De reis naar vrijheid

Wat doe jij met dit mooie (en korte) leven wat je hebt gekregen? Ga jij all-in voor wat jij werkelijk wilt?

Misschien heb jij net als ik een diep verlangen naar meer vrijheid. Innerlijke vrijheid door het pad van zelfkennis en uiterlijke vrijheid door je leven anders te gaan inrichten. Zelf maakte ik in 2017 (samen met mijn gezin) de keuze om all-in te gaan voor een nieuw leven. Een leven met meer aandacht voor de wezenlijk belangrijke dingen in het leven en meer avontuur. Maar vooral een leven waarin wij weer aan het roer zouden staan van hoe wij samen met onze kinderen wilden leven. En dat betekende voor ons ook dat we onze kinderen uit school haalden.

Ik vertrek

Na een jaar van voorbereidingen lieten we Nederland achter ons. Mijn leidende rol in ons marketing- en communicatiebedrijf in Nederland (Pieters Media BV) gaf ik over aan nieuwe medewerkers en mijn vrouw en ik werkten allebei aan een nieuw locatie-onafhankelijk bedrijf. Het was tijd om onze verlangens te volgen en te luisteren naar ons hart. 

Ik startte een Podcast over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, Met interviews en gesprekken die gaan over de diepere laag van het leven. Dat is de basis is voor een vervullend leven, en ook voor het succesvol leven van je missie. Ik zet mijn kwaliteiten nu in voor mensen die net als ik hun passie willen volgen en die het ondernemerschap willen omarmen vanuit een groter hartgeboren verlangen.

Hartgedragen bedrijfsgroei

Ik groeide op in een ondernemersgezin en stapte enkele jaren voor ons vertrek in het familiebedrijf bij mijn vader, waar ik ontzettend veel leerde. Samen met mijn vader leidde ik het bedrijf in die periode door een transitie van drukkerij naar marketing communicatiebureau. In die jaren overwoog ik om dat bedrijf over te nemen. Toch was dit niet mijn pad om te bewandelen. Een groter verlangen riep me.

Pas de laatste jaren ben ik gaan ontdekken dat ik mijn ondernemersbloed en hunkering naar vrijheid helemaal op mijn eigen manier moest gaan leven en niet zoals ik dacht dat het moest en hoorde.

Ondernemen nieuwe stijl gaat over echt je eigen ding durven doen. Voelen en intuïtie spelen daarbij een steeds grotere rol. Dicht bij jezelf blijven. 

Het aangaan van alle innerlijke processen bij het kiezen voor jou eigen unieke pad in het groeien van je bedrijf is een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding. 

Begeleiding bij verandering.

Door mijn eigen innerlijke weg van transformatie en spiritueel ontwaken, vind ik het gaaf om dit pad van verandering ook buiten de context van het ondernemen door te geven. Iedereen die zich daartoe geroepen voelt kan deelnemen aan mijn intieme en kleine verandergroep of persoonlijke coaching.

De weg naar vrijheid is een avontuur van zelf-ontdekking, hoogte- en dieptepunten, nieuwe wegen inslaan en oude wegen achterlaten. Het is een reis van verwondering, van overgave en vertrouwen, van nieuwe uitdagingen aangaan en van persoonlijke en spirituele groei. Het is een reis die ik iedereen gun.

Namaste! 🙏 David
David Bali