Hartgedragen veranderen

Voor mannen en vrouwen die willen leren leven vanuit het hart.
Drie maanden samen op reis

Jij bent hier niet voor niks op deze aarde. Het is geen foutje, geen ongeluk of toeval. Er is iets wat je hier hebt te doen. Voor jezelf, en daaruit voortvloeiend, voor het grotere veld waarin wij leven. 

Op dit pad van bevrijding loop je tegen je angsten, twijfel en onzekerheid aan. Dat hoort zo te zijn. De vlinder moet uit de cocon breken. Ook kun je spanning ervaren om echt vanuit jezelf en jouw uniekheid te gaan leven. Bang voor wat mensen zeggen, de kritische stemmen in je hoofd of om te veel te zijn, Er zijn nog (onbewuste) blokkades die je tegen houden om echt te gaan vliegen.

Om vanuit je eigen kracht te gaan leven zul je voorbij je eigen conditioneringen, angsten en belemmerende overtuigingen moet gaan. 

Er is geen shortcut door je enkel te richten op het goede en het positieve.

In je kracht komen betekent ook dat je beslissingen neemt vanuit een dieper innerlijk weten in plaats van vanuit die oude programmering. In onze sessies ga je contact maken met dat diepere deel in jezelf en leer je hoe je vanuit authenticiteit en kracht kunt leven.  

En dan gaat het niet meer om zelfbehoud of zekerheid. Het gaat niet over wat anderen van je denken. Het gaat ook niet over succes, winnen of verliezen of voldoen aan verwachtingen. Het gaat over jouw eigen waarheid leven. 

Ik weet uit ervaring dat het proces van in je kracht komen niet altijd heel krachtig voelt. Dat lijkt tegenstrijdig, maar dat je je soms klein, angstig, onbekwaam en onbetekenend voelt hoort bij het leven en bij het proces. Juist door bewustwording over waar deze ‘zwakke’ delen in jezelf vandaan komen kun je jouw ware kracht vinden. 

Door keuzes te maken die bij jou kloppen, kom je stap voor stap steeds meer bij jezelf omdat je je niet meer laat leiden door je (oude) angsten. En daar gaat het om. Om die innerlijke kracht vinden. Jezelf vrij te maken en om je eigen leven te gaan leven. 

Dan ontdek je dat er magie ontstaat die je van tevoren nooit kon bedenken.

 

kracht

Kracht

Weet je hoe krachtig je bent? Weet je hoeveel invloed je kunt uitoefenen op je leven? Besef je dat je niet hoeft te blijven hangen in oude verhalen, in onzekerheden, twijfel en besluiteloosheid?

Hoe kom en blijft je in contact met jouw waarheid?

Wat voel je van binnen als je uitgedaagd wordt door je omgeving?

Hoe ga je om met je eigen kritische gedachten over jezelf?

Jij bent niet voor niks hier op dit moment op aarde. Jij wilt je leven niet uitzitten en veilig stellen door je aan te passen. Je bent hier om jezelf vrij te zetten van oude patronen en overtuigingen. Waarom? Omdat je dan een ongekende doorbraak gaat maken in je leven en in het leven van de mensen die jij kunt aanraken..

 

Je kracht vind je niet alleen...

Misschien denk je na jaren worstelen dat je het nu toch echt eens alleen moet kunnen of doen. Niets is minder waar. Juist door samen met gelijkgestemden op pad te gaan, zul je merken dat je krachtiger en zelfverzekerder wordt en dat je ook de stappen gaat zetten die je nu al veel te lang uitstelt.

Voor deze sessie zijn maixmaal 7 plekken beschikbaar. Met 7 live video calls, een besloten whatsapp groep, videoboodschappen en interactieve opdrachten ontdek je in ongeveer 2 maanden met behulp van zeven pijlers hoe jij vanuit jouw kracht kunt gaan leven.

Iedere sessie staat in het teken van een belangrijke pijler die je gaat ondersteunen om volledig in je kracht te staan.

Dit proces is een energetische co-creatie. Ik ben niet de leider die het allemaal weet, ik ben de facilitator, verbinder en inspirator. Ik wijs jou de weg naar je eigen pad en je eigen kracht. Samen maken we stappen naar verandering. 

Ik maak je deelgenoot van mijn eigen processen en laat je zien hoe jij ook jouw leven op nieuwe manier kunt gaan vormgeven. Ik geef door wat ik weet en voel, en we ondersteunen elkaar bij het zetten van de stappen die we moeten nemen. Want uiteindelijk gaat het ook om keuzes maken. Het begin van iets heel nieuws!

In je kracht komen

Meld jij je aan?

Interesse in dit traject of vragen? Stuur me dan even een mailtje.

David en Tryntsje met twee van hun drie kinderen

Het Menu