LIVE trainingen - Buiten de box leven
arrow_drop_up arrow_drop_down
Leven buiten de box

Verlang je naar een leven buiten de box?

Vier LIVE trainingen met David en Tryntsje.

Leven zoals het bedoeld is! 


4 x Zondagochtend 10.00 uur

data: 23 en 30 juni, 7 en 14 juli
voor € 147,-

Ja ik ben er bij!

Als alles mogelijk was, hoe zou jij dan leven? Heb je jezelf deze vraag ooit echt oprecht durven stellen? Het kan heel mooi zijn om over deze vraag na te denken! En misschien ook spannend, vooral als je leven op dit moment niet is zoals je het eigenlijk zou willen. 


Wij (David en Tryntsje) waren gaan geloven dat veel dingen “too good to be true” waren en dat we maar niet teveel buiten de box moesten dromen. We dachten lange tijd dat we tevreden moesten zijn met het leven dat we leidden. We hadden een mooi gezin, stabiel werk, de zee dichtbij, familie, vrienden… Maar op de vraag: “Als alles mogelijk was, dan….” kwam toch een ander antwoord naar boven! En eigenlijk wisten we dat al heel lang.


Misschien herken je dat. Je denkt dat je tevreden moet zijn met je leven, maar toch knaagt er iets. Door je ontwikkelingsweg in je leven ben je zoekende naar een nieuwe manier van leven. Weet je wat zo mooi is? Als je je verlangens echt gaat toelaten zet je de deur op een kier naar dit nieuwe leven! Voor ons was die deur openzetten een belangrijk moment in het waarmaken van een nieuw leven met nieuwe mogelijkheden. 


Als je weer durft te geloven komt er een prachtige stroom op gang.

Verhuizen naar Bali

Wat kun je verwachten?

In deze LIVE trainingen nemen we je mee in de creatiestroom en ga je op weg naar dat leven waar je nu nog maar van kunt dromen, maar wat in essentie al voor jou is weggelegd. De leidende vraag daarbij is: “Als alles mogelijk was, dan…”.


Niet zomaar alles. Jouw hartsverlangen. Het gaat om leven volgens jouw diepste kern en blauwdruk. De trainingen gaan je helpen om hiervoor veel meer ruimte te creëren en je krijgt de ondersteuning om het praktisch te maken.


Je gaat buiten je eigen kaders denken, onderzoeken, verkennen, plannen en concrete stappen zetten... We delen niet alleen hoe dit proces bij ons is gegaan, maar vooral hoe ook jij dat kunt gaan doen waar je echt naar verlangt. En daarbij zien we het leven holistisch, niet enkel je werk, privé of gezin. Alles is daarin met elkaar verbonden. Het gaat om jou. Jouw verlangen en jouw levenspad. Naast persoonlijke inzichten en ervaringen delen we volop praktische handvatten en strategieën die je de doorbraken gaan geven die je nodig hebt!


Door de trainingen ga je inzicht krijgen in wat je moet gaan doen en vind je de kracht in jezelf om door te zetten. Een maand lang ga je samen met ons optrekken om het volgende hoofdstuk van jouw leven te openen.


En weet je, dit is precies wat onze wereld nodig heeft. Mensen die hun hart durven te volgen en buiten de box durven te denken en leven! Als jij gaat leven wat je in je hart hebt dan wordt deze wereld een mooiere plek.


Praktisch

De praktische zaken die je kunt verwachten zijn themá´s rondom het ontdekken en praktisch maken van je verlangens, geld verdienen met je roeping´ omgaan met uitdagingen en je omgeving. Ook als je nog niet weet wat je precies wilt en je nog zoekende bent gaan onze trainingen je inzicht geven in welke mogelijkheden er voor jou zijn. We delen uit onze eigen ervaring met personal branding, online ondernemen, down-to-earth marketing en trouw blijven aan jezelf. Ook bespreken we de opties van andere inkomstenstromen en manieren om locatie-onafhankelijk te werken. Er is veel meer mogelijk dan je nu weet.


De trainingen zijn live en interactief (met ruimte voor persoonlijke vragen) dankzij de Zoom conferentiesoftware. Je schuift letterlijk aan bij ons in de woonkamer waardoor het persoonlijk en dichtbij zal voelen. 

Verhuizen naar Ubud

Deze sessies zijn voor jou als:

  • Je voelt een roep naar vrijheid maar weet nog niet hoe je dat precies moet realiseren.
  • Je het gevoel hebt dat je al te lang vast zit en de tijd tussen je vingers doorglipt. Ook besef je dat je leven niet op magische wijze verandert.
  • Je klaar bent om stappen te zetten om een ander leven en/of ander werk te creëren voor jezelf en/of je gezin.
  • Je bent op zoek naar manieren om het praktisch te maken en zoekt naar handvatten om echt door te breken.
  • Je voelt je soms gevangen in een leven wat niet voelt als ´jouw leven´. 
  • Je alleen of met je gezin het avontuur van een nomadisch bestaan wilt aangaan.

4x zondagochtend om 10.00 uur!
data: 23 en 30 juni en 7 en 14 juli

David Pieters
    We zijn elke dag dankbaar dat we het aangedurfd hebben om de deur naar ons verlangen op een kier te zetten! Want die kier heeft geleid naar heel veel open deuren en mogelijkheden die ons thuis hebben gebracht bij onszelf en onze dromen. En dit proces gaat elke dag verder! En dat kan ook voor jou, als wij het kunnen dan kun jij het ook. We helpen je graag op weg! De LIVE sessie zijn interactief. Als je niet bij alle trainingen kunt zijn, no worries. Je krijg de opnames toegestuurd.

Vier LIVE inspiratiesessies om een nieuwe wending aan je leven te geven!

Voor 147,- Euro

    Na het invullen van je naam en e-mail adres ga je door naar de betaalpagina waarmee je aanmelding bevestigt en je van ons de eerste voorbereidingsmail ontvangt.

Never be afraid to do the things that make you feel free

verhuizen naar de tropen