David Pieters

Leiderschaps retraites Bali

Individuele leiderschapsretraites op Bali onder begeleiding van David Pieters voor ondernemers en professionals die op diepere lagen aan zichzelf willen werken. 

Deze bijzondere retraites zijn voor mannen die er aan toe zijn een volgende stap te zetten in hun zoektocht naar authentiek leven.

Deze retraites zijn niet te vergelijken met andere retraites. Zowel de beleving als ook in de begeleiding vooraf als achteraf. 

Mannen die deze retraite doen staan vaak op een kruispunt in hun leven op zowel zakelijk als persoonlijk (relationeel) vlak. Zij zijn op zoek naar een diepe (innerlijke) verandering. Dat is wat deze retraite je kan aanbieden. 

David neemt je mee op een onvergetelijk avontuur. Door je te laten onderdompelen in een mix van avontuur, natuur, persoonlijke begeleiding en coaching te midden van de rijke cultuur en natuur van Bali. Door het persoonlijke en relationele karakter kun je weer in contact komen met jezelf, de natuur en kom je tot inzichten en antwoorden op je vragen. 

Deze retraite is voor mannen die op zoek zijn naar richting en helderheid en weer willen voelen dat ze leven. 

Wat speelt er bij jou?

  • Je wil meer vanuit je gevoel en je intuïtie leven en minder vanuit je hoofd.
  • Je verlangt naar diepere voldoening en doelstelling in je leven.
  • Je wilt diepere inzichten in jezelf zodat je betere keuzes kunt maken?
  • Verlang je naar in contact komen met jezelf en jouw levensmissie?
  • Je wilt graag meer in het moment leven en minder in je hoofd?
  • Je wilt meer vanuit vertrouwen leven.
  • Je wilt beslissingen nemen over je toekomst zonder in angst of onzekerheid te gaan.

De zoektocht naar jezelf

Deze retraite op Bali voor mannen is bedoeld om die diepere verbinding met jezelf te versterken, om ruis weg te halen, en om de natuur en het leven zijn werk te laten doen. Zodat je helderheid krijgt en zodat je die diepere waarheid in jezelf weer gaat voelen en ervaren. Daar zitten uiteindelijk de antwoorden waar je ten diepste naar op zoek bent.

De wijsheid van oude natuurvolkeren

Een van de belangrijkste dingen die oude natuurvolken en mystieke scholen ons telkens weer vertellen, is dat zij ons steeds wijzen op de wijsheid van de ziel en de wijsheid van natuur. Die twee. Niet de wijsheid van het denken. Niet de wijsheid van de wetenschap of onze technologie. Geen pillen en prikken, niet nog meer kennis, technologie of vooruitgang. De krachten van de ontwikkeling brengen ons nooit dichter bij onszelf. Het gaat juist om een teruggaan en om een herinneren.

Dat teruggaan en herinneren heeft mijn leven op vele manieren in beweging gezet, en verandering gebracht, waardoor het mijn pad en een leerschool is geworden.

Terug naar de wijsheid van de ziel en de wijsheid van de natuur.

Mannen retraite op het eiland van de goden

Een retraite met mij op Bali is wellicht buiten je comfort zone. Het is geen groepswerk maar persoonlijk en relatie gebaseerd. En dat is precies ook waar de magie is. Je voelt zelf wel aan of dit iets voor je is of niet. Je weet in ieder geval dat de echte verandering niet uit nog meer denken komt, maar uit een diepere gevoelslaag in jezelf. En daar ben je ten diepste ook naar op zoek.

 

Het is daarnaast ook nog eens een fantastisch en onvergetelijk avontuur.

Wat het inhoudt? Dat kun je lezen en zien op de pagina 

Retraite Bali mannnen
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven van publicaties en nieuwe Podcasts?

Mijn thema's gaan over persoonlijke groei in een veranderende wereld. Over bewustwording en ontwaken, Human Design, ondernemen en vrijheid het volgen van je eigen unieke en authentieke weg. Ik stuur zo'n 1x per maand een e-mail.

Het Menu