David Pieters

Avontuurlijke mannen retraite Bali

Beste man, ben je op zoek je naar een retraite in het buitenland? Wil je aan jezelf werken en even uit je dagelijkse leven omdat je voelt dat je richting en helderheid nodig hebt die je thuis maar niet kunt vinden? Dan is deze individuele retraite op Bali onder begeleiding van mij (klik hier over David Pieters) voor ondernemers en professionals wellicht iets voor jou. 

Ik wil je graag uitnodigen om het avontuur met jezelf aan te gaan. Deze bijzondere retraite is voor mannen die er aan toe zijn een voilgende stap te zetten. 

Wil jij met jezelf aan de slag en aan jezelf werken en je levensthema’s? Dan is deze retraite op Bali welicht wat je zoekt. Deze retraite is niet te vergelijken met andere retraites en daarom uniek in zowel de beleving maar vooral ook in de begeleiding zowel vooraf als achteraf. Mannen die deze retraite willen dooen staan vaak op een kruispunt en zijn op zoek naar een diepe (innerlijke) verandering. Dat is wat ik met deze retraite je wil aanbieden. 

Ik ga je meenemen op een onvergetelijk avontuur. Door je te laten onderdompelen in een mix van avontuur, natuur, persoonlijke begeleiding en diepgang in de geweldig mooie spirituele cultuur van Bali. Door het persoonlijke en relationele karakter kun je weer in contact komen met jezelf, de natuur en kom je tot inzichten en antwoorden op je vragen. 

Zoek je naar richting in je leven? Wil je meer contact met je gevoel en wat er echt in je leeft? Deze retraite is volledig gericht om je daarbij te ondersteunen.

Door ons drukke leven hebben we vaak een beperkte blik op wat er echt in ons leeft, onze diepere gevoelens en de invloed daarvan op ons leven, onze carrières en ook zeker ook op onze relaties. Wil jij juist op deze gebeiden meer diepgang en helderheid? 

Ervaar jij dit ook?

  • Je wil meer vanuit je gevoel en je intuïtie leven en minder vanuit je hoofd.
  • Je verlangt naar diepere voldoening en doelstelling in je leven.
  • Je wilt diepere inzichten in jezelf en in de thema’s die in je onderlaag je leven bepalen of zelfs blokkeren?
  • Verlang je naar in contact komen met jezelf en jouw levensmissie?
  • Je wilt graag meer in het moment leven en minder in je hoofd?
  • Je wilt meer vanuit vertrouwen leven.
  • Je wilt beslissingen nemen over je toekomst zonder in angst of onzekerheid te gaan.

De zoektocht naar jezelf

Het dilemma van de moderne mens is dat we de verbinding met onszelf, en met waar het leven wezenlijk over gaat, vaak kwijt zijn.

Deze retraite op Bali voor mannen is bedoeld om die diepere verbinding met jezelf te versterken, om ruis weg te halen, en om de natuur en het leven zijn werk te laten doen. Zodat je helderheid krijgt en zodat je die diepere waarheid in jezelf weer gaat voelen en ervaren. Daar zitten uiteindelijk de antwoorden waar je ten diepste naar op zoek bent.

De wijsheid van oude natuurvolkeren

Een van de belangrijkste dingen die oude natuurvolken en mystieke scholen ons telkens weer vertellen, is dat zij ons steeds wijzen op de wijsheid van de ziel en de wijsheid van natuur. Die twee. Niet de wijsheid van het denken. Niet de wijsheid van de wetenschap of onze technologie. Geen pillen en prikken, niet nog meer kennis, technologie of vooruitgang. De krachten van de ontwikkeling brengen ons nooit dichter bij onszelf. Het gaat juist om een teruggaan en om een herinneren.

Dat teruggaan en herinneren heeft mijn leven op vele manieren in beweging gezet, en verandering gebracht, waardoor het mijn pad en een leerschool is geworden.

Terug naar de wijsheid van de ziel en de wijsheid van de natuur.

Mannen retraite op het eiland van de goden

Een retraite met mij op Bali is wellicht buiten je comfort zone. Het is geen groepswerk maar persoonlijk en relatie gebaseerd. En dat is precies ook waar de magie is. Je voelt zelf wel aan of dit iets voor je is of niet. Je weet in ieder geval dat de echte verandering niet uit nog meer denken komt, maar uit een diepere gevoelslaag in jezelf. En daar ben je ten diepste ook naar op zoek.

 

Het is daarnaast ook nog eens een fantastisch en onvergetelijk avontuur.

Wat het inhoudt? Dat kun je lezen en zien op de pagina 

Retraite Bali mannnen
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven van publicaties en nieuwe Podcasts?

Mijn thema's gaan over persoonlijke groei in een veranderende wereld. Over bewustwording en ontwaken, Human Design, ondernemen en vrijheid het volgen van je eigen unieke en authentieke weg. Ik stuur zo'n 1x per maand een e-mail.

Het Menu