Living your design

Verdiepende cursus met Human Design voor ouders die hun kinderen werkelijk verder willen helpen in deze wereld.

Leven zoals je bedoeld bent

Wat is leven zoals je bedoeld bent? Hoe ontdek je dat? De meeste volwassenen gaan op latere leeftijd op zoek naar zichzelf, naar wat ze nu echt willen met hun leven en noem maar op. De verwijdering van onszelf begint al heel jong, alleen beseffen we dat vaak niet. We leren vanaf de geboorte van ouders, familie, leraren, kerk, school en maatschappij wat we moeten doen en laten en wat en hoe we moeten denken. Er wordt over het algemeen nog steeds weinig rekening gehouden met de wezenlijke uniekheid van ieder kind. Ook al willen veel scholen en ouders dat wel. Onbewust conditioneren alle ouders hun kind, omdat de uniekheid vaak niet herkend en gezien wordt op de plek waar je hem moet zoeken. Human Design helpt je daarbij en laat je zien wie je in essentie bent als uniek individueel bewustzijn. Als je het design van jezelf en je kind leert kennen, heb je direct een handleiding over hoe je het allerbeste met je kind (en jezelf) kunt om gaan. 

De blauwdruk

Simpelweg gaat het erom dat jij je kind leert kennen en begrijpen en het kind dus makkelijker zichzelf kan zijn. En dat het leert hoe het beslissingen kan maken vanuit zichzelf, en niet vanuit de ander of verwachtingen van buitenaf. Human Design geeft je die handleiding in blauwdruk waarmee je jezelf en je kind(eren) kunt leren kennen. Net zoals het de bedoeling is van google maps om je de weg te wijzen naar je bestemming, kan jouw HD kaart zo’n functie hebben voor je leven. In ons gezin was het levensveranderend om deze kaart te leren lezen en vooral om alles wat we ontdekten op die reis toe te passen in de prakijk van alledaagse situaties. Om vervolgens te zien hoe wij onze relatie met onze kinderen, met elkaar en met het leven. zagen veranderen.  

We leven in een wereld waarin hoofdkennis een hele grote plek krijgt. Maar hoofdkennis moet praktisch worden, anders is het niet veel meer dan dat. Deze cursus gaat over het toepassen van wat je leert. Over hoe je beter met je kinderen om kunt gaan zodat ze gelukkiger, vrolijker en vrijer worden. En voor jou als ouder hetzelfde. Dat allemaal aan de hand van jullie eigen unieke Human Design chart. 

 

Human Design is een uitgebreid systeem waar heel veel mensen in onze tijd meer van willen weten. Vaak is het  niewsgierigheid. Misschien denk jij ook wel van: ‘weer zo’n hype?’. De meeste mensen gaan dan ook even later weer door naar het volgende zonder dat ze zelf de transformatie hebben kunnen maken, waar het eigenlijk om te doen is.  Wij willen daar graag verandering in brengen. Deze cursus is juist gericht op de transformatie in de dagelijkse prakijk. Want gepaard met HD hebben wij ook wat wij zelf in de praktijk leerden -en nog steeds leren,- toegevoegd aan deze cursus. Wij hebben daardoor de essentie van HD en hoe je dat toepast in je gezin, samengebracht in deze cursus. Juist ook als je kind het wat moeilijk heeft op school of in de omgang met anderen.  

De grondlegger van HD (Ra Uru Hu) heeft vaak gezegd dat Human Design voor kinderen bedoeld is. En hij zei dat omdat het leven van wie je bent, al heel vroeg zou moeten beginnen. Het is aan ons als ouders om onze kinderen te begeleiden bij hun ontwikkeling als uniek bewustzijn op deze aarde. En hoe simpel het misschien ook klinkt, in de praktijk zul je merken dat onze eigen drang tot conditionering en controle vaak door alle kieren en gaten heen glipt. Het mooie is dat dit ook weer een uitnodiging is om jezelf op nieuwe lagen te leren kennen en het verloren kind in jezelf op te sporen en te bevrijden.

Met deze cursus willen we je de tools geven en je stimuleren om dat proces te gaan leven met je kinderen. Zo gebruiken we in ons eigen gezinsleven onze designs als een dagelijkse bron van inspiratie om onszelf te ontwikkelen en elkaar te stimuleren. En dat is ook precies wat we aan je willen doorgeven in deze cursus. Zodat je met wat je leert, ook in je dagelijks leven aan de slag kunt gaan. Dan zal je zelf de verandering voor je ogen zien gebeuren. En dat is zo’n mooie ervaring die wij iedereen gunnen. Je zult je relatie met jezelf en met je kind zien transformeren, tenminste, als je datgene wat je ontdekt over jezelf en je kinderen, ook echt gaat leven! Dat is een grote belofte, maar als het niks zou veranderen, wat heeft het dan voor zin, toch?

Wat ga je leren?

 

Met deze cursus ga je leren hoe je op een totaal andere manier met je kind (en ook met jezelf) kunt omgaan. Je krijgt  alle kennis die je nodig hebt via onze werkboeken en lesmateriaal en via de live sessies, maar de grote winst voor je ligt in de dagelijkse toepassing. Dat is ook waarom de pijler van deze cursus bestaat uit zes LIVE sessies, waarin je met je design kaart in de hand, ontdekt wie je kind is. En ook leer je je eigen design kennen. En we laten je zien hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen.

– Je ontdekt hoe jouw kind om gaat of om zou moeten gaan, met zijn/haar energie, zowel fysiek als emotioneel/energetisch.

– Je ontdekt wat je vooral wel en niet moet doen bij ieder type en waarom dat belangrijk is voor de ontwikkeling van je kind. En daarin ontdek je hele grote verschillen tussen mensen. Verschillen die je wellicht wel herkende met je onbewuste, maar nooit kon plaatsen of begrijpen.

– Wanneer je de designs gaat begrijpen en leven, kun je ook veel makkelijker loslaten wanneer andere mensen, waaronder je kinderen, anders zijn dan jij. 

– Je ontdekt hoe je als ouder je kind het allerbeste kunt begeleiden in het ontwikkelen van wie hij of zij in wezen is als energetisch wezen. En zij zullen jou ook zeker een handje helpen door je af en toe haarfijn een spiegel voor te houden. :p 

– Als kinderen hun eigen design leren kennen, zal het ze enorm helpen om te stoppen met twijfelen over zichzelf en over wie ze zijn. In het mooiste geval zullen ze een diepe zelfliefde ontwikkelen.

– Je ontdekt ook hoe je je opvoedstijl 180 graden kan omdraaien als je weet wat je kinderen nodig hebben. 

Kortom: er gaat een wereld van aha momenten voor je open. En wij gaan je inspireren en laten zien hoe je kunt bouwen aan een gezinsleven waarin iedereen steeds meer zichzelf kan zijn. Het communiceren met je kinderen hierover is een leuk onderdeel van de cursus. Want jij als ouder gaat ook je kind betrekken in dit proces, terwijl je zelf ook veel nieuwe dingen leert. 

Wat je krijgt:

Persoonlijk en uit de praktijk

Ik, Tryntsje, zal je samen met mijn man David, meenemen op een ontdekkingstocht in het design van je kind(eren) en in die van jezelf. Ook als je je design al goed denkt te kennen zal deze cursus je heel veel nieuwe inzichten en handvatten geven omdat het voor ons altijd gaat over de toepassing in je dagelijkse leven. Als HD helemaal nieuw voor je is zal er een wereld voor je open gaan.

DavidTryntsje-22

live online sessies

We komen live via Zoom bij elkaar en duiken we in het design van je kind en van jezelf. De cursus is zo opgebouwd dat we telkens een thema of onderdeel van je design en dat van je kind(eren) gaan ontdekken. Iedere sessie wordt opgenomen zodat je hem altijd kunt terugkijken. Eerdere deelnemers hebben het als zeer prettig ervaren dat ze de opname op eigen tijd kunnen terugkijken. Het is daarom niet erg als je er niet altijd live bij kunt zijn. In de telegram groep kun je dan zelf nog je vragen stellen of ervaringen delen. 

online groep en lesmateriaal + e-boeken

Je krijgt van ons voor iedere week een nieuw lesboek wat je stap voor stap mee neemt in de meest belangrijke elementen van het design van je kind en van jezelf. In de Telegram groep kun je je vragen en ervaringen delen met de mede deelnemers en bieden we ondersteuning. 

Wie zijn wij?

Mijn naam is Tryntsje (1979) en in 2018 ging ik samen met mijn man David en onze kinderen Joshua, Linde en Ize, op reis. We hadden al een jaar daarvoren besloten dat we ze uit school wilden halen. De jaren die volgden ontdekten wij met vallen en opstaan hoe we op een nieuwe manier met elkaar en met onszelf konden leven. We gingen unschoolen, homeschoolen en onze kinderen gingen met periodes ook naar internationale (kleine alternatieve) scholen in het buitenland, met name in Bali. In die jaren zijn we zeer intensief bezig geweest met ons eigen bewustwordingsproces en hebben we daarin veel met elkaar als gezin en met onze kinderen meegemaakt, geleerd en ontdekt. 

Natuurlijk weten we als ouders dat onze kinderen allemaal anders zijn, maar hoe kun je ze stimuleren in hun eigen uniekheid? Hoe gaan ze echt groeien en bloeien in deze wereld? Wat hebben ze wel en niet nodig om zich geliefd, begrepen en veilig te voelen? Antwoorden op deze vragen kun je op veel plaatsen zoeken, maar wat Human Design onderscheid, is dat je aan de hand van je eigen geboortegegevens een unieke blauwdruk krijgt over jezelf. (hoe dat werkt leer je ook in de cursus). Dat betekent dat er een ontwerp lag op het moment dat het kind geboren is. In die kleine baby zit alles wat het kind in wezen als uniek mens kan worden als het de ruimte krijgt om dat ook te leven. Human Design is het instrument om daarmee aan de slag te gaan. Het is aan iedereen die dit ontdekt om te gaan experimenteren met wat je leert om te onderzoeken of die blauwdruk klopt.  

Wat we ontdekten dat dit veel verder gaat dan wat wij vaak met ons oog zien. We leerden hoe we onze kinderen veel meer als uniek individu konden benaderen en echt konden gaan begeleiden in hun eigen design en dus in hun eigen leven en naar hun toekomst. Dit heeft zo’n grote uitwerking gehad op hen en op ons, dat we dit graag met jou delen in deze cusus. Met de hoop dat jij zelf ook een blijvende positieve verandering in je gezinsleven kunt meemaken. Wie je ook bent, waar je ook woont en in welke omstandigheden dan ook…

Aanmelden?

Waarom zou je investeren in deze cursus? We beseffen heel goed dat je wel graag wilt weten of deze cursus je het geld wel waard is, daarom willen we je de volgende vraag stellen: Wat was het jou waard geweest, als je ouders beter wisten hoe jij innerlijk, mentaal/cognitief en emotioneel/energetisch in elkaar zat en ze jou daarom op een andere manier hadden begeleid bij allerlei situaties en ervaringen in je kindertijd en daarna? Zou dat een verschil hebben gemaakt? 

Dat zijn precies de tools die je in deze cursus kunt leren om door te geven aan je kinderen. En daardoor ook een beetje opnieuw aan het kind in jezelf.   

Als jij voelt dat je hier bij wilt zijn dan verwelkomen wij je graag. De investering voor deze cursus is 444 euro. Je kunt in een of twee keer betalen hieronder. Kun je dit bedrag niet betalen omdat je het geld echt niet hebt, neem dan even persoonlijk contact met ons op.

DATA: 

Voor wie is deze cursus bedoeld

Deze cursus is zowel voor mensen die nog nooit van Human Design hebben gehoord, als ook voor mensen die al het een en ander weten over hun design, maar voor wie het nog niet ‘geklikt’ is, of die nog niet merken dat ze hun kennis kunnen toepassen in de praktijk. 

De cusus is gemaakt voor de ouders, maar indirect natuurlijk voor de kinderen. Het is de bedoeling dat je je kind leert kennen, zien en begrijpen zoals het van zichzelf uit is, en dat je ook daarover met je kind in gesprek gaat. Kinderen hoeven niet bij de cursus aanwezig te zijn. Maar als je tieners hebt die het interessant vinden, dan zijn ze natuurlijk van harte welkom om zelf ook aan te schuiven bij de live sessies. 

5/5

Testimonials

5/5
Leen
IMG_2513

Het voelt als een cadeau aan mezelf en ons hele gezin dat we in deze cursus investeerden. De formule die Tryntsje en David aanbieden, is een hands on pakket waarmee je, gevoed door de theoretische achtergrond die ze geven en hun eigen ervaringen, de wijsheid van Human Design onmiddellijk in het dagdagelijkse leven kan toepassen en ermee experimenteren. Heel leuk welke gesprekken we de afgelopen weken hadden, mijn man en ik met elkaar, en ook met onze kinderen, over onze designs en hoe we die bij onszelf en elkaar herkennen. Ook heel wat Aha-momenten, bijvoorbeeld in het opmerken waar we onszelf sterk hebben laten conditioneren, of wij onze kinderen. Of in het eindelijk toelaten en omarmen van sommige van onze eigenschappen of die van elkaar, die we tot voorheen veroordeelden als ‘niet goed’. Deze weg is voor ons net begonnen, en we zijn heel dankbaar dat we hem met zo’n stevige basis kunnen verderzetten. Deze cursus heeft ons de handvaten gegeven om dit Human Design- experiment verder te integreren in ons leven en onze ontwikkeling.

Rachel
download (2)

"De Human Design cursus bij Tryntsje was echt enorm leerzaam. Ik wist iets van de basics, maar Tryntsje's kennis en ervaring met HD heeft me echt geholpen meer verdieping te brengen in mijn kennis, maar vooral het echt proberen te leven vanuit mijn design.

Ook de groepsapp met medecursisten vond ik van grote toegevoegde waarde. Tryntsje stimuleerde ons om bijv beslissingen te nemen vanuit onze autoriteit, stelde reflectieve vragen en gaf ons observatieoefeningen. Het delen daarvan was echt verhelderend en ook vooral heel leuk. Het zorgde echt voor de verdiepende praktijk naast de wekelijkse bijeenkomsten.
De werkboeken zijn echt een naslagwerk aan het worden. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken."

Stefan
0365b304-a45e-4730-9b61-0f1fbf676d70

Ik heb deze cursus als zeer bruikbaar en erg leerzaam ervaren. Tryntsje voorziet je niet alleen van heel veel bruikbare kennis, maar ze geeft je ook de mogelijkheden om deze kennis toe te passen in het dagelijkse leven. Voor jezelf, maar zeker ook voor je rol als ouder. Een absolute aanrader!

Sandra

Wat ben ik blij dat ik deze cursus gedaan heb. Ik had al wel eens wat over human design gehoord, maar nooit geweten dat dit zo'n tool for life zou zijn. Het heeft me veel eye-openers gegeven, veel inzichten maar vooral ook veel herkenning.
Bijvoorbeeld over de verschillen tussen mijn kinderen, wat voor de een werkt en voor de ander niet. We zijn allemaal uniek! Zo mooi om dat via deze cursus benadrukt te zien.

Veroni
download (3)

Deze cursus is super waardevol. Vooral omdat het veel herkenning geeft, een hoop stukjes van de grote puzzel vallen in korte tijd op de juiste plek. Daarnaast heb ik zelf het idee dat het de bewustwording een boost geeft. Mij heeft het geholpen om echt meer in de overgave te leven. Dit blijf ik nog wel moeilijk vinden maar door me iedere keer bewust van mijn autoriteit en strategie te zijn, kan ik steeds meer het 'harde werk' principe loslaten. Dit is overigens een zeer sterke oude overtuiging die ik meekreeg in de opvoeding en het voelt dan telkens ook heel gek om niet zo hard te hoeven werken maar op de uitnodiging te mogen wachten. 

Door de heldere werkboeken en fijne meetings lukt het mij om op korte tijd een helder beeeld te vormen. Ik vind de voorbeelden en betrokkenheid van Tryntsje dan ook echt super helpend hierin. Ik heb steeds meer vertrouwen in dat de juiste dingen op de juiste tijd ontvouwen en dat het leven niet geforceerd hoeft te worden.

Dorien
1140050508

Met de cursus van Tryntsje hebben wij als gezin stilgestaan bij ieders unieke design, ieders kenmerken. Dat gaf mooie gesprekken en (soms: moet dit nou weer) glimmende oogjes bij de kids van (h)erkenning. 'ja, hier word ik inderdaad blij van'.

Het is nu vooral DOEN van alles waar we over lazen in de werkboeken & uitwisselden in de appgroep. We hopen hiermee de kids een handreiking te geven om dichtbij zichzelf te mogen blijven. Dat ieders zijn centraal staat.

Maud
1562053902736

Het is veel informatie. Ik heb geleerd over hoe je het beste beslissingen kan nemen tot over hoe je het beste je maaltijden kan nuttigen, dat kan in een gezin behoorlijk uiteen lopen. Maar vooral mezelf weer een stukje beter leren kennen en dat is super waardevol!

Als je jezelf, je partner en je kids beter wilt leren begrijpen is deze cursus een echte aanrader!

Marijke
112620-OERSTERK-_11161-scaled-1-1024x1024

Zo mooi hoe dingen dan op zijn plek vallen. Mezelf, man en kinderen beter te leren kennen en op deze manier ook beter te kunnen begeleiden. Er valt nog zoveel te leren. Voor mij was deze cursus heel erg boeiend. Een mooie weg en proces dit. Heel verrijkend, dankjewel!

Kim
IMG_9222

Zo veel herkenning. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Door de kennismaking met Human Design zijn er zoveel stukken op zijn plek gevallen. Van die “aha!” momentjes. Fijn om een persoonlijke gids te hebben! Al met al ben ik ontzettend blij dat ik aan de cursus met Trynstje heb deelgenomen. Zo veel liefde en inzet voor haar cursisten.”

Eva en family
42f5251b-1087-42de-9022-75b93cc721b8

Voor mij was deze cursus een grote verrijking. Je kan jezelf plots veel dieper begrijpen en ziet ook een heel andere dynamiek in je gezin tevoorschijn komen. Ook de relatie met mijn man heeft daar zijn vruchten van kunnen plukken.

De vlotte manier waarop Tryntsje het brengt is snel te gebruiken en herkenbaar voor je eigen dagelijks leven. Je kan er direct mee aan de slag. Ook dat we altijd vragen kunnen stellen is een grote meerwaarde.

Ik ben heel blij dat ik ja heb gezegd op deze cursus en Tryntsje heb mogen leren kennen. Ook het geschenk om mezelf weer beter te leren kennen en telkens weer een stapje dichter bij m'n ware zelf te komen.

Vragen?

Wil je wel mee doen, en heb je een vraag over deze cursus? Laat het mij even weten door me een mailtje te sturen of een berichtje via social media. We willen graag dat je er bij bent!

Voelen dat je Leeft
Voorstraat 3
4503BH Groede
Kvk nr:  69743681 

Living your design!

DE verdiepende cursus Human Design voor ouders die hun kinderen werkelijk verder willen helpen in deze wereld.