Transformatie voor mannen

Je leven vormgeven vanuit je ware zelf

Beste MAN,

Waar gaat jouw leven werkelijk over?

Hoe kun je echt jezelf zijn en ook jezelf laten zien?

Hoe kun je je gevoel weer echt laten spreken en dit uiten?

Nog niet eerder in de geschiedenis hebben wij als westerse man zo’n hoge levensstandaard bereikt als nu. Velen van ons hebben maatschappelijk succes, geld, vrije tijd en gemak. Toch zoeken we meer dan ooit naar vervulling en naar de diepere betekenis van het leven. Naar zingeving, naar echte connectie, acceptatie en vervulling.

Want wat heb je nu echt nodig in je leven? Wat is echt belangrijk voor je? Wat maakt je blij? Waar word je echt diep vervuld en gelukkig van?

Iets in je verlangt ernaar om terug te gaan naar de basis. Terug naar het kind in jezelf. Terug naar blijdschap en diepe vervulling. In en met jezelf en ook in je relaties. Je zoekt naar avontuur, naar betekenis, naar leven vanuit je hart, naar diepgang en naar spiritualiteit.

Je wilt het leven en jezelf (her)vinden. 

WEET DAT HET KAN

Het is de mooiste heldenreis die er is!

Om dit pad te gaan moet je bereid zijn om alles wat er in je leeft te voelen. Dat is een prachtige en ook een spannende reis. Wat je wellicht nooit hebt toegelaten of bewust hebt weggestopt, komt naar boven. Natuurlijk gebeurt dit niet voor niets.

Het proces van ontwaken en transformatie brengt je voorbij je ego, je imago, wat anderen van je denken en wat je van jezelf denkt. Het brengt je voorbij de buitenkant, die in onze wereld zo aanwezig is, terug bij je kern. In dat proces naar jezelf kom je delen tegen die je misschien liever niet wilt zien, gebieden waar je wellicht niet eens bewust van was, maar die je leven soms kunnen saboteren.

Verandering is spannend. Het oude achter je laten (je oude ik) kan eng zijn. Ik weet dat veranderingen en de emoties die daarbij horen complex zijn en dat ook twijfel kan toeslaan. Maar ik weet ook (uit persoonlijke ervaring) hoe bevrijdend het is om toch naar die stem te luisteren die je toefluistert dat er meer is.

Ik nodig je uit voor een heldenreis. Een reis waarin je weer in verbinding komt met je hart, je gevoel, je intuïtie en ook met je hogere denken. Kortom: met wie je echt bent. Tijdens een verdiepend coachingstraject werken we op deze diepere lagen in de ziel en de psyche. En vanuit die plek werken we aan je bedrijf, je ondernemen en je relaties. Alles is met elkaar verbonden. 

Vanuit die basis kan je leven gaan transformeren. zul je nieuwe inspiratie vinden, ga je weer plezier, liefde en geluk ervaren. In je relaties en vriendschappen, je bedrijf en carrière. Alles wat je doet krijgt dan een andere kwaliteit. In essentie transformeer je de relatie met jezelf. Al het andere vloeit daaruit voort. Dit is de katalysator naar de veranderingen waar je naar op zoek bent, zowel in je relaties, bedrijf en priveleven. 

Hoe werk ik?

Alles in het leven gaat over relaties. De relatie met jezelf, met je medemens. met de aarde en met Spirit. Dit werk gaat over diep luisteren en afstemmen op wat er is. Het gaat over diep contact leren maken met je eigen innerlijke weten. Met jouw waarheid die je voorbij de verhalen in je hoofd brengt.   

Onze sessies zijn er op gericht om je steeds dichter bij jezelf te brengen. Ik ga samen met jou op pad en jij met mij. Ik gebruik daarvoor diverse technieken uit spirituele tradities, mijn intuitie, en de kennis uit de Human Design. 

Contact met mij opnemen is voor jou wellicht een spannende stap, en voor mij evenzo. Ook ik committeer me aan de mensen die op mijn pad komen. Ik geloof sterk dat we in een quantum universum leven waarin alles verbonden is en waarin geen toeval bestaat. Wie bij mij terecht komt, krijgt precies wat hij nodig heeft om de volgende fase van zijn leven in te gaan.

Als jij ernaar verlangt om dit pad naar jezelf samen met mij te bewandelen, ben je van harte welkom. Ik geloof dat alles in het universum gestuurd en geleid wordt. Ik zie uit naar je e-mail met motivatie en je verhaal. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen, waarin we samen kijken wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.

David