When you hear the call...

Misschien herken je het verlangen om jezelf te doorgronden en om te ontdekken wat jou purpose is op deze aarde. De diepere levensvragen kunnen een enorme aandrijver  zijn voor transformatie in je leven. Tenminste, dat was bij mij het geval…

Ik had een gezin met drie kinderen, was fit en gezond, runde een familiebedrijf met mijn vader, aan de buitenkant allemaal mooi, maar toch bleef er iets knagen. 

Ik voelde niet dat ik voluit leefde en voelde me te vaak gevangen in mezelf en mijn leven. Dat knagende gevoel werd sterker naarmate ik harder probeerde om er voor weg te lopen. Ik moest de roep die ik van binnenuit voelde volgen. Intuitief wist ik dat dit te maken had met mezelf leren kennen en mijn eigen weg als man vinden.  

Mijn gevoel was dat ik het oude en vertrouwde moest loslaten en het avontuur met mezelf aan moest gaan.

Wat ook speelde was dat wij als ouders een verlangen hadden om onze kinderen uit het Nederlandse onderwijssysteem te halen.

Opgegroeid in een ondernemersgezin was ik vooral een vrijdenker die zijn eigen weg ging. In de jaren voor ons vertrekt naar het buitenland bereidde ik me voor op een overname van het familiebedrijf. Gaandeweg het overnameproces werd me steeds duidelijker dat dit niet mijn pad was. Een proces van loslaten begon.

In 2018 liet ik uiteindelijk mijn zekerheden en het vertrouwde leven achter me. Zonder vastomlijnd plan liet ik met mijn gezin Nederland achter me om te reizen met onze drie kinderen. We wilden de wereld zien en waren op zoek  naar meer. In Bali vonden wij uiteindelijk onze nieuwe thuisbasis, 

Mijn ervaring nam ik met me mee, maar ik verlegde de bakens naar de diepere lagen waar ik me altijd al voor interesseerde en die nu ruimte kregen. Namelijk het innerlijke leven, onze psyche, emoties, spiritualiteit en processen van groei en verandering. In alles wat je doet, of het nu je relaties, business of een ander levensgebied is, het zijn deze diepere lagen waar de echte verandering plaatsvindt. Dit vertaalt zich dan door naar je alledaagse leven.   

Begeleiding bij veranderingsprocessen.

‘Ontwaakt gij die slaapt, en Christus zal over u lichten’ schreef de apostel Paulus lang geleden. Woorden waar ik mee opgroeide, maar die betekenis kregen toen ik een eenheidservaring kreeg vlak voor mijn vertrek uit Nederland. Deze ervaring had veel meer impact dan ik ooit kon vermoeden en werd gevolgd door intense ervaringen van spiritueel ontwaken (oa een kundlini awakening) die me in contact brachten met de hogere en diepere dimensies van het leven en van mezelf. 

Tijdens mijn reizen, zowel letterlijk als figuurlijk, kwam ik steeds meer in contact met mijn ware Zelf, en waar het leven voor mij in essentie over gaat. 

Ik voel me geroepen om een schakel te zijn voor hen die op het pad zijn van ontwaken, van heling, naar innerlijke vrijheid en naar leven vanuit een hoger bewustzijn. Een gids voor hen die op zoek zijn naar zichzelf en naar wat zij te doen hebben. 

Dus als jij een roeping voelt. Al weet je niet precies waarvoor, maar als je weet dat je bestemd bent voor meer dan je nu leeft en kunt bevatten, en als je klaar bent om een verandering in je leven aan te gaan, dan kun je bij me terecht. Ik kan je begeleiden bij zowel je persoonlijke alsook je zakelijke uitdagingen.

In mijn Podcast deel ik over deze reis naar een leven vanuit het Ware Zelf en de processen die hierbij komen kijken. 

Namaste! 🙏 David

De Insiders Club.

De weg naar je ware zelf. Dat is waar ik over Podcast en schrijf. Ik stuur alleen een mail als er een nieuwe Podcast online komt of als ik echt iets waardevols met je wil delen wat met bovenstaande te maken heeft.