David Pieters
arrow_drop_up arrow_drop_down

De reis naar vrijheid

Wat doe jij met dit mooie (en korte) leven wat je hebt gekregen? Ga jij all-in voor wat jij werkelijk wilt?


Misschien heb jij net als ik een diep verlangen naar meer vrijheid. Innerlijke vrijheid door steeds meer jezelf te worden en te laten zien wie je bent en uiterlijke vrijheid door je leven anders te gaan inrichten. Zelf maakte ik in 2017 (samen met mijn gezin) de keuze om all-in te gaan voor een nieuw leven. Een leven met meer aandacht voor de wezenlijk belangrijke dingen in het leven en meer avontuur. Maar vooral een leven waarin wij weer aan het roer zouden staan van hoe wij samen met onze kinderen wilden leven. En dat betekende voor ons ook dat we onze kinderen uit school haalden. 
Ik vertrek


Na een jaar van voorbereidingen vertrokken we uit Nederland en gingen we voor onbepaalde tijd op reis. Mijn leidende rol in ons marketing- en communicatiebedrijf in Nederland (Pieters Media BV) gaf ik over aan nieuwe medewerkers. en mijn vrouw en ik werkten allebei aan een nieuw locatie-onafhankelijk bedrijf wat we overal konden runnen. Het was tijd om onze eigen verlangens te volgen en te luisteren naar ons hart. Ik zet mijn kwaliteiten nu in voor mensen die net als ik hun passie willen volgen door het ondernemerschap te omarmen en ik startte een Podcast over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, Met interviews en gesprekken die gaan over de diepere laag van het leven. Dat is de basis is voor een vervullend leven vanuit je kern, en ook voor het succesvol leven van je missie met je bedrijf.


Strategische marketing voor bedrijfsgroei


Ik begeleid ondernemers (starters en bestaande) bij het groeien en uitbouwen van hun bedrijf door middel van strategische en doelgerichte marketing en bedrijfsvoering die klanten oplevert. Een stabiele werving is de basis van een gezond bedrijf. De juiste keuzes maken en het aangaan van alle innerlijke processen die komen kijken bij het kiezen voor jou eigen unieke pad in het groeien met je bedrijf is een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding.

De weg naar vrijheid is een avontuur van zelf-ontdekking, hoogte- en dieptepunten, nieuwe wegen inslaan en oude wegen achterlaten. Het is een reis van verwondering, van overgave en vertrouwen, van nieuwe uitdagingen aangaan en van persoonlijke en spirituele groei. Het is een reis die ik iedereen gun.


Namaste! 🙏

David


Ik begeleid jou om van je passie een succes te maken!