When you hear the call...

Als gevolg van enkele grote veranderingen in mijn leven op het vlak van spiritualiteit, gezondheid en bewustwording volgde ik in 2017 de innerlijke roep om mezelf dieper te leren kennen en het innerlijke pad verder te bewandelen.

Wat ook speelde was dat wij als ouders van drie kinderen weer aan het roer staan van hoe wij met onze kinderen wilden leven. Mede door het verlangen om onze kinderen uit het Nederlandse onderwijssysteem te halen, gingen we reizen om ze te worldschoolen en te unschoolen.

Een carriere in het bedrijfs- en ondernemersleven in Nederland liet ik achter voor een nieuw leven en een nieuw pad. Ik groeide op in een ondernemersgezin. De jaren voor ons vertrekt bereide ik me voor op een overname van het familiebedrijf in de sector media en communicatie. Echter werd het me gaandeweg dit proces steeds duidelijker dat dit niet mijn pad was. Tijdens mijn reizen, zowel letterlijk als figuurlijk, openbaarde mijn weg zich steeds verder aan me en werd ik steeds weer teruggebracht bij mijn diepste kern… 

Begeleiding bij veranderingsprocessen.

Door intense periodes van innerlijke transformatie en ontwaken, voel ik me geroepen om een gids te zijn op dit prachtige pad voor anderen, met name voor ondernemers en mensen die een maatshappelijke functie vervullen en zoekende zijn naar zichzelf. 

Zij die door een innerlijke transformatieproces gaan op zowel het vlak van carriere, relatie, persoonlijkheid en dergelijke, begeleid ik bij dit proces. Sinds dit jaar biedt ik daarin ook, als onderdeel van een traject, een verdiepende reis naar Bali aan. 

In mijn Podcast deel ik over mijn reis naar leven vanuit mijn Ware Zelf en alles wat bij dit proces komt kijken. 

Namaste! 🙏 David

De Insiders Club.

De weg naar je ware zelf. Dat is waar ik over Podcast en schrijf. Ik stuur alleen een mail als er een nieuwe Podcast online komt of als ik echt iets waardevols met je wil delen wat met bovenstaande te maken heeft.