Retraites Bali 2024

1-1 retraites naar Bali voor ondernemers en professionals die rust en ruimte zoeken om aan zichzelf te werken. 

Wat heb je nodig voor je eigen ontwikkeling?

Een transformerend 1 op 1 verdiepende retraite voor ondernemers en professionals met persoonlijke begeleiding op flexibele data. (in overleg) 

Nog niet eerder in de geschiedenis hebben wij als Westerse man zo’n hoge levensstandaard kunnen bereiken als nu. 

Velen van ons hebben het aan de buitenkant goed voor elkaar. Toch zoeken we meer dan ooit naar vervulling en naar de diepere betekenis in ons leven. Naar liefde, zingeving, avontuur, en naar echte connectie, acceptatie en vervulling. 

Je leeft gehaast, wordt geleefd en je ervaart regelmatig innerlijke onrust en belemmerende gedachten of patronen. Je mist balans in je leven en in je relaties. Er dienen zich situaties en thema’s in je leven aan waar je iets mee wilt. 

Deze ervaringsgerichte retraite is bedoeld om je terug in contact te brengen met jezelf.  

Wat is echt belangrijk voor je? Waar word je echt gelukkig van? En waar gaat jouw leven heen? Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook met je gezin, carriere en relatie(s)?

Je verlangt ernaar om terug te gaan naar de basis. Je wilt weer voelen dat je leeft, in contact met jezelf en je emoties. Je wilt innerlijke rust en diepe vervulling ervaren. Je zoekt naar echte vrijheid, naar betekenis, naar leven vanuit je hart. 

Je denken verruimen, meer mogelijkheden zien, meer rust ervaren?

Waar gaat het echt over? 

Waar gaat jouw leven echt over? Het verhaal wat verder gaat dan je maatschappelijke rol of je succes, voorbij wie je bent geworden en wat je hebt bereikt. Deze reis gaat over dieper leren kijken naar jezelf, over voelen en dieper weten. Over het vinden van het verborgen schatten in je leven.

Deze retraite en de verdiepende een-op-een coaching is bedoeld om je bewustzijn te verruimen zodat je meer gaat zien dan je nu kunt zien. Het gaat ook over je kwetsbaarheid tonen, over innerlijke vrijheid ervaren en over zelfkennis. Over de speelsheid in jezelf en je leven weer terugvinden, over loskomen van oude patronen en diepe conditioneringen. Over onthaasten en weer voluit gaan leven met vervulling en betekenis.

Jouw commitment is aan jezelf. En om samen met mij op te trekken om te luisteren, te voelen en te verbinden met wat er werkelijk in je leeft en met wie je werkelijk bent. En om jezelf te verbinden met de natuur en de energie van dit prachtige, mystieke en veelzijdige eiland. En daarmee ook om de groei en verandering te verwelkomen waar je naar verlangt. 

Onze verbinding gaat over vertrouwen en relatie. Want in relatie krijgen we de spiegel en de mogelijkheden te zien die we nodig hebben om te kunnen groeien.

Wie jij echt bent, daar gaat het om. De mooie kanten en de minder mooie kanten. Je successen en je tegenslagen. De bergtoppen en de dalen. Je verleden, familiegesschiedenis en patronen. Wie je bent geworden maar vooral wat nog voor je ligt. Wie en hoe wil je ten diepste zijn? 

Hoe kun je groter denken en meer mogelijkheden voor jezelf zien? 

Je reis naar Bali is het middelpunt van deze bijzondere innerlijke ontdekkingsreis. Hier op dit magische eiland van de Goden, te midden van jungle, rijstvelden, bergen, rivieren, tempels en heilige plekken, maak je weer contact met de oeroude wijsheid van de natuur, met je eigen innerlijke hartweten en met het grotere geheel.

Deze reis daagt je ook uit om naar binnen te gaan. Om naar jezelf en je leven te kijken. Deze reis is voor de mensen die op zoek zijn omdat ze weten dat er iets te vinden is. Voor hen die vastlopen of juist een stap verder willen komen in hun persoonlijke ontwikkelingsproces. 

Unieke 1-1 retraites voor wie groei en verandering wil.

Wat houdt het in?

Ons contact begint bij een verkennend kennismakingsgesprek om te zien of deze reis jouw kan geven waar je naar op zoek bent en of we samen een klik hebben. 

De voorbereiding: Als jij na onze kennismaking besluit dat je je wilt aanmelden, leren we elkaar beter kennen. Ik leer jou kennen en jij leert mij kennen. De datum van je komst stellen we in overleg vast. We spreken elkaar wekelijks waarin de nadruk ligt op jouw innerlijke proces van ontwaken, bewustwording en groei. Welke thema’s dienen zich in je leven aan? In je relatie(s), je bedrijf en je persoonlijke innerlijke leven? 

De reis: Voordat je naar Bali komt ga ik met jou het gesprek aan. Wat speelt er in je leven, waar ben je naar op zoek, wat ligt er voor je? Je komt naar Bali voor een volledig verzorgde retreat van 7 dagen en zes nachten waarin wij samen 1 op 1 op pad gaan. Diepgang, avontuur, vriendschap, heling en cultuur staan centraal. Hier ga je op een diepere reis naar jezelf. We bezoeken heilige plaatsen en tempels, Balinese healers en oeroude watervallen. We komen op plekken waar toeristen niet komen. We wandelen door adembenemende landschappen met uitzicht op rijstvelden, jungle en vulkanen. Ondertussen duiken we diep in jouw leven. Onze gesprekken vormen de basis van deze intense week. Diepteluisteren, stilte, natuur, en avontuur zijn de ingrediënten van ons contact. Innerlijk reizen met plantmedicijnen zijn deze week onderdeel van het werk. Dit bespreken we vooraf in onderling overleg. 

De integratie: We werken nog enkele maanden (tweewekelijks) samen om de reis te integreren, en om de stappen te zetten die het leven van je vraagt, want reken er op dat tijdens deze reis, de zaadjes worden geplant voor een nieuw begin in je leven. Ik ondersteun je bij de veranderingen die je wilt maken.

Is dit voor jou?

Heb jij interesse? Neem dan hieronder vrijblijvend even contact met me op met korte motivatie om een verkennend gesprek in te plannen. 

Praktisch + reizen

Je retraite en de datum van je komst stellen we in onderling overleg samen naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. 

Ik zou je aanraden, indien mogelijk, langer te blijven, als je leven het toestaat, De data, prijs en details bespreken we in overleg tijdens een kennismakingsgesprek.

Sinds het begin van mijn proces van (spirituele) ontwikkeling ben ik bij vele retreats en coaches geweest. Nooit wist ik echt bij de kern te komen. Nu zocht ik iets anders, ik wilde graag een intensieve persoonlijke benadering. Dit is precies wat David aanbiedt. Het 1:1 week-long coaching retreat op Bali is een combinatie van avontuur, goede gesprekken, echte diepgang en coaching. Voor het eerst voelde ik me echt begrepen, David zijn holistische en tegelijkertijd reële visie op het leven en de wereld resoneerde helemaal met mijn visie. Het was zeker niet altijd fijn en comfortabel, maar heeft wel helderheid en heling gebracht. Als je op zoek bent naar diepgang en bereid bent al je stukken aan te kijken zou ik David ten zeerste aan bevelen.

Coen van Winsen
IMG_5138

Impact en inspiratie - Als lid van de derde generatie in een familiebedrijf, stuitte ik op herkenbare patronen. Mijn verhouding met mijn ouders was getroebleerd; mijn relatie functioneerde niet optimaal en ik verlangde naar nieuwe uitdagingen voor de toekomst, maar zocht vooral naar rust en overzicht in mijn leven.

Diverse problemen dienden zich gelijktijdig aan, waardoor ik vastliep. Ik kampte met persoonlijke issues, mijn verleden, en uitdagingen op zowel privé- als zakelijk vlak. De complexiteit om dit alles zelfstandig op te lossen, groeide mij boven het hoofd. Op Bali hadden David en ik zeer aangename, ongedwongen gesprekken. Mede dankzij zijn begeleiding heb ik veel zelfinzicht verworven, ben ik bewuster geworden van mezelf en mijn omgeving. Ik heb geleerd dichter bij mezelf te staan, naar mijn gevoel te luisteren en los te laten. We bezochten adembenemende plekken; de combinatie van natuur, spiritualiteit en kalmte was verrijkend. David, je aanpak en begeleiding zijn voortreffelijk. Je hebt een enorme impact op mijn leven gehad en me geïnspireerd om op de gekozen weg door te gaan, mijn gevoel voorop te stellen. Dit was het beste kado wat ik me kon geven. Ik blijf je daar eeuwig dankbaar voor. Alle goeds, Gijs

Gijs Kantelberg
IMG_7957

Ik ervoer innerlijke conflicten waar ik op een andere manier mee om wilde gaan. Ik wilde meer verbinding met mijzelf ervaren en ik handelde niet altijd vanuit mijn kracht en intuïtie op momenten dat ik dat juist wilde. Daarvoor mocht ik op zoek naar een diepere laag, waar David mij mee heeft geholpen. Tijdens de reis komen verschillende aspecten aan bod, zowel mentaal als fysiek. De balans tussen deze twee aspecten ervaarde ik als bijzonder effectief. Terugkijkend op de reis heeft elk deel een unieke bijdrage geleverd voor mijn veranderproces. Ik ben eerder op Bali geweest, maar David heeft mij een heel ander soort Bali laten ontdekken. De meest idyllische, rustige en afgelegen plaatsen hebben wij bezocht. Persoonlijk vond ik de afwisseling van het programma, waarin enkele workshops, meditaties en het inzoomen op mijn verleden (kindtijd) ophelderend en waardevol waren. Ik heb antwoorden gekregen op mijn vragen en de reis biedt een handvat voor mijn huidige manier van leven en denken. David dankjewel!"

Robbert Wisse
IMG_6042

Bekijk onderstaande video om een impressie te krijgen van de magie van deze retraite naar Bali, de rijke cultuur en natuur en vooral de bijzondere energie van dit eiland en haar bewoners.