Op weg naar je Ware Zelf

Als jouw tijd van purpose gekomen is

Je gaat door een persoonlijk ontwaken en bewustwordingsproces dat invloed heeft op belangrijke gebieden in je leven: je gevoelswereld, je bedrijf en carriere en je relaties.

Je bent onderdeel van de grote shift in bewustzijn die momenteel op onze planeet gaande is. In je persoonlijke leven is deze periode er om je verder te brengen naar een nieuw bewustzijnsniveau, En daardoor ook om je vooruit te duwen naar een volgende en wellicht ook een nieuwe stap in je leven.

Misschien heb je aan de buitenkant een prima leven, heb je maatschappelijk succes en kijken mensen op naar wat je hebt bereikt, Toch voel je dat je in jezelf vastloopt. Meer geld en succes lossen dat niet meer op. Dat weet jij inmiddels ook. Je bent op zoek naar een diepere innerlijke vervulling, naar rust en liefde en weet dat het een proces is wat je vooral met jezelf aan moet gaan.

Ontwaken

Je Ware Zelf is aan het ontwaken. Je bent je bewust dat het anders moet en kan. Je zoekt naar ware (innerlijke) vrijheid, naar ademruimte en naar een echt authentiek leven vanuit je kern. 

Verhuizen naar Bali

Bewustwording en healing

Verandering is spannend. Het oude achter je laten (je oude ik) kan eng zijn. Ik weet dat veranderingen en de emoties die daarbij horen complex zijn en dat ook twijfel kan toeslaan. Maar ik weet ook (uit persoonlijke ervaring) hoe bevrijdend het is om toch naar die stem te luisteren die je toefluistert dat er meer is.

Dit is het pad van de dapperen. Voor hen die niet meer genoegen nemen met een oppervlakkig leven. Je eigen innerlijke stem, hoe stil ook, wil je naar een nieuwe plek brengen, namelijk naar de persoon die je echt bent, 

 

Hoe werkt ik?

Alles in het leven gaat over relaties. De relatie met jezelf, met je medemens. met de aarde en met Spirit. Dit werk gaat over diep luisteren en afstemmen op wat er is. Het gaat over diep contact leren maken met je eigen innerlijke weten. Met jouw waarheid die je voorbij de verhalen in je hoofd brengt. En het gaat over relatie, want ik geloof dat we onze levensthema’s uitwerken in relatie tot elkaar. Een traject met mij gaat dan ook over een vertrouwensband. 

Vertrouwelijkheid, jouw privacy en wederzijdse openheid zijn mijn kernwaarden.  

Onze sessies zijn er op gericht om je steeds dichter bij jezelf te brengen. Ik ga samen met jou op pad en jij met mij. Ik gebruik daarvoor diverse technieken uit spirituele tradities, mijn intuitie, ervaringen uit het universele veld van bewustzijn warmee wij verbonden zijn en de kennis uit de Human Design. 

Contact met mij opnemen is voor jou een spannende stap, en voor mij evenzo. Ook ik committeer me aan de mensen die op mijn pad komen. Ik geloof sterk dat we in een quantum universum leven waarin alles verbonden is en waarin geen toeval bestaat. Wie bij mij terecht komt, krijgt precies wat hij nodig heeft om de volgende fase van zijn leven in te gaan.

Deze heldenreis bestaat uit een zoektocht naar je ware zelf.  Dat is het pad naar vrijheid wat ik graag samen met jou bewandel. Een orienterend gesprek om kennis te maken is gratis. Wel vraag ik je om een mail met je motivatie en uitleg over je situatie op te stellen. Daarna kunnen we een afspraak maken.   

Stuur me een mail met jouw situatie en vraag en ik neem binnen 24 uur contact met je op.  

Het Menu