De ondernemer ontwaakt

Je bent ondernemer en je gaat door een ontwaken en bewustwordingsproces. Of andersom: je gaat door een ontwaken en je wilt ondernemer worden. Dit betekent voor jou dat je merkt dat je dingen niet meer op de oude manier wilt doen. Je wilt dicht bij jezelf blijven, vanuit je hart keuzes maken. 

Wat ooit normaal was en wellicht goed voelde, werkt niet meer voor je. Je bent op zoek om vanuit (meer) authenticiteit en echtheid te ondernemen. Wat jij in de wereld wilt zetten voelt als een missie.

Je zoekt nog welke koers je precies moet varen, hoe je zichtbaar moet worden, maar ook wat je aanbod precies moet zijn en wie jij precies kan en wil helpen.

Bij het zichtbaar worden loop je ook tegen jezelf en je eigen blokkades aan. 

Step into the light en word zichtbaar

Ik kan je helpen om helderheid te krijgen. Helderheid over welke keuzes je moet maken. Keuzes die je echt verder brengen en die tegelijkerteid ook echt bij je kloppen. Om vanuit jezelf, en niet vanuit oude programma’s, zichtbaar te worden. Kijkend naar wie jij bent, Zonder truucjes. 

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma’s aanschaffen. Er zijn legio marketing goeroes en cursussen. Business coaches vragen soms grof geld voor een one-size-fits all ‘oplossing’ die jou succes beloven. Vaak is het niet meer dan algemene info en niet afgestemd op jou en op waar jij doorheen gaat. Door een overkilll aan info blijf je overgeleverd aan je eigen twijfels over wat echt jouw weg is. En dat ik is waar ik het verschil voor je kan maken. Met oog voor jou en waar jij op dit momentin je proces bent de juiste keuzes maken.

  • Krijg inzicht in je eigen innerlijke processen (het hoe en waarom) en de methoden om je oude patronen en angsten te doorbreken.
  • Kom uit je eigen koker zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken waardoor je echt kunt groeien.
  • Ontdek waar jouw zone-of-genius ligt en hoe je daar volledig in kunt gaan staan en dit kunt inzetten.
Je hoeft het niet alleen te doen. Ervaar hoe je van verwarring naar helderheid kunt gaan en daardoor gaat groeien als mens en als ondernemer.

Noortje Timmermans

Jelle de Boer

Irene van Rooij

testimonial-avatar

David heeft mij geholpen met het eigentijdse en meer verdiepende visie op marketing te ontwikkelen. En dit vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past.

Olaf Rutten

Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik hoorde dat David een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben.
Tijdens de Skype sessies met David weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben.
Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen.

Pascal Romero
Pascal-120x120

David

All in gaan?

Blijf niet alleen aanmodderen als je hulp kunt gebruiken. Ik kan jou helpen bij zowel je innerlijke processen, je ondernemen en je persoonlijke groei. Samen bereik je meer dan alleen!

Hoe verder?

Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.