom) en de methoden om je oude patronen en angsten te doorbreken. 
 • Duidelijkheid over welke praktische stappen je moet zetten, waarom en wanneer. 
 • Iemand die je uit je eigen koker haalt zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken die goed zijn voor jou persoonlijk en voor je bedrijf.  
 • Resultaat door wekelijkse samenwerking en accountability.
 • Een hele gave ervaring doordat we voor langere periode samen optrekken en ik je meeneem in een energie die ook mijn leven heeft veranderd. Ik deel met jou alles wat ik tot nu toe heb geleerd en toegepast zodat jij ook op weg kan naar het leven wat je als een jas gegoten is!


Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help jou met een methode die werkt.

Wat anderen zeggen...

‘David heeft mij geholpen met het eigentijdse en meer verdiepende visie op marketing te ontwikkelen. En dit vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past.’
Olaf Rutten

Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik had gehoord dat David een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben. 


Tijdens de Skype sessies met David weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben.


Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen.

Pascal Romero

Waarom wil je met mij werken?


Ik geloof in een combinatie van strategisch bouwen aan je bedrijf en in loslaten en je over geven aan wat het leven jou in iedere situatie wil leren. Door je hiervoor te openen zul je merken dat je als persoon en met je bedrijf enorme groei kunt meemaken en dat het ondernemen en aantrekken van klanten natuurlijk en leuk wordt.


Belangrijker dan mijn bedrijfservaring, vind ik dat je moet weten dat je met iemand gaat werken die jou leert kennen en die je gaat begrijpen. Een keuze om met mij te samen te werken is direct een keuze om wie je bent helemaal te integreren in je bedrijf en je bedrijfsgroei.


Mijn bedrijfservaring 

 • Tien+ jaar ervaring in het bedrijfsleven als marketing/communicatie adviseur.
 • Ondernemersvaardigheden door jarenlange mede- verantwoordelijkheid in het familiebedrijf.
 • Opzetten van een marketing- en communicatiebureau als uitbreiding van bestaand bedrijf en succesvol overgedragen aan nieuwe mensen.
 • Marketing campagnes gemaakt voor grote en kleine bedrijven (waaronder Rabobank Private Banking), maar ook recreatieondernemers, projectontwikkelaars en kleine ondernemers.
 • En natuurlijk ruime ervaring met online ondernemen, online zichtbaarheid etc.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek!

Als jij voelt dat het voor jou tijd is om uit te stappen met je leven en je bedrijf, dan begint dat letterlijk met een kleine stap zoals even contact met mij opnemen. Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.  


Je denkt wellicht: wat kost dat dan? En eigenlijk kan ik dat niet zo beantwoorden want ieder persoon is anders en iedereen heeft iets anders nodig. Natuurlijk ga ik je wel aanbieden om met mij te werken, maar alleen als we tijdens het gesprek merken dat we een goede klik hebben en ik het gevoel krijg dat wij samen echt ergens gaan komen. Omdat ik enkel 1-op-1 met mensen werk en we elkaar tijdens het traject goed gaan leren kennen is die klik voor mij heel belangrijk. 


Ik weet nog dat ik op een keerpunt in mijn leven een beslissing moest maken en een stem hoorde die innerlijk klonk en zei: 'wees niet bang, ga zo door.' Als je tot hier bent gekomen, aarzel dan niet om even contact op te nemen via onderstaande knop.