Loopbaan en reintegratie

Als je er een tijdje uit bent geweest en nieuwe stappen wilt zetten, maar nog te weinig helderheid hebt over wat je precies wilt/moet doen

Je zit al een tijd thuis, na een burn-out, conflict, moeilijke periode of ziekte. Of je bent wel weer aan het werk maar je weet dat je zo niet door kunt. Je hebt wellicht al een loopbbaantraject gevolgd, maar ook hiermee ben je niet echt verder gekomen. Je merkte dat de focus te veel lag op de uitkomst. Je moet namelijk weer aan het werk! Die druk voel je en het resultaat is dat je vooral veel in je hoofd blijft hangen. Ook voel je een angst om het nu ‘waar te maken’. Misschien heb je iedere maand een nieuw idee, maar je kan en druft nog geen knoop door te hakken over je toekomst. Kortom: je komt niet echt verder. 

Ik ontdekte door mijn eigen pad van vallen en opstaan dat er geen methode of techniek is die voor iedereen werkt. Dat komt omdat ieder mens uniek is, en ook al is dat een inkopper, in de praktijk wordt dit veel te weinig gezien en wordt er ook weinig rekening mee gehouden. Je moet nu eenmaal mee in de maatschappij. Dat brengt vaak enorme druk met zich mee voor mensen die zich van binnen anders voelen. Mensen met een rijk gevoelsleven en mensen die hoogsensitief zijn hebben het vaak moeilijk, ook al kunnen ze voor een tijd best goed meedraaien. 

Voor mij begonnen de antwoorden te komen toen ik op het pad kwam van zelfrealisatie, innerlijke heling en individuatie (a la Jung). Ik moest worden wie ik bedoeld was te zijn, niet hoe mijn omgeving, maatschappij of anderen wilden dat ik was. Ik had me op sommige  gebieden zo enorm aangepast dat ik uiteindelijk daarin vastliep.

Worden wie je bedoeld bent. Is dat het pad wat je kan helpen in deze transitiefase met je werk? Wil je jezelf leren kennen en ontdekken wat er nog meer in je zit? Wellicht kan ik je op weg helpen met oa de kennis van het Human Design systeem, wat aan de hand van je geboortegegevens je blauwdruk van je leven geeft. Maar ook dat is slechts een tool, een middel tot inzicht en bewustzijn. 

Ieder mens moet zijn eigen pad gaan. Jij moet jou pad gaan en ik het mijne. Het mooie is dat we elkaar kunnen stimuleren op dat individuele pad. Zonder druk of dwang, zonder dat er iets moet. Want een bloem gaat vanzelf groeien als de omstandigheden en de tijd rijp zijn. 

In mijn coachingstrajecten staat bewustwording centraal. Ik ben niet degene die jou gaat vertellen wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Ik kan je wel helpen om dichter bij jezelf te komen. Om te luisteren naar de signalen van je hart. Ik kan je ook helpen om inzicht te krijgen in je angsten en blokkades en hoe je meer vanuit jezelf kunt leven en niet vanuit die gedachten die het nog zo vaak overnemen. Alle antwoorden die we zoeken zitten al in ons. Helaas zoeken we vaak op de verkeerde plek, ergens buiten ons. Ik wil je graag die mooie weg, naar de kern van wie je bent, laten zien. Jij bent zelf degene die het pad gaat bewandelen. 

En in die ruimte met jezelf die dan ontstaat, komen ook de inspiratie, de helderheid en de inzichten waar je naar op zoek bent. Daarin komen de antwoorden van wat je volgende stap gaat zijn. Niet met de mind bedacht, maar vanuit je hart. Zodat je weet, dat het klopt. 

Dat is waar ik je voor uitnodig en wat ik je kan bieden. Mijn begeleiding is voor iedereen anders. Ik houd niet van het woord ‘op maat’, maar ik werk intuitief, gericht op wat er in jou gebeurt en wat er door jou heen, geboren wil worden.

Hoe werkt ik?

Alles in het leven gaat over relaties. De relatie met jezelf, met je medemens. met de aarde en met Spirit. Ons werk samen gaat over luisteren en afstemmen op wat er is. Het gaat over diep contact leren maken met je eigen innerlijke weten. Met jouw waarheid die je voorbij de verhalen in je hoofd brengt. En het gaat over relatie, want ik geloof dat we onze levensthema’s uitwerken in relatie tot elkaar. Een traject met mij gaat dan ook over een vertrouwensband. 

Vertrouwelijkheid, jouw privacy en wederzijdse openheid zijn mijn kernwaarden.  

Onze sessies zijn er op gericht om je steeds dichter bij jezelf te brengen. Ik ga samen met jou op pad en jij met mij. Ik gebruik daarvoor diverse technieken uit spirituele tradities, mijn intuitie, ervaringen uit het universele veld van bewustzijn warmee wij verbonden zijn en de kennis uit de Human Design. 

Contact met mij opnemen is voor jou een spannende stap, en voor mij evenzo. Ook ik committeer me aan de mensen die op mijn pad komen. Ik geloof sterk dat we in een quantum universum leven waarin alles verbonden is en waarin geen toeval bestaat. Wie bij mij terecht komt, krijgt precies wat hij nodig heeft om de volgende fase van zijn leven in te gaan.

Deze heldenreis bestaat uit een zoektocht naar antwoorden op jouw vragen.  Dat is het pad naar vrijheid wat ik graag samen met jou bewandel. Een orienterend gesprek om kennis te maken is gratis. Wel vraag ik je om een mail met je motivatie en uitleg over je situatie op te stellen. Daarna kunnen we een afspraak maken.   

Het Menu