Een nieuw leven en bedrijf vormgeven

Kun je het leven creëren wat je wilt? En zo ja, hoe dan? Het is een balangrijke vraag als je een verlangen hebt naar iets nieuws. Misschien wil je weer voelen dat je leeft, uit het systeem stappen, gaan reizen of naar het buitenland vertrekken en zoek je naar manieren om online je geld te verdienen.

“You have to unlearn everything you have learned”, zei Yoda.

Samen met mij ga je een nieuw creatieproces aan. Je ontdekt wat je echt wilt, we werken aan je overtuigingen en aan je business.

Starters krijgen een vliegende start, bestaande ondernemers sturen we bij.

Ik weet uit ervaring wat het betekent om je leven om te gooien. Om mezelf opnieuw uit te vinden, een carriereswitch te maken, online te gaan ondernemen en naar het buitenland vertrekken. 

Het leven wacht op je. Wat wil jij?

 

You have to unlearn what you have learned

 Wat ooit normaal was en wellicht goed voelde, werkt wellicht niet meer voor je. Je bent op zoek om vanuit (meer) authenticiteit en echtheid te handelen. 

Je zoekt nog welke koers je precies moet varen, wat echt bij je past en ook hoe je zichtbaar moet worden, wat je aanbod precies moet zijn en wie jij precies kan en wil helpen. Je voelt dat je persoonlijke processen invloed hebben op je bedrijf.

Ik kan je helpen om helderheid te krijgen in welke stappen je het beste bij je passen, voor jou persoonlijk maar ook voor je onderneming. Voor wie wil jij er zijn, wat ga je aanbieden en hoe ga je dat doen? Hoe vertaal je wat er in je hoofd en hart zit, naar de praktijk. Ik kan je helpen om helderheid te krijgen over welke keuzes je moet maken. Om vanuit jezelf, en niet vanuit oude programma’s, aan je bedrijf te werken en zichtbaar te worden. Daarbij kijk ik altijd naar wie jij als persoon bent en hoe je vanuit je eigen blauwdruk kunt ondernemen. 

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma’s aanschaffen. Er zijn legio marketing goeroes en cursussen. Business coaches vragen soms grof geld voor een one-size-fits all ‘oplossing’ die jou succes beloven. Vaak is het niet meer dan algemene info en niet afgestemd op jou en op waar jij doorheen gaat. Door een overkilll aan info blijf je overgeleverd aan je eigen twijfels over wat echt jouw weg is. En dat ik is waar ik het verschil voor je kan maken. Met oog voor jou en waar jij op dit momentin je proces bent de juiste keuzes maken.

  • Krijg inzicht in je eigen innerlijke processen (het hoe en waarom) en de methoden om je oude patronen en angsten te doorbreken.
  • Kom uit je eigen koker zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken waardoor je echt kunt groeien.
  • Ontdek waar jouw zone-of-genius ligt en hoe je daar volledig in kunt gaan staan en dit kunt inzetten.
Je hoeft het niet alleen te doen. Ervaar hoe je van verwarring naar helderheid kunt gaan en daardoor gaat groeien als mens en als ondernemer.

Noortje Timmermans

Jelle de Boer

Irene van Rooij

testimonial-avatar

David heeft mij geholpen met het eigentijdse en meer verdiepende visie op marketing te ontwikkelen. En dit vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past.

Olaf Rutten

Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik hoorde dat David een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben.
Tijdens de Skype sessies met David weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben.
Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen.

Pascal Romero
Pascal-120x120

David

All in gaan?

Blijf niet alleen aanmodderen als je hulp kunt gebruiken. Ik kan jou helpen bij zowel je ondernemen en je persoonlijke groei. Samen bereik je meer dan alleen!

Hoe verder?

Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.