Op weg naar verandering

Inzicht in jezelf, helderheid, en een stappenplan voor jouw volgende stap.

Allemaal kennen we periodes van verwarring en zoeken. Dat hoort bij het leven en deze periodes zijn er om ons verder te brengen naar een nieuw bewustzijnsniveau, maar ook om ons vooruit te duwen naar de volgende stap in bijvoorbeeld je carrière of prive leven.

Waarschijnlijk ken je het gevoel dat er ´meer´ is. Ook al weet je nu nog niet wat dat ‘meer’ precies is, het IS er. Het gaat om contact maken met delen van jezelf die je nog niet hebt gevoeld of hebt weggedrukt, over duidelijke richting ervaren en helderheid krijgen over je ‘missie’. Wil jij het leven, jouw leven, volledig aan gaan, en wat heb je daarvoor nodig?

Misschien heb je je prima gesetteld, een ´goed´ leven, fijn gezin etc. maar voel je dat er veel meer is. Geld en succes, een groter huis, verre vakantie en meer van die dingen lossen het niet op. Dat weet jij inmiddels ook.

Onvrede
Misschien voel jij ook steeds vaker zo’n onverklaarbare onvrede. Ik heb die onvrede lange tijd weggestopt, maar kon hem op bepaald moment gewoon niet meer negeren. Het knagende gevoel in mijn buik ging echt niet over door het te negeren of mezelf te sussen met dat het toch allemaal goed was. Nee, wat er is wil echt gevoeld en erkend worden. Het zit er niet voor niks.

Je zoekt naar vrijheid, naar ademruimte en naar leven op je eigen manier. Misschien ken je dat gevoel nog wel van toen je jonger was. Dat alles nog kon en dat je dromen had waar je in geloofde. En toch raken velen van ons in die verstrikking van het leven terecht waar we meer sleur ervaren dan ons lief is en waarin we onszelf kwijtraken?

Verhuizen naar Bali

Het onbekende pad bewandelen

Ik weet dat verandering spannend is. Dat het oude achter je laten eng kan zijn. Dat veranderingen en de emoties die daarbij horen complex zijn en dat ook twijfel kan toeslaan. Maar ik weet ook hoe bevrijdend het is om je wensen eindelijk weer toe te laten. Om door te pakken. Om niet op te geven. Om groter te denken en om toch naar die stem te luisteren die je toefluistert dat er meer is.

Die stem, hoe stil ook, wil je naar het leven brengen waar je naar verlangt en waarvoor je bestemd bent, ook al weet je nog niet hoe dat er precies uit gaat zien. Durf je daarnaar te luisteren?

Uit de verwarring stappen

Ik geloof dat wat jij diep van binnen verlangt kán! Ga weer luisteren naar de onderstroom in jezelf. Wil jij weer helderheid krijgen ondanks je drukke leven? Wil jij uit de verwarring stappen van de stemmen in je hoofd die allemaal wat anders zeggen? 

Laat je dan niet leiden door angst, maar durf te luisteren naar wat er in je geboren wil worden. En durf vervolgens een eerste stap te zetten. 

 

Hoe werkt de coaching?

Voor mij gaat coaching over luisteren en afstemmen op wat er is. Het gaat over diep contact leren maken met je eigen innerlijke weten. Met jouw waarheid die je voorbij de verstrikkingen en de verhalen in je hoofd brengt. Mijn coaching is er op gericht om jou bij die waarheid te brengen. Om het contact met je jezelf te herstellen. Ik gebruik daarvoor diverse technieken, waaronder een uitgebreid Human Design onderzoek naar je blauwdruk en intuïtie. 

Het hoeft niet altijd een lang en intensief traject te zijn. Afhankelijk van waar jij bent in je leven en wat jij wilt, kijken we samen naar wat jij nodig hebt. De sessies vinden plaats via Skype of messenger en duren een á anderhalf uur.  

Waarom zou je een oriëntatiegesprek met mij aan willen gaan? Ik weet wat het is om het roer om te gooien en spannende keuzes te maken. Ik ken het pad van verandering en transformatie en heb ook mezelf meerdere keren verloren en weer gevonden. Ik ken ook die verwarring van het ‘niet weten’, de verhalen van de mind, en de blokkades en angsten waar je tegenaan loopt. Maar ook weet ik wat het is om weer helderheid en duidelijkheid te krijgen. En de bevrijding en rust die dat geeft.

Deze heldenreis bestaat uit een zoektocht naar jezelf die groter is dan jezelf. Onderweg kom je jezelf en het leven tegen en krijg je de kans om jezelf vrij te maken van alle verhalen die je nog tegenhouden en klein houden. Ergens midden in je verhaal vind je jezelf terug waarna je je plek kun innemen in het grotere verhaal. Dat is de weg van het mens zijn. De weg van jezelf verliezen en jezelf weer vinden. De beweging van weggaan en ook weer thuis komen. Van rups naar vlinder. Van transformatie.

Dat is het pad naar vrijheid wat ik graag samen met jou bewandel. Het intake gesprek is gratis. Wel vraag ik je om een mail met je motivatie en uitleg over je situatie op te stellen. Daarna kunnen we een afspraak maken.