Authentieke communicatie

Voor ondernemers, pioniers en zelfstandige professionals

Online begeleiding voor ondernemers, creatievelingen en pioniers bij het proces van het vinden van hun unieke geluid, onderscheidende vermogen en richting. 

Telkens gaat het over communicatie en authenticiteit. Jezelf onderscheiden kan eigenlijk alleen als je jezelf bent. Hoe groei je nu echt vanuit jezelf? Het is je persoonlijke en individuele proces wat daarvoor de basis legt.  

Groeien volgens je design?

We duiken in je leven en je Human Design blueprint om te ontdekken waar je unieke onderscheidingsvermogen ligt en waar het zichtbaar wil worden.

We gaan naast bovenstaande ook aan de slag met je communicatie en met je kernboodschap. Uiteindelijk gaat het allemaal over mentale helderheid krijgen en weten wat je wel en niet meer moet doen. De juiste stappen op het juiste moment. 

Waar ik je voor wil uitnodigen is een creatieproces waarbij je meer vanuit je eigen design en bezieling gaat opereren. Het vraagt om zelfkennis en reflectievermogen, maar wanneer je dan die helderheid gaat ervaren, ga je veel meer groei, voldoening en succes ervaren. 

Belangrijk bij het uitdragen van een visie is dat je ziel zichtbaar wordt in je werk. En wanneer dit aansluit bij jouw product of je dienst en als je aanbod klopt, dan is het een kwestie van dat zichtbaar te maken bij de juiste mensen op het juiste moment. Dat is waar we concreet aan gaan werken. 

 

Wat je te bieden hebt, is wat je hebt doorleefd, in je ervaring en je kunde.
Jouw bijdrage ligt in dat naar buiten brengen.

Waarom persoonlijke begeleiding?

 Ik houd van de eenvoud. Van stap voor stap gaan en daar de tijd voor nemen. Terug naar de basis. Daar is vaak minder voor nodig dan je denkt, maar het vraagt wel bijschaven, finetunen en de wil om te veranderen en te groeien. 

Begeleiding is maatwerk. Afgestemd op jou en waar jij op dit moment in je ondernemersreis doorheen gaat. We gebruiken jouw eigen Human Design chart als een wegwijzer bij dit proces. 

De focus ligt op je persoonlijke en zakelijke groei. Er is daarbij ook ruimte voor je persoonlijke processen die ongetwijfeld zullen opspelen.

Waar we naar op zoek gaan is jouw onderscheidende vermogen, je kwaliteiten naar buiten brengen, je zin in je werk vergroten, en zichtbaarheid en communicatie die klopt. 

Daar wil ik je graag bij ondersteunen!

Hoe verder

Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Tijdens het gesprek zal ik mijn perspectief met je delen, waar je mogelijkheden zijn en welke stappen er nodig zijn.  

Het Menu