Het grootste avontuur van je leven...

Daar stonden we dan met onze drie kinderen en een paar koffers op Schiphol. Ons huis en de meeste van onze bezittingen hadden we weggedaan.  

Ik ging het grootste avontuur van mijn leven aan. Maar waarom?

We waren op zoek naar avontuur, naar onszelf en naar een gevoel dat we weer leefde. Ik, mijn vrouw en onze drie kinderen.

Misschien herken je in jezelf het verlangen naar avontuur, dat je op zoek wilt naar wat jouw purpose is op deze aarde. Verlang je naar groei en naar ontwikkeling. Wil je uit patronen breken die je tegen houden. 

Opgegroeid in een ondernemersgezin met eigenzinnige denkwijzes was ik altijd wel een vrijdenker geweest die zijn eigen weg ging. In de jaren voor ons vertrekt naar het buitenland bereidde ik me voor op een overname van het familiebedrijf. Gaandeweg het overnameproces werd me steeds duidelijker dat dit niet mijn pad was. Ik werd er niet gelukkig van. Een proces van loslaten begon. 

Ik voelde niet dat ik voluit leefde en voelde me te vaak gevangen in mezelf en mijn leven. Dat knagende gevoel werd sterker naarmate ik harder probeerde om er voor weg te lopen. Ik moest de roep die ik van binnenuit voelde volgen. Intuitief wist ik dat dit te maken had met het vinden van mijn eigen weg als man.

Mijn gevoel was dat ik het oude en vertrouwde moest loslaten en het avontuur aan moest gaan. 

Wat ook een rol speelde was dat wij als ouders een verlangen hadden om onze kinderen uit het Nederlandse onderwijssysteem te halen. Dat is een verhaal apart, maar we besloten om deze impuls te volgen. Voor ons gezin.

In 2018 liet ik uiteindelijk mijn zekerheden en het vertrouwde leven achter me. Zonder vastomlijnd plan liet ik met mijn gezin Nederland achter me om te reizen met onze drie kinderen. We wilden de wereld zien en waren op zoek  naar meer. In Bali vonden wij uiteindelijk onze nieuwe thuisbasis, 

 

Begeleiding bij veranderingsprocessen.

‘Ontwaakt gij die slaapt’ schreef de apostel Paulus lang geleden. Woorden waar ik mee opgroeide, maar die betekenis kregen toen ik een eenheidservaring kreeg vlak voor mijn vertrek uit Nederland. Deze ervaring had veel meer impact dan ik ooit kon vermoeden en werd gevolgd door intense ervaringen van spiritueel ontwaken  (een kundlini awakening, waarvan ik niet eens wist wat dat was) die me in contact brachten met de hogere en diepere dimensies van het leven en in mezelf. 

Tijdens mijn reizen, zowel de letterlijke als de figuurlijk met plantmedicijnen, kwam ik weer in contact met delen van mezelf die ik kwijt was geraakt. Ik ging mijn patronen zien, mijn verwondingen en ging op pad van heling en bewustwording. Ik maakte weer ccontact met het kind in mezelf, met de liefde, en met waar het leven voor mij in essentie over gaat. 

Ik voel me geroepen om een schakel te zijn voor hen die op het pad zijn van diepere verandering, naar (innerlijke) vrijheid en naar leven met een hoger bewustzijn. Ik begeleid mannen die op zoek zijn naar zichzelf en naar wat zij te doen hebben. Ik combineer daarbij het zakelijke met het innerlijke/spirituele. 

Dus als jij een roeping voelt. Al weet je niet precies waarvoor, maar als je weet dat je bestemd bent voor meer dan je nu leeft en kunt bevatten, en als je klaar bent om een verandering in je leven aan te gaan, dan kunnen we praten. Ik begeleid je bij zowel je persoonlijke alsook je zakelijke uitdagingen.

In mijn Podcast deel ik over deze reis naar een leven vanuit het hart en de processen die hierbij komen kijken. 

Namaste! 🙏 David

De Insiders Club.

De weg naar je ware zelf. Dat is waar ik over Podcast en schrijf. Ik stuur alleen een mail als er een nieuwe Podcast online komt of als ik echt iets waardevols met je wil delen wat met bovenstaande te maken heeft.