arrow_drop_up arrow_drop_down
Dromen waarmaken

ChangeMakers | Ondernemers | Healers | Coaches | | Artists | History Makers... 

Persoonlijk en zakelijk groeien door diepe verbinding met jezelf en je missie

Wil je vanuit diepe verbinding met jezelf en je missie ondernemen?

Je hebt van je passie je bedrijf gemaakt of staat op het punt om dat te doen. Je merkt steeds meer dat doorbraken maken in je bedrijf ook betekent dat je tegen je eigen persoonlijke blokkades aan loopt.


Je hebt ideeën, en je weet dat je iets bijzonders te doen en te geven hebt, maar je mist helderheid over hoe je dat oa praktsich vorm kunt geven en wat de beste manier is. Ook vraag je je af hoe je klanten kunt werven op een manier die klopt bij wie je bent. 


Het gaat niet alleen over de praktische dingen zoals de juiste marketing, zichtbaarheid en strategie voor je bedrijf of praktijk. Het gaat ook (en misschien vooral) over de innerlijke processen die je tegenkomt bij het in de wereld zetten van wat jij te geven hebt. In elke fase van je ontwikkeling kom je een stuk van jezelf tegen, wat soms ook confronterend kan zijn. Alles wat jij in essentie bent en nog niet zichtbaar is, wil toegelaten worden in je leven en je bedrijf.Hoe word je de Changemaker die je wilt zijn?
Ken jezelf!

Ondernemen vanuit een diepe verbondenheid met jezelf. Stap voor stap meer authentiek worden en jezelf meer zichtbaar maken. Dat is de uitdaging waar jij voor staat. 


Ik help jou bij het aan gaan van je eigen diepe persoonlijke processen en we gaan deze inzetten in je ondernemen, zodat je steeds meer zicht krijgt over welke koers je moet varen en hoe je dat moet doen.


Daarnaast leid ik jou in het proces van het aantrekken van de juiste klanten. Op energetisch vlak en op praktisch vlak met enkele methoden die jouw in je kracht zetten.


Bij het zichtbaar worden en vermarkten van jouw dienst of product kun je jezelf totaal verliezen in allerlei marketing. Dat is zo zonde en ook niet nodig. Waar het om gaat is dat jij steeds meer in contact komt met wat er in jou geleefd wil worden en dat je keuzes durft te maken waardoor dat naar buiten gaat komen. Meer jezelf worden (en durven zijn) daagt je uit om alles wat je niet bent en niet bij je past af te leggen. Vanuit die plek ga je op een nieuwe manier aan je bedrijf werken.


Vervolgens gaan we samen op een nieuwe manier werken aan je strategie, je marketing, je zichtbaarheid en je ondernemersgeest.

Waarom persoonlijke begeleiding?

Tegenwoordig kun je overal op internet online programma's aanschaffen om jou te helpen met je bedrijf. Er zijn legio marketing goeroes en cursussen. Vaak is het niet meer dan algemene info over social media marketing, het bouwen van een website, ´mindset´, Facebook adverteren, zoekmachineoptimalisatie en meer. En natuurlijk kun je overal gratis informatie vinden over alles wat met je mindset, bedrijf en marketing te maken heeft. Het zijn op zijn best losse eindjes die je zelf aan elkaar moet knopen. En weet je wat het punt is? Meestal kom je er niet echt verder mee en blijf je hangen in ´uitproberen.´ Ondertussen verlies je het contact met jezelf en kost het je kostbare energie. Je blijft overgelaten aan je eigen twijfels en onzekerheden over wat voor jou gaat werken. En van binnen weet je dat er ook nog energetische aspecten een rol spelen waar juist persoonlijke begeleiding het verschil gaat maken.


Wat mijn persoonlijke begeleiding jou oplevert!

  • Scherpe focus op waar jij je energie op moet richten.
  • Een strategie die je klanten oplevert! Speciaal afgestemd is op jou als persoon en op jouw bedrijf.
  • Inzicht in je eigen innerlijke processen (het hoe en waarom) en de methoden om je oude patronen en angsten te doorbreken. 
  • Duidelijkheid over welke praktische stappen je moet zetten, waarom en wanneer. 
  • Iemand die je uit je eigen koker haalt zodat je buiten je kaders en beperkingen om keuzes kunt maken die goed zijn voor jou persoonlijk en voor je bedrijf.  
  • Resultaat door wekelijkse samenwerking en accountability.
  • Een hele gave ervaring doordat we voor langere periode samen optrekken en ik je meeneem in een energie die ook mijn leven heeft veranderd. Ik deel met jou alles wat ik tot nu toe heb geleerd en toegepast zodat jij ook op weg kan naar het leven wat je als een jas gegoten is!


Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help jou met een methode die werkt.

Wat anderen zeggen...

‘David heeft mij geholpen met het eigentijdse en meer verdiepende visie op marketing te ontwikkelen. En dit vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past.’
Olaf Rutten

Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik had gehoord dat David een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben. 


Tijdens de Skype sessies met David weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben.


Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen.

Pascal Romero

David

Waarom zou je dit proces met mij aan willen gaan?


Hier kan ik een heel verhaal schrijven over mijn bedrijfservaring, mijn opleidingen, onze eigen bedrijven en mijn leerschool in het familiebedrijf waarin jaren meewerkte en veel leerde over ondernemen, communicatie, marketing en meer. Echter, ik heb ontdekt dat al die dingen pas waarde krijgen wanneer je de verbinding kan maken met je eigen ziel. Om dan van daaruit op je eigen manier te gaan ondernemen en bouwen aan datgene wat jij de wereld in gaat brengen.


Mijn manier van werken onderscheidt zich doordat ik jouw innerlijke processen en spirituele ontwikkeling kan verbinden met je bedrijf. Om meer inzicht te krijgen in wat voor jou gaat werken maak ik ook gebruik van Human Design, een systeem waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf.

Ben je er klaar voor?

Als jij voelt dat het voor jou tijd is om de volgende stap te zetten, dan begint dat letterlijk met een kleine stap zoals even contact met mij opnemen. Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.  


Je denkt wellicht: wat kost dat dan? En eigenlijk kan ik dat niet zo beantwoorden want ieder persoon is anders en iedereen heeft iets anders nodig. Natuurlijk ga ik je wel aanbieden om met mij te werken, maar alleen als we tijdens het gesprek merken dat we een goede klik hebben en ik het gevoel krijg dat wij samen echt ergens gaan komen. Omdat ik enkel 1-op-1 met mensen werk en we elkaar tijdens het traject goed gaan leren kennen is die klik voor mij heel belangrijk.