When you hear the call...

Als antwoord op vele veranderingen in mijn leven op het vlak van spiritualiteit, gezondheid en bewustwording volgde ik in 2017 de innerlijke roep om het pad van de Hero’s Journey te volgen. 

Wat ook speelde was dat wij als ouders van drie kinderen weer aan het roer staan van hoe wij met onze kinderen wilden leven in de maatshappij. Ons verlangen was om onze kinderen uit het Nederlandse onderwijssysteem te halen. We gingen reizen om ze te worldschoolen en te unschoolen.

Een carriere in het bedrijfs- en ondernemersleven in Nederland liet ik achter voor een nieuw leven en een nieuw pad. Een pad wat zich tijdens mijn reizen steeds verder aan me openbaarde en me ook terugbracht bij mijn diepste kern.

Begeleiding bij veranderingsprocessen.

Door intense periodes van innerlijke transformatie en ontwaken, voel ik me geroepen om een gids te zijn op dit pad voor anderen, met name voor ondernemers en mensen die een maatshappelijke functie vervullen. Zij die door een transformatieproces gaan en voelen dat ze daardoor ook voor grote veranderingen in hun leven staan, begeleid ik bij dit proces. 

Namaste! 🙏 David

De Insiders Club.

De weg naar je ware zelf. Dat is waar ik over Podcast en schrijf. Ik stuur alleen een mail als er een nieuwe Podcast online komt of als ik echt iets waardevols met je wil delen wat met bovenstaande te maken heeft.