David Pieters

Hoe de magie in je leven kan terugkeren.

Onbewust dacht ik dat het leven (mijn leven) een opeenvolging was van gebeurtenissen die ogenschijnlijk niks met elkaar te maken hebben. Een soort toevalligheden. Opeenvolgingen van keuzes, momenten en dingen die je overkomen. Je komt ergens terecht, ontmoet mensen. Doet je dingen. Allemaal heel random.

Maar we staan via het quantum veld als antennes met elkaar en met alles wat leeft in verbinding.

Ik verbaas me regelmatig over de hoeveelheid ‘toevalligheden’ in mijn leven.

Je gaat het pas zien als je het door hebt 😉.

We zijn allemaal een soort levende magneten die voortdurend mensen en situaties naar ons toe trekken of juist afstoten. Precies die dingen die we moeten meemaken voor onze ontwikkeling als ziel.

Familie, geliefden, mensen die je ontmoet, situaties, plekken waar je woont. Of je het nu door hebt of niet. Leuk vindt of niet leuk vindt, alles klopt uiteindelijk in het verhaal van je leven. En vooral de mensen en situaties die iets bij je losmaken. Die een gevoel oproepen.

De meest belangrijke thema’s in het leven lijken zich af te spelen in de subtielere lagen van onze gevoelswereld. Die lagen die we vaak wegdrukken omdat ze ongemakkelijk zijn om aan te kijken. Vaak omdat er nog pijn en een oud verhaal zit wat nog ontrafelt moet worden. Daar zitten ook vaak onze controle en angst programma’s.

De doorbraken in mijn leven hebben allemaal een link met het toelaten van mijn emoties en het openbreken van mijn gevoelswereld.

Voor mij ligt daar de magic (de kinderlijke verwondering) en de diepgang waar ik naar zocht. In alles voelen. Ook al is dat soms een rollercoaster.

Als je op zoek bent maar antwoorden of naar verandering in wat voor situatie dan ook, zoek dan niet in je hoofd naar richting of waarheid. Daal af in je gevoelswereld en wacht hoe het zich ontvouwt. Hoe meer ik dat doe, hoe meer ik zie dat we in een universum leven waarin niks toeval is. En waar iedere zonsondergang me herinnert dat magie nooit ver weg is.

David

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven van publicaties en nieuwe Podcasts?

Mijn thema's gaan over persoonlijke groei in een veranderende wereld. Over bewustwording en ontwaken, Human Design, ondernemen en vrijheid het volgen van je eigen unieke en authentieke weg. Ik stuur zo'n 1x per maand een e-mail.

Het Menu