Deep dive in your business

Ondernemen volgens je design

Wil je meer richting in je ondernemen ervaren?

Je business is een verlengstuk van jezelf. Dus als we het hebben over coaching met betrekking tot je bedrijf gaat het uiteraard ook over jou.

Samen met mij ga je werken aan het maken van keuzes. Welke keuzes maak je en hoe maak je ze. We duiken diep in je Human Design blueprint om te ontdekken waar jouw natuurlijk kwaliteiten liggen, en ook waar je grootste conditioneringn en de mind het van je overnemen en je daardoor je koers niet helder hebt.

Je gaat weer terug naar het hart. Want daar is het toch ooit mee begonnen, jouw reis naar het ondernemerschap? En ook gaan we je bedrijf op een gegronde manier herscheppen als dat nodig is.

Samen gaan we een nieuw creatieproces aan. Je gaat loslaten wat niet meer bij je past en wat je niet meer dient. Je mag leren om meer vanuit rust en ontspanning te werken terwijl we samen aan je bedrijf werken op een manier die wel klopt. 

De stroom weer ervaren

Als je het contact met de stroom van het leven bent kwijtgeraakt, dan gaat eigenlijk niets meer van nature. Altijd maar doorgaan, malen in je hoofd en grote druk op jezelf leggen snijden je af van de bron en van je eigen levensstroom en creativiteit. Dat heeft impact op je beslissingen.

Elke beslissing die je neemt in het leven verbindt je ofwel met iets dat groter is dan jezelf of snijdt je af van je ware natuur en daarmee ook van je werkelijke  potentieel. Wij focussen op keuzes maken die in alignment zijn met jouw hoogste goed.

 

True success means no longer being ruled
by the concept of success and failure.

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma’s aanschaffen. Er zijn legio business coaches, goeroes en cursussen. Vaak one-size-fits all trajecten die jou succes beloven maar je niet echt verder helpen op persoonlijk vlak. Ik spreek veel mensen die eigenlijk maar wat doen en ze missen duidelijkheid. Daar ga ik je mee helpen. Begeleiding is maatwerk. Afgestemd op jou en waar jij op dit moment in je proces doorheen gaat. Met de kennis van jouw Human Design als jouw leidraad.

Praktisch gezien zie ik van nature altijd mogelijkheden en kan ik je heel praktsich helpen met oa het neerzetten van een krachtige boodschap, en kan ik je helpen om dieper te kijken en daardoor op een andere manier helderheid en inzicht in jezelf te krijgen dan alleen met afwegingen maken met je hoofd.   

Steeds keren we terug naar het contact met jezelf. Er is ruimte voor groei en voor kwetsbaarheid. We werken met een doel en gaan samen naar de eindstreep. 

Starters krijgen helderheid en inzicht in wat prioriteit heeft en wat nu echt belangrijk is, bestaande ondernemers sturen we bij. De focus ligt op de groei en ontwikkeling van jouw als mens en op de toekomst van je bedrijf.

 

David

Veel mensen blijven alleen worstelen met hun eigen angsten, onzekerheden en uitdagingen.

Blijf niet alleen aanmodderen als je hulp kunt gebruiken. Ik kan jou helpen bij zowel je ondernemen en je persoonlijke groei. Samen bereik je meer dan alleen!

Hoe verder?

Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.  

 

Het Menu