Wil je meer klanten zonder je ziel te verliezen?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Dromen waarmaken

ChangeMakers |  Healers | Coaches | Therapists | World Changers | Leaders | History Makers... 

Meer klanten zonder je ziel te verliezen?

Boek je gratis advies-sessie!
Wil je authentiek en dicht bij jezelf blijven en wil je zichtbaarheid die je betalende klanten oplevert?

Je bent gedreven om een verschil te maken in de wereld en voor anderen. Je hebt van je passie je bedrijf gemaakt of staat op het punt om dat te doen. 


Je hebt wel ideeën, maar je mist strategie die je klanten oplevert. 


Het gaat niet alleen over de juiste marketing voor je bedrijf of praktijk. Het gaat ook over de innerlijke processen die je tegenkomt bij het in de wereld zetten van wat jij te geven hebt.


Ik leid jou in het proces van het aantrekken van de juiste klanten met methoden die werken. Klanten die graag met jouw willen werken omdat jij hen echt verder helpt.

Ik nodig je uit om een Changemaker te zijn!

Zet de stap die nodig is voor je bedrijf of praktijk.

Jouw uitdaging is het aantrekken van nieuwe betalende klanten!


Bij het zichtbaar worden en vermarkten van jouw dienst of product kun je jezelf totaal verliezen in allerlei marketing. Dat is zo zonde en ook niet nodig.


Ik help jou om een aanbod te creëren waar je klant geen nee tegen zegt. En ik help je om die ideale klant te bereiken. Samen werken we aan je strategie, je marketing en je zichtbaarheid op een manier die authentiek en integer is. 

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma's aanschaffen om jou te helpen met je bedrijf. Er zijn legio marketing cursussen, en 'coaches' vragen soms grof geld voor een one-size-fits all 'oplossing' die jou succes beloven. Algemene info over social media marketing, het bouwen van een website, ´je ´mindset´, Facebook adverteren, zoekmachineoptimalisatie en meer. En natuurlijk kun je overal gratis informatie vinden over alles wat met je mindset, bedrijf en marketing te maken heeft. Het zijn op zijn best losse eindjes die je zelf aan elkaar moet knopen. En weet je wat het punt is? Meestal kom je er niet verder mee en blijf je hangen in ´uitproberen.´ Dat is geen duurzame strategie. Je blijft overgelaten aan je eigen twijfels en onzekerheden over wat voor jou gaat werken.


Wat mijn persoonlijke begeleiding jou oplevert!

  • Een kicke strategie die je klanten oplevert! Speciaal afgestemd is op jou als persoon en op jouw bedrijf.
  • Scherpe focus op waar jij je energie op moet richten.
  • Duidelijkheid over welke stappen moet zetten, waarom en wanneer.
  • Inzichten op het juiste moment zodat je door je angsten en belemmeringen heen kunt breken. 
  • Iemand die je uit je eigen koker haalt zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken die goed zijn voor je bedrijf.  
  • Resultaat door wekelijkse accountability.


Je hoeft niet aan te klungelen. Ik help jou met een methode die werkt.

Waarom wil je met mij werken?


Ik geloof in een combinatie van strategisch bouwen aan je bedrijf en in loslaten en je over geven aan wat het leven jou in iedere situatie wil leren. Door je hiervoor te openen zul je merken dat je als persoon en met je bedrijf enorme groei meemaakt en dat het aantrekken van klanten natuurlijk en leuk wordt.


Mijn bedrijfservaring 

  • Tien+ jaar ervaring in het bedrijfsleven als marketing/communicatie adviseur..
  • Ondernemersvaardigheden door jarenlange mede- verantwoordelijkheid in het familiebedrijf.
  • Succesvol marketing- en communicatiebureau opgezet binnen ons familiebedrijf en overgedragen aan nieuwe mensen.
  • Marketing campagnes gemaakt voor grote en kleine bedrijven (waaronder Rabobank Private Banking), maar ook recreatieondernemers, projectontwikkelaars en kleine ondernemers.

Kies voor groei en boek een advies-sessie!

Als jij klaar bent om nieuwe stappen te zetten met je bedrijf, dan is dit jouw moment. Tijdens een oriënterend consult neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Je krijgt duidelijkheid en de antwoorden waar je naar zoekt.


Tijdens dat gesprek zullen we ook helder krijgen of wij een goede match zijn.  Zo ja, dan zal ik je een voorstel doen om met mij samen te werken. Als ik denk dat mijn begeleiding om welke reden dan ook minder geschikt voor je is, zal ik daar ook open over zijn.