Transformatie voor mannen

Beste MAN,

Waar gaat jouw leven heen?

Wil je nog verder op het pad wat je nu bewandelt? Is het tijd voor verandering, maar wat dan en hoe dan?

Bedrijf, carriere, relaties.

Hoe kun je je gevoel weer echt laten spreken en keuzes maken vanuit je hart? Kun je uberhaubt nog contact maken met je hart en je verlangens?

Nog niet eerder in de geschiedenis hebben wij als westerse man zo’n hoge levensstandaard bereikt als nu. Velen van ons hebben maatschappelijk succes, geld, vrije tijd en gemak. Toch zoeken we meer dan ooit. Naar avontuur. Naar zingeving, naar echte connectie, acceptatie en vervulling.

Wat wil je? Wat is echt belangrijk voor je? Wat maakt je blij? Waar word je echt diep vervuld en gelukkig van?

Je zoekt naar avontuur, naar betekenis, naar leven vanuit je hart, naar diepgang en naar spiritualiteit.

Je wilt het leven en jezelf (her)vinden. 

Om dit pad te gaan moet je bereid zijn om alles wat er in je leeft te voelen. Dat is een prachtige en ook een spannende reis. Wat je wellicht nooit hebt toegelaten of bewust hebt weggestopt, komt naar boven. Natuurlijk gebeurt dit niet voor niets.

Het proces van ontwaken brengt je voorbij je ego, je imago, wat anderen van je denken en wat je van jezelf denkt. Het brengt je voorbij de buitenkant, die in onze wereld zo aanwezig is, terug bij je kern. In dat proces naar jezelf kom je delen tegen die je misschien liever niet wilt zien, gebieden waar je wellicht niet eens bewust van was, maar die je leven soms kunnen saboteren.

Verandering is spannend. Ik weet dat veranderingen en de emoties die daarbij horen complex zijn en dat ook twijfel kan toeslaan. Maar ik weet ook (uit persoonlijke ervaring) hoe bevrijdend het is om toch naar die stem te luisteren die je toefluistert dat er meer is.

Ik nodig je uit voor een reis waarin je weer in verbinding komt met je hart, je gevoel, je intuïtie.  Ik werk met jou aan deze diepere lagen in jezelf en aan wat je nog blokkeert en tegehoudt. Vanuit die plek werken we aan je bedrijf, je ondernemen en je relaties. Alles is met elkaar verbonden. 

Vanuit die basis kan je leven gaan veranderen. zul je nieuwe inspiratie vinden, ga je weer plezier, liefde en geluk ervaren. In je relaties en vriendschappen, je bedrijf en carrière. Alles wat je doet krijgt dan een andere kwaliteit. In essentie transformeer je de relatie met jezelf. Al het andere vloeit daaruit voort. Dit is de katalysator naar de veranderingen waar je naar op zoek bent, zowel in je relaties, bedrijf en priveleven. 

Hoe werk ik?

Alles in het leven gaat over relaties. De relatie met jezelf, met je medemens. met de aarde en met het hogere. Dit werk gaat over diep luisteren en afstemmen op wat er is. Het gaat over diep contact leren maken met je eigen innerlijke weten. Met jouw waarheid die je voorbij de verhalen in je hoofd brengt.   

Onze sessies zijn er op gericht om je dichter bij jezelf te brengen. Ik gebruik daarvoor methode uit spirituele tradities, en ook de kennis uit de Human Design. Human Design is gebaseerd op je geboortegegevens en geeft je een blaudruk en gebruiksaanwijzing voor wie je bent. 

Contact met mij opnemen is voor jou wellicht een spannende stap, en voor mij evenzo. Ook ik committeer me aan de mensen die op mijn pad komen. Ik geloof sterk dat we in een quantum universum leven waarin alles verbonden is en waarin geen toeval bestaat. Wie bij mij terecht komt, krijgt precies wat hij nodig heeft om de volgende fase van zijn leven in te gaan.

Als jij ernaar verlangt om een nieuwe weg met jezelf te gaan bewandelen en je wilt dat samen met mij doen, ben je van harte welkom. Ik zie uit naar je e-mail met motivatie en je verhaal. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen, waarin we samen kijken wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.

David