Wil je meer klanten zonder je ziel te verliezen?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Dromen waarmaken

ChangeMakers |  Artists | Healers | Coaches | Therapists | World Changers | History Makers... 

Persoonlijk en zakelijk groeien door dicht bij jezelf te blijven!

Wil je authentiek en dicht bij jezelf blijven en wil je zichtbaarheid die je betalende klanten oplevert?

Je bent gedreven om een verschil te maken in de wereld en voor anderen. Je hebt van je passie je bedrijf gemaakt of staat op het punt om dat te doen. 


Je hebt wel ideeën, maar je mist strategie die je klanten oplevert. 


Het gaat niet alleen over de praktische dingen zoals de juiste marketing, zichtbaarheid en toekomstvisie voor je bedrijf of praktijk. Het gaat ook (en misschien vooral) over de innerlijke processen die je tegenkomt bij het in de wereld zetten van wat jij te geven hebt. In elke fase kom je een stuk van jezelf tegen, wat soms ook confronterend kan zijn. Alles wat jij in essentie bent en nog niet zichtbaar is, wil geïntegreerd worden in je bedrijf.


Ik help jou bij het integreren van je persoonlijke processen in je ondernemen, zodat je obstakels die je ervaart kunt doorbreken. 

Daarnaast leid ik jou in het proces van het aantrekken van de juiste klanten met methoden die werken. Klanten die graag met jouw willen werken omdat jij hen echt verder helpt.

Hoe word je de Changemaker die je wilt zijn?

Jouw uitdaging is het aantrekken van nieuwe betalende klanten!


Bij het zichtbaar worden en vermarkten van jouw dienst of product kun je jezelf totaal verliezen in allerlei marketing. Dat is zo zonde en ook niet nodig.


Ik help jou om een aanbod te creëren waar je klant geen nee tegen zegt. En ik help je om die ideale klant te bereiken. Samen werken we aan je strategie, je marketing en je zichtbaarheid op een manier die authentiek en integer is. 

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma's aanschaffen om jou te helpen met je bedrijf. Er zijn legio marketing cursussen, en 'coaches' vragen soms grof geld voor een one-size-fits all 'oplossing' die jou succes beloven. Algemene info over social media marketing, het bouwen van een website, ´je ´mindset´, Facebook adverteren, zoekmachineoptimalisatie en meer. En natuurlijk kun je overal gratis informatie vinden over alles wat met je mindset, bedrijf en marketing te maken heeft. Het zijn op zijn best losse eindjes die je zelf aan elkaar moet knopen. En weet je wat het punt is? Meestal kom je er niet verder mee en blijf je hangen in ´uitproberen.´ Dat is geen duurzame strategie. Je blijft overgelaten aan je eigen twijfels en onzekerheden over wat voor jou gaat werken.


Wat mijn persoonlijke begeleiding jou oplevert!

  • Een kicke strategie die je klanten oplevert! Speciaal afgestemd is op jou als persoon en op jouw bedrijf.
  • Scherpe focus op waar jij je energie op moet richten.
  • Duidelijkheid over welke stappen moet zetten, waarom en wanneer.
  • Inzichten op het juiste moment zodat je door je angsten en belemmeringen heen kunt breken. 
  • Iemand die je uit je eigen koker haalt zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken die goed zijn voor je bedrijf.  
  • Resultaat door wekelijkse accountability.


Je hoeft niet aan te klungelen. Ik help jou met een methode die werkt.

Wat anderen zeggen...

‘David heeft mij geholpen met het eigentijdse en meer verdiepende visie op marketing te ontwikkelen. En dit vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past.’
Olaf Rutten

Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik had gehoord dat David een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben. 


Tijdens de Skype sessies met David weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben.


Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen.

Pascal Romero

Waarom wil je met mij werken?


Ik geloof in een combinatie van strategisch bouwen aan je bedrijf en in loslaten en je over geven aan wat het leven jou in iedere situatie wil leren. Door je hiervoor te openen zul je merken dat je als persoon en met je bedrijf enorme groei kunt meemaken en dat het ondernemen en aantrekken van klanten natuurlijk en leuk wordt.


Belangrijker dan mijn bedrijfservaring, vind ik dat je moet weten dat je met iemand gaat werken die jou leert kennen en die je gaat begrijpen. Een keuze om met mij te samen te werken is direct een keuze om wie je bent helemaal te integreren in je bedrijf en je bedrijfsgroei.


Mijn bedrijfservaring 

  • Tien+ jaar ervaring in het bedrijfsleven als marketing/communicatie adviseur.
  • Ondernemersvaardigheden door jarenlange mede- verantwoordelijkheid in het familiebedrijf.
  • Opzetten van een marketing- en communicatiebureau als uitbreiding van bestaand bedrijf en succesvol overgedragen aan nieuwe mensen.
  • Marketing campagnes gemaakt voor grote en kleine bedrijven (waaronder Rabobank Private Banking), maar ook recreatieondernemers, projectontwikkelaars en kleine ondernemers.

Kies voor groei en boek een advies-sessie!

Als jij klaar bent om nieuwe stappen te zetten met je bedrijf, dan is dit jouw moment. Tijdens een oriënterend consult neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Je krijgt duidelijkheid en de antwoorden waar je naar zoekt.


Tijdens dat gesprek zullen we ook helder krijgen of wij een goede match zijn.  Zo ja, dan zal ik je een voorstel doen om met mij samen te werken. Als ik denk dat mijn begeleiding om welke reden dan ook minder geschikt voor je is, zal ik daar ook open over zijn.