Voor vrouwen

Beste vrouw,

Voel je de roep om vanuit je eigen creativitet en innerlijke kracht te gaan staan, maar loop je nog te vaak tegen je eigen innerlijke blokkades aan als het gaat om je plannen uit te voeren en in de wereld te zetten? Misschien sta je voor een nieuwe keus of grote stap in je leven en merk je dat je er alleen niet goed doorheen komt. Je bent al een tijd bezig met je plannen, ideeen enmet wat je allemaal wilt, maar toch krijgt het nog niet echt voeten aan de grond zoals je zou willen.

Je hebt al een route afgelegd om te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Je bent nieuwsgierig, gedreven en je ervaart ook succes in je leven. Toch ervaar je in de onderlaag bepaalde gevoelens en gedachten die om aandacht vragen. Het gaat over wie jij in essentie, onder al die lagen van conditioneringen, bent. En hoe je jezelf of je boodschap/bedrijf op een authentieke manier naar buiten kunt brengen.

Je zal niet de eerste vrouw zijn die al van alles geprobeerd heeft en allerlei (online) programma’s heeft aangeschaft van mede-vrouwen, waar je grote beloften werden gedaan, maar waar je uiteindelijk zowel innerlijk als in je manifestaties niet echt verder mee kwam.

Ondanks dat je op sommige vlakken van je leven heel goed weet wat je wilt, voel je van binnen ook regelmatig twijfels. Je kent momenten van onmacht en ingehouden emoties. jij wilt jezelf daarvan bevrijden, omdat je weet dat er nog zoveel meer in je zit, maar weet niet goed hoe en waar je moet beginnen.

Je beseft dat de doorbraken niet liggen op het vlak van aan de buitenkant aanpassingen maken, van business of marketing technieken, maar dat dit vooral over jezelf gaat.

In een verdiepend coachingstraject en onze sessies gaan we op een praktische wijze met deze thema’s werken en gaan we op pad om je authentieke kracht en eigen stemgeluid te vinden. Zodat je je ziel in je werk krijgt en duidelijke richting en voldoening in je leven gaat ervaren.

De bedoeling van dit werk is dat je hogere niveaus van bewustzijn, vrijheid en innerlijke kracht gaat ervaren waardoor je jezelf vrijuit kunt uiten. Mijn werk is altijd ‘op maat’ en afgestemd op wat jij nodig hebt. Daarbij kijken we oa naar je Human Design blauwdruk, je persoonlijke situatie, je verlangens en de thema’s die nu in je leven spelen.

Dat beloofd een mooi creatieproces te worden!

Een kennismakingsgesprek met mij is gratis. Wel vraag ik je om mij eerst een e-mail te sturen met daarin je motivatie. 

David