Transformatie voor mannen

Beste MAN,

Je gaat door een verandering die invloed heeft op belangrijke gebieden in je leven: je gevoelswereld, je bedrijf en carriere en wellicht je relaties of je plek in een groep.

Daardoor word je vooruit geduwd naar een volgende en wellicht ook een nieuwe stap in je leven en je carriere. 

Misschien heb je aan de buitenkant een prima leven, heb je maatschappelijk succes en kijken mensen op naar wat je hebt bereikt, Toch voel je dat je in jezelf vastloopt. Je bent op zoek naar een diepere innerlijke vervulling, en je voelt dat je dat proces met jezelf aan moet gaan. 

Dat kan zijn dat je een nieuwe stap gaat zetten, in je carriere of met je gezin, naar het buitenland gaat of iets wilt pionieren. Het is een mix van ondernemen en avontuur. 

Hoe kun je je gevoel weer echt laten spreken en keuzes maken vanuit je hart? En waar vertrouw je op?

Nog niet eerder in de geschiedenis hebben wij als westerse man zo’n hoge levensstandaard bereikt als nu. Velen van ons hebben maatschappelijk succes, geld, vrije tijd en gemak. Toch zoeken we meer dan ooit. Naar avontuur. Naar zingeving, naar echte connectie, acceptatie en vervulling.

Wat wil je? Wat is echt belangrijk voor je? Wat maakt je blij? Waar word je echt diep vervuld en gelukkig van?

Je zoekt naar avontuur, naar betekenis, naar leven vanuit je hart, naar diepgang en naar spiritualiteit.

Je wilt het leven en jezelf (her)vinden. 

Om dit pad te gaan moet je bereid zijn om alles wat er in je leeft te voelen. Dat is een prachtige en ook een spannende reis. Wat je wellicht nooit hebt toegelaten of bewust hebt weggestopt, komt naar boven. Natuurlijk gebeurt dit niet voor niets.

Het proces van ontwaken brengt je voorbij je ego, je imago, wat anderen van je denken en wat je van jezelf denkt. Het brengt je voorbij de buitenkant, die in onze wereld zo aanwezig is, terug bij je kern. In dat proces naar jezelf kom je delen tegen die je misschien liever niet wilt zien, gebieden waar je wellicht niet eens bewust van was, maar die je leven soms lijken te saboteren.

Verandering is spannend. Ik weet dat veranderingen en de emoties die daarbij horen complex zijn en dat ook twijfel kan toeslaan. Maar ik weet ook (uit persoonlijke ervaring) hoe bevrijdend het is om toch naar die stem te luisteren die je toefluistert dat er meer is.

Ik kan met jou gaan werken aan deze diepere lagen in jezelf en aan wat je nog blokkeert en tegehoudt. Vanuit die plek werken we aan je bedrijf, je ondernemen en je relaties want alles is met elkaar verbonden. 

Vanuit die basis kan je leven gaan veranderen. zul je nieuwe inspiratie vinden, ga je weer plezier, liefde en geluk ervaren. In je relaties en vriendschappen, je bedrijf en carrière. Alles wat je doet krijgt dan een andere kwaliteit. In essentie transformeer je de relatie met jezelf. Al het andere vloeit daaruit voort. Dit is de katalysator naar de veranderingen waar je naar op zoek bent.

Hoe werk ik?

Alles in het leven gaat over relaties. De relatie met jezelf, met je medemens. met de aarde en met het hogere. Dit werk gaat over diep luisteren en afstemmen op wat er is. Het gaat over diep contact leren maken met je eigen innerlijke weten. Met jouw waarheid die je voorbij de verhalen in je hoofd brengt.   

Onze sessies zijn er op gericht om je dichter bij jezelf te brengen. Ik gebruik daarvoor de kennis uit de Human Design en inzichten uit de Jungiaanse psychologie en aanverwante methodes. 

Contact met mij opnemen is voor jou wellicht even een drempel over stappen.  Ook ik committeer me aan de mensen die op mijn pad komen. Ik geloof sterk dat we in een quantum universum leven waarin alles verbonden is en waarin geen toeval bestaat. Wie bij mij terecht komt, krijgt precies wat hij nodig heeft om de volgende fase van zijn leven in te gaan.

Als jij ernaar verlangt om een nieuwe weg met jezelf te gaan bewandelen en je wilt dat samen met mij doen, ben je van harte welkom. Ik zie uit naar je e-mail met motivatie en je verhaal. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen, waarin we samen kijken wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.

David