Ondernemers |ChangeMakers | Healers | Coaches | Artists |

Persoonlijk en zakelijk groeien door diepere verbinding met jezelf en je missie

Wil je vanuit diepe verbinding met jezelf en je missie ondernemen en impact maken?

Je bent gedreven om een verschil te maken in de wereld en voor anderen, maar ook voor jezelf. Je hebt van je passie je bedrijf gemaakt of staat op het punt om dat te doen. 

Je hebt ideeën, maar je mist helderheid over hoe je dat onder andere praktsich vorm kunt geven en wat de beste manier daarvoor is. Ook vraag je je af hoe je klanten kunt werven op een manier die klopt bij wie je bent. 

Het gaat niet alleen over de praktische dingen zoals helderheid krijgen over wat voor jou gaat werken, denk aan marketing, zichtbaarheid en strategie voor je bedrijf. Maar het gaat ook over de innerlijke processen die je tegenkomt bij het in de wereld zetten van wat jij te geven hebt. 

Hoe word je de Changemaker die je wilt zijn?
Ken jezelf!

 Ik help jou bij het aan gaan van je eigen persoonlijke processen zodat je deze kunt inzetten in je ondernemen, zodat je steeds meer zicht krijgt over welke koers je moet varen en hoe je dat moet doen.

Daarnaast leid ik jou in het proces van het aantrekken van de juiste klanten. Op zowel energetisch vlak als ook op praktisch strategisch vlak. 

Bij het zichtbaar worden en vermarkten van jouw dienst of product kun je jezelf ook totaal verliezen. Dat is zo zonde en ook niet nodig. Waar het om gaat is dat jij steeds meer in contact komt met wat er in jou geleefd wil worden en dat je keuzes durft te maken waardoor dat naar buiten gaat komen. Meer jezelf worden (en durven zijn) daagt je uit om alles wat je niet bent en niet bij je past af te leggen. Vanuit die plek ga je op een nieuwe manier aan je bedrijf werken.

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma’s aanschaffen. Er zijn legio marketing goeroes en cursussen. ‘Coaches’ vragen soms grof geld voor een one-size-fits all ‘oplossing’ die jou succes beloven. Vaak is het niet meer dan algemene info over social media marketing, het bouwen van een website, ´mindset´, Facebook adverteren enzovoorts. En natuurlijk kun je overal ook gratis informatie vinden over alles wat met ondernemen en marketing te maken heeft. Het zijn op zijn best losse eindjes die je zelf aan elkaar moet knopen. En weet je wat het punt is? Meestal kom je er niet echt verder mee en blijf je hangen in ´uitproberen.´ Ondertussen verlies je het contact met jezelf en kost het je kostbare energie. Je blijft overgelaten aan je eigen twijfels en onzekerheden over wat voor jou gaat werken. En van binnen weet je dat er ook nog andere aspecten een rol spelen waar juist persoonlijke begeleiding het verschil gaat maken. Bovendien laten veel van deze ´business coaches´ je ook nog aan je eigen lot over door je niet persoonlijk te begeleiden. Zonde van je geld als je het mij vraagt..

Wat mijn persoonlijke begeleiding jou oplevert!

  • Scherpe focus op waar jij je energie op moet richten
  • Een kicke strategie die je klanten oplevert! Speciaal afgestemd is op jou als persoon en op jouw bedrijf.
  • Inzicht in je eigen innerlijke processen (het hoe en waarom) en de methoden om je oude patronen en angsten te doorbreken.
  • Duidelijkheid over welke praktische stappen je moet zetten, waarom en wanneer.
  • Iemand die je uit je eigen koker haalt zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken die goed zijn voor jou persoonlijk en voor je bedrijf.
  • Resultaat door wekelijkse samenwerking en accountability.
  • Een hele gave ervaring doordat we voor langere periode samen optrekken en ik je meeneem in een energie die ook mijn leven heeft veranderd. Ik deel met jou alles wat ik tot nu toe heb geleerd en toegepast zodat jij ook op weg kan naar het leven wat je als een jas gegoten is!

Je hoeft het niet alleen te doen. Ervaar hoe je door een co-creatie met mij van verwaring naar helderheid kunt gaan en grote groei kunt meemaken.

Noortje Timmermans

Jelle de Boer

Irene van Rooij

testimonial-avatar

David heeft mij geholpen met het eigentijdse en meer verdiepende visie op marketing te ontwikkelen. En dit vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past.

Olaf Rutten

Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik hoorde dat David een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben.
Tijdens de Skype sessies met David weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben.
Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen.

Pascal Romero
Pascal-120x120

David

Wil jij dit proces met jezelf aan gaan?

Hier kan ik een heel verhaal schrijven over mijn bedrijfservaring, maar ik heb ontdekt dat al die dingen niet zo belangrijk zijn als de verbinding maken met je eigen ziel. Om dan van daaruit op je eigen manier te gaan ondernemen en bouwen aan datgene wat jij als mens de wereld in gaat brengen.

Dus het is uiteindelijk een kwestie van luisteren naar je eigen ziel. En als jij van binnen de ‘ja’ voelt, dan kan het zijn dat het de bedoeling is dat wij een deel samen op pad zullen gaan en jij daardoor een ongekende groei en ontwikkeling gaat meemaken!

Ben je nieuwsgierig naar meer?

Als jij voelt dat het voor jou tijd is om de volgende stap te zetten, dan begint dat letterlijk met een kleine stap zoals even contact met mij opnemen. Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.  

Je denkt wellicht: wat kost dat dan? En eigenlijk kan ik dat niet zo beantwoorden want ieder persoon is anders en iedereen heeft iets anders nodig. Natuurlijk ga ik je wel aanbieden om met mij te werken, maar alleen als we tijdens het gesprek merken dat we een goede klik hebben en ik het gevoel krijg dat wij samen echt ergens gaan komen. Omdat ik enkel 1-op-1 met mensen werk en we elkaar tijdens het traject goed gaan leren kennen is die klik voor mij heel belangrijk.