David Pieters
arrow_drop_up arrow_drop_down

Creating A Life Of Freedom

Lees ons verhaal


Onze reis naar vrijheid

Ik wil je inspireren en motiveren om je eigen authentieke weg te gaan door te gaan doen wat je werkelijk wilt..


Wat wil je echt met dit mooie (en korte) leven wat je hebt gekregen? 


Zelf had ik een diep verlangen naar vrijheid. Innerlijke vrijheid door steeds meer mezelf te worden en uiterlijke vrijheid door mijn leven anders te gaan inrichten. In 2017 maakte wij als gezin de keuze om all-in te gaan voor een nieuw leven. Een leven waarin we meer tijd en aandacht voor elkaar zouden hebben en meer avontuur. Maar vooral een leven waarin we weer aan het roer zouden staan van hoe wij samen met onze kinderen wilden leven. En dat betekende voor ons ook dat we onze kinderen uit school wilde halen. 


Ik vertrek


Na een jaar van voorbereidingen vertrokken we zonder vastomlijnd plan uit Nederland. Ik stopte met mijn leidende rol in ons familiebedrijf als marketing- en communicatieconsultant en had inmiddels samen met mijn vrouw Tryntsje een nieuw online bedrijf opgezet (resetmybody.nl). Het was tijd om onze eigen verlangens te volgen en te luisteren naar ons hart. Ik startte een Podcast over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en begon met het begeleiden van mensen die hun passie wilden volgen in hun eigen weg naar vrijheid door het ondernemerschap te omarmen. Ik coach in marketing, strategie, (online) zichtbaarheid en ondernemerschap.

 

De weg naar vrijheid is een avontuur van zelf-ontdekking, hoogte- en dieptepunten, nieuwe wegen inslaan en oude wegen achterlaten. Het is een reis van verwondering, van overgave en vertrouwen, van nieuwe uitdagingen aangaan en van persoonlijke en spirituele groei.


Ik deel mijn reis (de innerlijke en de uiterlijke) met jou via mijn Supernova Podcast, mijn blog en updates via social media.


Dank voor het meereizen!


Namaste! 🙏

David