When freedom calls

Wat is het volgende hoofdstuk in jouw leven?

In 2017 maakte ik (samen met mijn gezin) de keuze om all-in te gaan voor een nieuw leven. Een leven wat paste bij keuzes die we de jaren daarvoor al maakten op het vlak van onze gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. We wilden meer aandacht voor de wezenlijk belangrijke dingen in het leven, en meer avontuur. En wij wilden weer aan het roer zouden staan van hoe wij met onze kinderen leefden. Voor ons betekende dit dat we onze kinderen uit het Nederlandse onderwijssysteem haalden om ze te worldschoolen en zelfs te unschoolen.

Een carriere in het bedrijfs- en ondernemersleven in Nederland, ruilde ik in voor een locatie-onafhankelijk leven en online werken.

Begeleiding bij veranderingsprocessen.

Door intense periodes van innerlijke transformatie en ontwaken, voel ik me geroepen om een gids te zijn op dit pad voor anderen. Mensen die door transformatieprocessen gaan en voelen dat ze veranderingen in hun leven moeten maken, zijn bij mij welkom voor persoonlijke coaching. Ik combineer daarin de persoonlijke en spirituele processen en ook het zakelijke/strategische.

Locatie-onafhankelijk wonen en werken

Daarnaast ben ik mede oprichter van de Happiness Lifestyle Academy, een trainings- en inspiratieplatform wat zich richt op locatie-onafhankelijk wonen en het starten van een online bedrijf. Met het platform trainen en coachen we met name starters naar een succesvolle locatie-onafhankelijke levensstijl en business. 

 

Namaste! 🙏 David

De Insiders Club.

Spreekt mijn verhaal je aan en wil je je laten inspireren om zelf ook stappen naar verandering te zetten? Kom dan bij de Insiders Club. Ik stuur een mail als er een nieuwe Podcast online komt en als ik echt iets waardevols met je wil delen.