Hartgedragen Veranderen

The Art Of Living From The Heart
Samen op weg naar verandering

Het werkelijk gaan volgen van je hart is het spannendste en moedigste wat je kunt doen. Zeker als je nu voelt dat je vast zit en op zoek bent naar een verandering. En nog meer als je voelt dat die verandering dichterbij komt maar je nog niet weet hoe het er uit gaat zien.

Dat spannende komt omdat je hart intelligentie ver voorbij de mind/gedachten gaat. Dat weten zit veel dieper in je lichaam. Je hart volgen is dus ook per definitie niet je ratio volgen met al z’n angsten en bezwaren.

Het is een levensstijl waarin je geen beslissingen meer neemt gebaseerd op je oude programmering en overtuigingen. Het gaat niet meer om zelfbehoud of zekerheid. Het gaat soms in tegen alles wat je geconditioneerde systeem je vertelt over hoe het moet zijn. Het gaat niet over winnen of verliezen. Het gaat ook niet om voldoen aan verwachtingen. Het gaat over jouw unieke pad volgen. Het gaat over vertrouwen, juist omdat je de uitkomst niet weet. En om de uitkomst los te laten.

Hartsgedragen keuzes zijn moeilijk uit te leggen aan de mensen om je heen die vooral vanuit hun ratio en angsten leven. En soms kun je ze niet eens aan jezelf uitleggen. Heb er vrede mee. Ik ben dat stuk steeds meer aan het omarmen en wat een mooie reis is dat!

Leven met je hart als navigator betekent dat je kiest voor een enorme groei in geloof, en aan overgave aan de magie van het leven. Het zet je uiteindelijk in je kracht omdat je je niet meer laat leiden door je (oude)angsten. En daar gaat het om. Om je kracht vinden. Om vrij te worden. Om je eigen leven te gaan leven. Power to you!

En zoals ik het zie is dat het hele punt: Je eigen uniekheid omarmen en gaan leven. En telkens zie ik dan dat er een magie ontstaat die ik van tevoren nooit kon bedenken.

Is het spannend? Ja. Ga je je daardoor laten tegenhouden? Nee toch?

Want dit is de reden dat je hier op aarde bent gekomen. Niet om je leven uit te zitten en soort van veilig te stellen door aan je eigen en andermans verwachtingen te voldoen etc. En dat vuur voel je. Ik wel in ieder geval. Om jezelf vrij te zetten van al die oude patronen en om ongekende doorbraken te maken in jezelf en je leven.

ZEVEN: De Zegewagen

Waar gaat deze reis over? De Zegewagen kaart zal een wegwijzer zijn op deze route die we samen gaan afleggen. Deze kaart zal gaandeweg meer betekenis voor je krijgen.

De Zegewagen heeft diepe betekenis en staat oa voor een grote sprong voorwaarts. Hij geeft aan dat je je uit een vertrouwde omgeving losmaakt en een eigen weg inslaat. Je zelfbewustzijn groeit en je maakt je vrij van overgenomen opvattingen.

Het is een vreugdevol vertrek op weg naar iets nieuws. Je laat ook dingen achter je. En er zijn mooie waarschuwingen, bijvoorbeeld dat je moet oppassen je krachten niet te overschatten. Ook zoek je nog naar evenwicht. 

De Zegewagen staat voor een nieuw, maar ook een sterk zelfbewustzijn, en voor het opbouwen van een eigen wereldbeeld en een doortastende manier van problemen aanpakken. Vaak gaat het dan om de kloof tussen denken en voelen te overwinnen.


De vraagt hierbij is: ben ik bereid om deze grote sprong vooruit te maken?

Samen met mij naar verandering

Ben jij een van de drie deelnemers aan dit exclusieve persoonlijke begeleidingstraject? Dan gaan we samen op dit pad van verandering. Met 8 video calls verdeeld over drie maanden, een besloten whatsapp groep, videoboodschappen en interactieve opdrachten.


Ik zie dit proces als een energetische co-creatie. Ik ben niet de leider die het allemaal weet, ik ben de facilitator, verbinder en inspirator. Ik wijs jou de weg naar je eigen pad en je eigen hart,  waarbij we samen stappen naar verandering maken. Ik maak je deelgenoot van mijn eigen processen en laat je zien hoe jij ook jouw leven op nieuwe manier kunt gaan vormgeven. Ik geef door wat ik weet en voel, en we ondersteunen elkaar bij het zetten van de stappen die we moeten nemen. Want uiteindelijk gaat het ook om keuzes maken. Het begin van iets heel nieuws!

Stap in

Als jij interesse hebt en je voelt de roep kun je me hieronder een mailtje sturen. Ik plan dan een persoonlijk intake met je in om je eerst persoonlijk te spreken en te leren kennen. Ik wil graag weten wie je bent, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Tijdens het gesprek bespreken we de praktische invulling.
 
Je investering is 777,- euro ex. btw als je een bedrijf hebt en incl, BTW voor particulieren.

Je kan me via onderstaande knop een mailtje sturen (supernova@davidpieters.com) of een bericht sturen via social media.