Voor vrouwen

Beste VROUW,

Voel je de roep om vanuit je eigen creativitet en innerlijke kracht te leven? Je bent bezig met je plek in het leven en met wat je nog wilt doen of bereiken. Dus misschien sta je wel voor een nieuwe keus of grote stap.

Je hebt al een lange weg afgelegd om te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Je bent nieuwsgierig, gedreven en je ervaart ook succes in je leven. Toch ervaar je in de onderlaag bepaalde gevoelens en gedachten die om aandacht vragen. Het gaat over wie jij in essentie, onder al die lagen van conditioneringen, bent. Je weet niet goed wat je daarmee moet doen en bij wie je terecht kunt.

Ondanks dat je op sommige vlakken van je leven heel goed weet wat je wilt, voel je van binnen toch vaak twijfels. Je kent momenten van onmacht en zelfs verstikking van ingehouden emoties. jij wilt jezelf daarvan bevrijden, maar weet niet goed hoe.

Misshien voel je dat je jezelf te vaak aan de kant hebt gezet. Je bent nog bezig met wat die ander van je denkt, met pleasen en met het allemaal goed willen doen. Dit merk je vooral in je relatie(s) waarin je moeite hebt met conflicthanteringen en voor jezelf opkomen.

 Je vraagt je af of je jezelf nog wel goed aanvoelt? Kun je je intuïtie en gevoelens geloven? Durf je ze te vertrouwen? Kun je ze ruimte geven en ontdekken wat ze precies tegen jou willen zeggen?

Wie steunt jou in dit proces?

In een verdiepend coachingstraject en onze sessies gaan we op deze thema’s werken en gaan we op pad om je levensvreugde en kracht weer terug te vinden. Het gaat over zelfliefde, zelfacceptatie en kiezen voor jezelf. Over leven vanuit jouw kracht en over innerlijke vrijheid. En over loskomen van oude patronen en diepe conditioneringen.


Waarom met mij als man werken?
Waar je tegenaan loopt, kan onder andere te maken hebben met je vader, mannen, en met familie dynamieken. De rol die je vader in je leven speelt, speelde of juist niet speelde, heeft grote invloed op je hier en nu en op wie je bent geworden. Ik kan je inzicht geven in je innerlijke processen zodat je je eigen weg van innerlijke bevrijding, healing en bewustwording kunt gaan. Dit gaat ook over het helen van de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf. Juist om je eigen mannelijke energie in uit te balanceren kan het zo waardevol zijn om met een man te werken. Op mijn eigen pad zijn het vaak vrouwen geweest die mij de spiegels laten zien die ik nodig had om bepaalde thema’s door te werken. Dit is een van de grootste sleutels geweest in mijn eigen proces van bevrijding.

De bedoeling van dit werk is dat je hogere niveaus van bewustzijn, vrijheid, liefde en inzicht gaat ervaren. Hierdoor kun je jezelf helen en bevrijden en kun je opnieuw verbinden met jezelf, je authentieke kracht en je natuurlijke staat van zijn.

Waar we naartoe werken: lichtheid, vreugde, zelfkennis, innerlijke kracht.

Een kennismakingsgesprek met mij is gratis. Wel vraag ik je om mij eerst een e-mail te sturen met daarin je motivatie. 

David