Als eerste op de hoogste van de nieuwe cursusdata?

Heb je interesse om deel te nemen, dan kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen door even je gegevens achter te laten zodat je als eerste de nieuwe data doorkrijgt en kunt kiezen of je dan mee wilt doen. We werken met kleine groepen van circa 10 deelnemers om het interactieve karakter te waarborgen. Alvast bedankt!

Heb je interesse en vragen over deze cursus? Laat het mij even weten door me een mailtje te sturen of een berichtje via social media. 

5/5

Testimonials

5/5
Stefan
0365b304-a45e-4730-9b61-0f1fbf676d70

Ik heb deze cursus als zeer bruikbaar en erg leerzaam ervaren. Tryntsje voorziet je niet alleen van heel veel bruikbare kennis, maar ze geeft je ook de mogelijkheden om deze kennis toe te passen in het dagelijkse leven. Voor jezelf, maar zeker ook voor je rol als ouder. Een absolute aanrader!

Rachel
download (2)

"De Human Design cursus bij Tryntsje was echt enorm leerzaam. Ik wist iets van de basics, maar Tryntsje's kennis en ervaring met HD heeft me echt geholpen meer verdieping te brengen in mijn kennis, maar vooral het echt proberen te leven vanuit mijn design.

Ook de groepsapp met medecursisten vond ik van grote toegevoegde waarde. Tryntsje stimuleerde ons om bijv beslissingen te nemen vanuit onze autoriteit, stelde reflectieve vragen en gaf ons observatieoefeningen. Het delen daarvan was echt verhelderend en ook vooral heel leuk. Het zorgde echt voor de verdiepende praktijk naast de wekelijkse bijeenkomsten.
De werkboeken zijn echt een naslagwerk aan het worden. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken."

Sandra

Wat ben ik blij dat ik deze cursus gedaan heb. Ik had al wel eens wat over human design gehoord, maar nooit geweten dat dit zo'n tool for life zou zijn. Het heeft me veel eye-openers gegeven, veel inzichten maar vooral ook veel herkenning.
Bijvoorbeeld over de verschillen tussen mijn kinderen, wat voor de een werkt en voor de ander niet. We zijn allemaal uniek! Zo mooi om dat via deze cursus benadrukt te zien.

Veroni
download (3)

Deze cursus is super waardevol. Vooral omdat het veel herkenning geeft, een hoop stukjes van de grote puzzel vallen in korte tijd op de juiste plek. Daarnaast heb ik zelf het idee dat het de bewustwording een boost geeft. Mij heeft het geholpen om echt meer in de overgave te leven. Dit blijf ik nog wel moeilijk vinden maar door me iedere keer bewust van mijn autoriteit en strategie te zijn, kan ik steeds meer het 'harde werk' principe loslaten. Dit is overigens een zeer sterke oude overtuiging die ik meekreeg in de opvoeding en het voelt dan telkens ook heel gek om niet zo hard te hoeven werken maar op de uitnodiging te mogen wachten. 

Door de heldere werkboeken en fijne meetings lukt het mij om op korte tijd een helder beeeld te vormen. Ik vind de voorbeelden en betrokkenheid van Tryntsje dan ook echt super helpend hierin. Ik heb steeds meer vertrouwen in dat de juiste dingen op de juiste tijd ontvouwen en dat het leven niet geforceerd hoeft te worden.

Dorien
1140050508

Met de cursus van Tryntsje hebben wij als gezin stilgestaan bij ieders unieke design, ieders kenmerken. Dat gaf mooie gesprekken en (soms: moet dit nou weer) glimmende oogjes bij de kids van (h)erkenning. 'ja, hier word ik inderdaad blij van'.

Het is nu vooral DOEN van alles waar we over lazen in de werkboeken & uitwisselden in de appgroep. We hopen hiermee de kids een handreiking te geven om dichtbij zichzelf te mogen blijven. Dat ieders zijn centraal staat.

Maud
1562053902736

Het is veel informatie. Ik heb geleerd over hoe je het beste beslissingen kan nemen tot over hoe je het beste je maaltijden kan nuttigen, dat kan in een gezin behoorlijk uiteen lopen. Maar vooral mezelf weer een stukje beter leren kennen en dat is super waardevol!

Als je jezelf, je partner en je kids beter wilt leren begrijpen is deze cursus een echte aanrader!

Marijke
112620-OERSTERK-_11161-scaled-1-1024x1024

Zo mooi hoe dingen dan op zijn plek vallen. Mezelf, man en kinderen beter te leren kennen en op deze manier ook beter te kunnen begeleiden. Er valt nog zoveel te leren. Voor mij was deze cursus heel erg boeiend. Een mooie weg en proces dit. Heel verrijkend, dankjewel!

Kim
IMG_9222

Zo veel herkenning. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Door de kennismaking met Human Design zijn er zoveel stukken op zijn plek gevallen. Van die “aha!” momentjes. Fijn om een persoonlijke gids te hebben! Al met al ben ik ontzettend blij dat ik aan de cursus met Trynstje heb deelgenomen. Zo veel liefde en inzet voor haar cursisten.”

Eva en family
42f5251b-1087-42de-9022-75b93cc721b8

Voor mij was deze cursus een grote verrijking. Je kan jezelf plots veel dieper begrijpen en ziet ook een heel andere dynamiek in je gezin tevoorschijn komen. Ook de relatie met mijn man heeft daar zijn vruchten van kunnen plukken.

De vlotte manier waarop Tryntsje het brengt is snel te gebruiken en herkenbaar voor je eigen dagelijks leven. Je kan er direct mee aan de slag. Ook dat we altijd vragen kunnen stellen is een grote meerwaarde.

Ik ben heel blij dat ik ja heb gezegd op deze cursus en Tryntsje heb mogen leren kennen. Ook het geschenk om mezelf weer beter te leren kennen en telkens weer een stapje dichter bij m'n ware zelf te komen.

Living your design!

DE verdiepende cursus Human Design voor ouders die hun kinderen werkelijk verder willen helpen in deze wereld.