David Pieters

Letting it all go…

Waartoe zijn wij in staat als we niet meer geleid worden door angst, twijfel en ongeloof?

Dan ben je niet meer te manipuleren, controleren of tegen te houden.

Voor mij begon het met onze intuïtie weer serieus nemen. Ontdekken dat er meer is dan het oog kan zien. Open staan voor nieuwe inzichten. Het zeker weten opgeven, controle loslaten.

Uiteindelijk stapte ik uit systemen waar ik toch al niet in paste, maar waarvan ik nog dacht dat ik er in mee moest.

In dat proces, waarin mijn perceptie op de werkelijkheid en op mezelf totaal veranderde (of beter gezegd: terugkeerde), merkte ik dat er een soort van magie in mijn leven terug kwam. Met Synchroniciteiten, toevalligheden en een ongekend gevoel van leiding, divine guidance.

Deze wereld bleek anders te zijn dan ik altijd had gedacht en ervaren.

Langzaam ontdekte ik dat het leven eigenlijk zo hoort te zijn. Namelijk verbonden en niet afgescheiden.

Het is een innerlijke verschuiving waardoor je op diepere lagen van voelen en waarnemen komt. Waarom alles met elkaar verbonden is en je dat gaat merken in hoe je leven verloopt.

‘Unfortunately, no one can be told what The Matrix is. You’ll have to see it for yourself.’

Morpheus in de Matrix

Het is niet altijd een makkelijke of eenvoudige weg. Maar het is ook prachtig en magisch. Dus ja, de contrasten lijken groter. In mijn beleving althans.

Morpheus: ‘You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it.’

Dit zien we nu aan alle kanten om ons heen. Maar zij zijn niet het probleem. Het systeem dat zij dienen, ook onbewust en onwetend, is het probleem.

We are in this world (the system) but not of this world.

Dat gaat over innerlijke vrijwording. En hoe meer mensen die weg naar zichzelf gaan, en een nieuwe werkelijkheid kunnen creëren, hoe meer er zullen volgen.

In this together!

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven van publicaties en nieuwe Podcasts?

Mijn thema's gaan over persoonlijke groei in een veranderende wereld. Over bewustwording en ontwaken, Human Design, ondernemen en vrijheid het volgen van je eigen unieke en authentieke weg. Ik stuur zo'n 1x per maand een e-mail.

Het Menu