De reis naar vrijheid

Wat doe jij met dit mooie (en korte) leven wat je hebt gekregen? Ga jij all-in voor wat jij werkelijk wilt?

In 2017 maakte ik (samen met mijn gezin) de keuze om all-in te gaan voor een nieuw leven. Een leven met meer aandacht voor de wezenlijk belangrijke dingen in het leven en meer avontuur. Maar vooral een leven waarin wij weer aan het roer zouden staan van hoe wij samen met onze kinderen wilden leven. En dat betekende voor ons ook dat we onze kinderen uit school haalden.

Do what you love

Na een jaar van voorbereidingen lieten we Nederland achter ons. Mijn leidende rol in ons marketing- en communicatiebedrijf in Nederland (Pieters Media BV) gaf ik over aan nieuwe medewerkers en mijn vrouw en ik werkten allebei aan een nieuw locatie-onafhankelijk bedrijf. Het was tijd om onze verlangens te volgen en te luisteren naar ons hart. 

Ik startte een Podcast over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, Met interviews en gesprekken die gaan over de diepere laag van het leven. Dat is de basis is voor een vervullend leven, en ook voor het succesvol leven van je missie. Ik zet mijn kwaliteiten nu in voor mensen die net als ik hun passie willen volgen en die het ondernemerschap willen omarmen vanuit een groter hartgeboren verlangen.

Hartgedragen bedrijfsgroei

Ik groeide op in een ondernemersgezin en werkte tot voor ons vertrek in ons familiebedrijf.  Samen met mijn vader leidde ik het bedrijf in die periode door een transitie van drukkerij naar marketing communicatiebureau. In die jaren overwoog ik om dat bedrijf over te nemen. Toch was dit niet mijn pad om te bewandelen. Een groter verlangen riep me.

Pas de laatste jaren ben ik gaan ontdekken dat ik mijn ondernemersbloed en hunkering naar vrijheid helemaal op mijn eigen manier moest gaan leven.

Ondernemen nieuwe stijl gaat over echt je eigen ding durven doen. Voelen en intuïtie spelen daarbij een steeds grotere rol. Dicht bij jezelf blijven. 

Het aangaan van alle innerlijke processen bij het kiezen voor jou eigen unieke pad in het groeien van je bedrijf is een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding. 

Begeleiding bij verandering.

Door mijn eigen innerlijke weg van transformatie en spiritueel ontwaken, vind ik het gaaf om dit pad van verandering ook buiten de context van het ondernemen door te geven. Iedereen die zich daartoe geroepen voelt kan deelnemen aan persoonlijke coaching.

De weg naar vrijheid is een avontuur van zelf-ontdekking, hoogte- en dieptepunten, nieuwe wegen inslaan en oude wegen achterlaten. Het is een reis van verwondering, van overgave en vertrouwen, van nieuwe uitdagingen aangaan en van persoonlijke en spirituele groei. Het is een reis die ik iedereen gun.

Namaste! 🙏 David

De Insiders Club.

Spreekt mijn verhaal je aan en wil je je laten inspireren om zelf ook stappen naar verandering te zetten? Kom dan bij de Insiders Club. Ik stuur een mail als er een nieuwe Podcast online komt en als ik echt iets waardevols met je wil delen.