De reis van je leven...

Daar stonden we dan met onze drie kinderen en een paar koffers op Schiphol. Ons huis en de meeste van onze bezittingen hadden we weggedaan.  

Ik ging het grootste avontuur van mijn leven aan. Maar waarom?

We waren op zoek naar avontuur, naar onszelf en naar een gevoel dat we weer leefde. Ik, mijn vrouw en onze drie kinderen.

Misschien herken je in jezelf het verlangen naar avontuur, dat je op zoek wilt naar wat jouw purpose is op deze aarde. Verlang je naar groei en naar ontwikkeling. Wil je uit patronen breken die je tegen houden. 

Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigenzinnige denkwijzes was ik altijd wel een vrijdenker geweest die zijn eigen weg ging. In de jaren voor ons vertrekt naar het buitenland bereidde ik me voor op een overname van het familiebedrijf. Gaandeweg het overnameproces werd me echter steeds duidelijker dat dit niet mijn pad was. Ik werd er niet gelukkig van. Een proces van loslaten begon. 

Ik voelde dat ik niet voluit leefde en voelde me te vaak gevangen in mezelf en mijn leven. Dat knagende gevoel werd sterker naarmate ik harder probeerde om er voor weg te lopen. Ik moest de roep die ik van binnenuit voelde volgen. Intuitief wist ik dat dit te maken had met het vinden van mijn eigen weg in het leven als mens en als man.

Mijn gevoel was dat ik het oude en vertrouwde moest loslaten en het avontuur aan moest gaan. 

Wat ook een rol speelde was dat wij als ouders een verlangen hadden om onze kinderen uit het Nederlandse onderwijssysteem te halen. We besloten om dit verlangen te volgen. Onze kinderen waren uiteindelijk degene die ons dat laatste zetje in de rug gaven wat we nodig hadden.

In 2018 liet ik uiteindelijk mijn zekerheden en het vertrouwde leven achter me. Onze bezittingen deden we weg. Zonder vastomlijnd plan liet ik met mijn gezin Nederland achter me om te reizen met onze drie kinderen. We wilden de wereld zien en waren op zoek  naar meer. In Bali vonden wij uiteindelijk onze nieuwe thuisbasis, 

 

Begeleiding bij veranderingsprocessen.

‘Ontwaakt gij die slaapt’ schreef de apostel Paulus lang geleden. Het zijn woorden waar ik mee opgroeide, maar die betekenis kregen toen ik een eenheidservaring kreeg vlak voor mijn vertrek uit Nederland tijdens een ceremonie met plantmedicijn Ayahuasca. Deze ervaring had veel meer impact dan ik ooit kon vermoeden en werd gevolgd door intense ervaringen van ontwaken die me in contact brachten met de hogere en diepere dimensies van het leven en mezelf. De grootste reis van mijn leven werd uiteindelijk de reis terug naar mezelf.

Ik kwam weer in contact met delen van mezelf die ik kwijt was geraakt. Ik ging mijn patronen zien, mijn verwondingen en ging op pad van heling en bewustwording. Ik maakte weer contact met het kind in mezelf, met de liefde, en met waar het leven voor mij in essentie over gaat. Je zou kunnen zeggen dat ik thuis kwam door op reis te gaan.

Ik nodig je uit om ook deze reis met jezelf aan te gaan. De reis die je naar jezelf leidt, naar (innerlijke) vrijheid en naar leven vanuit een hoger bewustzijn. Ik begeleid andere dappere mensen op deze bewustzijnsreis en naar wat zij te doen hebben. 

Het is mijn verlangen om mensen te inspireren om ook op zoek te gaan naar hoe ze dieper kunnen verbinden met zichzelf, met hun eigen innerlijke weten over hun leven en met elkaar. In mijn begeleiding werk ik altijd vanuit het principe dat alle antwoorden al in je zijn en dat we alleen de ruis hoeven weg te nemen zodat je die antwoorden ook kunt vinden en horen. 

De uitwerking is dat je op een nieuwe manier gaat leven, met meer aandacht. En dat je daardoor ook andere keuzes gaat maken. Dit kan een grote impact hebben op je praktische alledaagse leven op zowel zakelijk/carrierevlak als in je relaties.

Als jij voelt dat je een verandering in je leven wilt maken en en je wilt jezef verder ontwikkelen, dan kunnen we het gesprek aan gaan. Via de gele knop hieronder kun je een mailtje sturen. Ik ga dan graag met je in gesprek.    

In mijn Podcast deel ik over deze reis naar een leven vanuit het hart en de processen die hierbij komen kijken.

Namaste! 🙏 David
IMG_8475 (1)

De Insiders Club.

De weg naar je ware zelf. Dat is waar ik over Podcast en schrijf. Ik stuur alleen een mail als er een nieuwe Podcast online komt of als ik echt iets waardevols met je wil delen wat met bovenstaande te maken heeft.

Het Menu