David Pieters

Meedoen of met de stroom mee?

Meedoen.

Ik wil graag een nieuwe betekenis aan dit woord geven.

Namelijk voor de volle 100% mee doen aan HET LEVEN.

Aan jouw leven.

Stepping into the river! Niet alleen je tenen, maar vol er in!

En vooral die eerste sprong in dat koude water is spannend. Ik voelde een enorme spanning om mijn leven een wending te geven.

Maar eenmaal in mijn orbit, eenmaal door die zure appel heen. WOW. Ik merkte dat ik vrij werd van het leven van anderen, van wat de status quo van me vraagt en van wat er van me verwacht werd. Dit is voor ons allemaal beschikbaar want het leven wil in iedereen stromen.

Die stroom komt op gang als je keuzes gaat maken vanuit je hart, en als je je angsten durf aan te kijken en echt durft te doorvoelen. En wat ik zo mooi vind is dat er in die rivier blijkbaar andere wetten en regels gelden, dan buiten die rivier. In de rivier wordt je gedragen, zolang je je maar durft mee te laten voeren met de stroom.

Wij leren allemaal om te zwemmen tegen de stroom in. 

Maar eenmaal in die stroom overkomt het leven jou op een bijna magische manier. Dan wordt de belever en gaan er deuren open die normaal dicht bleven. Ik heb me jarenlang vast gevoeld in mijn leven. Wanhopig bijna dat er nooit een verandering zou komen.

En toch kwam ik in deze wonderlijke stroom terecht. Door te springen. Door mijn angst heen.

En toen ging mijn leven ‘aan’. En weet je, in de stroom ga je ook je business inrichten op een andere manier. Dan wordt je jezelf en ga je doen waar je vreugde van krijgt. En dan stop je met trucjes uithalen om iets te maken of iets te bereiken. En zeker stop je dan met forceren. Want dat werkt toch niet. Heb ik lang gedaan en ik werd er doodmoe van. En dan twijfel je ook niet meer aan de weg die je moet gaan, want je wandelt jouw pad. En je kunt zelfs leren hoe je jezelf kan navigeren in de stroom. In verbinding tussen hoofd en hart. En dan kun je strategie gaan toevoegen, maar eerst komt het hart.

Zo werkt het voor mij en ik wil je graag laten zien hoe jij ook in die rivier kunt stappen met je leven.   

Meedoen dus. Met de stroom mee van jouw unieke leven en jouw blauwdruk. Wil je doorpraten? Stuur me gewoon ff een berichtje. 

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven van publicaties en nieuwe Podcasts?

Mijn thema's gaan over persoonlijke groei in een veranderende wereld. Over bewustwording, Human Design, ondernemen je eigen eigenwijze weg gaan. Ik stuur max 2x per maand een e-mail.​

Het Menu