Een nieuw leven en bedrijf vormgeven

Je hebt alles al gehoord en gelezen over ondernemen. In je hoofd weet je wel hoe het ‘moet’ en hoe het werkt. Je ziet andere mensen die het goed doen, maar in de praktijk worstel je nog regelmatig. Met jezelf en met welke keuzes je moet maken.  Daar kun je stress bij ervaren en soms voel je je overweldigd door alles wat op je af komt. 

Samen met mij ga je werken aan het maken van keuzes. Samen gaan we een nieuw creatieproces aan. Je ontdekt daarin wat jij echt wilt en ook wat bij jou past, 

Starters krijgen helderheid en inzicht in wat prioriteit heeft. Bestaande ondernemers sturen we bij op de belangrijkste aandachtpunten zodat je verder kunt groeien. 

Alles wat ik doe gaat over de mens in het bedrijf. Jij staat centraal. En ook waarom je wellicht weerstand voelt en soms blokkeert. We werken aan het opheffen van blokkades en aan het krijgen van helderheid. Zodat je vrijheid, vreugde en vrede ervaart bij wat je doet.  

Ik weet uit ervaring wat het betekent om te veranderen. Om mezelf opnieuw uit te vinden, nieuwe keuzes te maken. in mijn leven en ondernemen. Om van mijn fouten te leren, niet op te geven en mijn doel voor ogen te hoden.

Ik wil je graag bij jou groeiproces begeleiden zodat je meer rust, helderheid en bevrediging in je ondernemen gaat ervaren. Je staat er niet alleen voor. Samen met mij en mijn mastermind groep maak je de groei door waar je naar verlangt. 

 

You have to unlearn what you have learned

Ik kan je helpen om helderheid te krijgen over wat je wel en niet moet doen, Voor jou persoonlijk en voor je bedrijf, want je bedrijf is een verlengstuk van wie je bent. Aan je bedrijf werken betekent ook aan jezelf werken. Daar ga ik je bij helpen. 

Dit nieuwe creatieproces gaat over jezelf en over wat jij hier komt doen. Maar het gaat ook over je klanten. Wat laten je klanten je zien over jezelf? Steeds keren we terug naar het contact met jezelf. De juiste stap op het juiste moment. Als een sportoach sta ik je bij. Er is ruimte voor falen en voor kwetsbaarheid. En we werken met een doel en gaan samen naar de eindstreep. 

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma’s aanschaffen. Er zijn legio marketing goeroes en cursussen. Business coaches vragen soms grof geld voor een one-size-fits all ‘oplossing’ die jou succes beloven. Vaak is het niet meer dan algemene info en niet afgestemd op jou en op waar jij doorheen gaat. Door een overkilll aan info blijf je overgeleverd aan je eigen twijfels over wat echt jouw weg is. En dat ik is waar ik het verschil voor je kan maken. Met oog voor jou en waar jij op dit momentin je proces bent de juiste keuzes maken.

  • Krijg inzicht in je eigen innerlijke processen (het hoe en waarom) en de methoden om je oude patronen en angsten te doorbreken.
  • Kom uit je eigen koker zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken waardoor je echt kunt groeien.
  • Ontdek waar jouw zone-of-genius ligt en hoe je daar volledig in kunt gaan staan en dit kunt inzetten.
Je hoeft het niet alleen te doen. Ervaar hoe je van verwarring naar helderheid kunt gaan en daardoor gaat groeien als mens en als ondernemer.

David

All in gaan?

Blijf niet alleen aanmodderen als je hulp kunt gebruiken. Ik kan jou helpen bij zowel je ondernemen en je persoonlijke groei. Samen bereik je meer dan alleen!

Hoe verder?

Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.