Ondernemen vanuit je hart en met een strategie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ondernemen vanuit je hart en met een strategie

Een gevolg van je persoonlijke ontwikkeling is dat je steeds dichter bij jezelf gaat leven.

Dat betekent voor jou dat je gaat doen wat echt bij je past. Je hebt daarom de stap gezet om een bedrijf te beginnen met dat wat je het liefste doet.

De bedoeling is natuurlijk dat je hier ook van kan leven. Het is geen hobby en je neemt jezelf serieus. Je bent zoekende hoe je dat precies moet aanpakken. Je wilt ondernemen met je hart en met een strategie die er voor zorgt dat je genoeg klanten krijgt.

Klanten werven, hoe doe je dat?

Het gaat uiteindelijk om genoeg klanten krijgen zodat je kan leven van wat jij het liefste doet. De weg naar niet alleen meer, maar vooral de juiste klanten. Dat is waar ik met mijn begeleiding jou kan helpen.

De meeste mensen die voor zichzelf beginnen hebben weinig tot geen echte strategie over het binnenhalen van nieuwe klanten. Je hebt namelijk echt een plan en strategie nodig die jou klanten oplevert. En misschien worstel je wel met wat je überhaupt precies aan moet bieden. En ook voor wie en hoe je dat moet gaan vermarkten op een manier die bij je past. Want je wilt dicht bij jezelf blijven. Geen trucjes. Echt jezelf zijn in alles wat je doet, en vooral in je bedrijf.

Ik denk dat de wereld klaar is voor mensen die vanuit hun hart gaan leven en vooral vanuit hun hart gaan ondernemen.

Dat is spannend want dan is je kompas niet meer buiten jezelf, maar binnen in jezelf. Dan ga je voelen en luisteren naar wat voor jou klopt. Dat kan een hele weg zijn. Want als je je op buiten gaat oriënteren kun je je totaal verliezen. In Bloggen, vloggen, funnelen, social media, je website, marketing, promoten, netwerken etc. Pffff, wat een overwhelm kan dat zijn.

Je kan jezelf er helemaal in kwijtraken tot je het gewoon niet meer weet. Dat is zonde en dat hoeft ook niet.

Dus terug naar jezelf.

Dat is de reis van ondernemen vanuit je hart. Wat ik kan doen is jou begeleiden bij deze manier van ondernemen en het aan de grond zetten van je verlangens en ideeën op een manier die de juiste klanten aantrekt. Want met alleen je passie ben je er niet. En met alleen marketing kom je er ook niet. Het gaat om het verbinden van alle aspecten in het creatieproces die jouw ´rocket of desire´ moet lanceren.

Ik help je met het creëren van jouw ´window of opportunity´ waardoor je in jouw orbit terecht komt.

Als je eenmaal jouw eigen baan gevonden hebt, ga je de flow, en vlucht, ervaren waar je naar op zoek bent.

Samen werken we aan het werven van de klanten die bij jou passen en die jij kunt helpen.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten en kennis wilt maken.

davidpieters.com/changemakers

Reactie plaatsen