Je voelt dat het tijd is...

Tijd voor groei, inzicht in jezelf, helderheid, en een plan voor jouw volgende stap.

Allemaal kennen we periodes van verwarring en zoeken. Dat hoort bij het leven en deze periodes zijn er om ons verder te brengen naar een nieuw bewustzijnsniveau, maar ook om ons vooruit te duwen naar de volgende stap in je carrière of privé leven.

Waarschijnlijk ken je het gevoel dat er ´meer´ is. Ook al weet je nu nog niet wat dat ‘meer’ precies is, het IS er. Het gaat om contact maken met delen van jezelf die je nog niet hebt gevoeld of hebt weggedrukt. Over leven vanuit je hart. Het gaat ook over duidelijke richting ervaren en helderheid krijgen over het volgende hoofdstuk in je leven. 

Misschien heb je aan de buitenkant een goed leven. Succes in het ondernemen of je carrière en misschien kijken mensen in je omgeving wel naar je op, toch voel je regelmatig dat je vast zit. Geld en succes, een groter huis, verre vakanties en meer van die dingen lossen het niet meer op. Dat weet jij inmiddels ook. Je bent op zoek naar vervulling en weet dat het een proces is in en met jezelf..

Onvrede
Misschien voel jij ook steeds vaker zo’n onverklaarbare onvrede. Ik heb die onvrede lange tijd weggestopt, maar kon hem op bepaald moment gewoon niet meer negeren. Het knagende gevoel in mijn buik ging echt niet over door het te negeren of mezelf te sussen met dat het toch allemaal goed was. Nee, wat er is wil erkend worden. Je weet dat het er niet voor niets zit.

Je zoekt naar vrijheid, naar ademruimte en naar authentiek leven. Misschien ken je dat gevoel nog wel van toen je jonger was. Dat alles nog kon en dat je dromen had waar je in geloofde. En toch raken velen van ons in allerlei verstrikkingen van het leven terecht waar we meer sleur ervaren dan ons lief is. 

Verhuizen naar Bali

Het onbekende pad bewandelen

Ik weet dat verandering spannend is. Dat het oude achter je laten eng kan zijn. Dat veranderingen en de emoties die daarbij horen complex zijn en dat ook twijfel kan toeslaan. Maar ik weet ook hoe bevrijdend het is om je wensen eindelijk weer toe te laten. Om door te pakken. Om niet op te geven. Om groter te denken en om toch naar die stem te luisteren die je toefluistert dat er meer is.

Die stem, hoe stil ook, wil je naar het leven brengen waar je naar verlangt en waarvoor je bestemd bent, ook al weet je nog niet hoe dat er precies uit gaat zien. Durf je daarnaar te luisteren? 

Uit de verwarring stappen

Ik geloof dat wat wij diep van binnen verlangen mogelijk is! Dat gaat om weer durven te luisteren naar de onderstroom in jezelf. Wil jij weer helderheid krijgen ondanks je drukke leven? Wil je afrekenen met je angsten en controledrang? Met de stemmen in je hoofd die zeggen dat het nooit genoeg is? 

Laat je dan niet leiden door angst, maar durf te luisteren naar wat er in je geboren wil worden. En durf vervolgens een eerste stap te zetten. 

 

Hoe werkt ik?

Voor mij gaat coaching en mentorschap over luisteren en afstemmen op wat er is. Het gaat over diep contact leren maken met je eigen innerlijke weten. Met jouw waarheid die je voorbij de verhalen in je hoofd brengt. En het gaat over relatie, want ik geloof dat we onze levensthema’s uitwerken in relatie tot elkaar. Een coachingstraject gaat voor mij dus over een vertrouwensband en het aan gaan van een verbinding met de mensen die op mijn pad komen voor begeleiding. Vertrouwelijkheid, privacy en openheid zijn daarin mijn kernwaarden.  

Onze sessies zijn er op gericht om je steeds dichter bij jezelf te brengen. Ik gebruik daarvoor diverse technieken uit spirituele tradities en praktische tools, mijn intuitie en bijvoorbeeld een uitgebreid Human Design onderzoek naar je blauwdruk. 

Contact met mij opnemen is voor jou een spannende stap, en voor mij evenzo. Ook ik committeer me aan de mensen die op mijn pad komen. Ik geloof sterk dat we in een quantum universum leven waarin alles verbonden is en waarin geen toeval bestaat. Wie bij mij terecht komt, krijgt precies wat hij nodig heeft om de volgende fase van zijn leven in te gaan.

Ik weet wat het is om het roer om te gooien en spannende keuzes te maken. Ik ken het pad van verandering en transformatie en heb ook mezelf meerdere keren verloren en weer gevonden. Ik ken ook die verwarring van het ‘niet weten’, de verhalen van de mind, en de blokkades en angsten waar je tegenaan loopt. Maar ook weet ik wat het is om weer helderheid en duidelijkheid te krijgen. En de bevrijding en rust die dat geeft.

Deze heldenreis bestaat uit een zoektocht naar je ware zelf. Onderweg kom je jezelf en het leven tegen en krijg je de kans om vrij te worden van alle verhalen die je nog tegenhouden en klein houden. Ergens midden in jouw verhaal vind je jezelf terug, waarna je je plek kun innemen in het grotere verhaal. Dat is de weg van het mens zijn. De weg van jezelf verliezen en jezelf weer vinden. De beweging van weggaan en ook weer thuis komen. Van rups naar vlinder. Van transformatie.

Dat is het pad naar vrijheid wat ik graag samen met jou bewandel. Het intake gesprek is gratis. Wel vraag ik je om een mail met je motivatie en uitleg over je situatie op te stellen. Daarna kunnen we een afspraak maken. Mijn honorarium is zo opgesteld dat ik het voor iedereen haalbaar wil maken.  

Afhankelijk van waar jij bent in je leven en wat jij wilt, kijken we samen naar wat er nodig is. De sessies vinden plaats via Skype of Zoom en duren soms een uur en soms twee uur, afhankelijk van wat er in het moment speelt en nodig is. 

Stuur me een mail met jouw situatie en vraag en ik neem binnen 24 uur contact met je op.