Retraite Bali

Verdiepend en persoonlijk 1-1 ervaringsgerichte avontuurlijke reis naar Bali voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar verdieping, avontuur, en naar richting en helderheid voor de keuzes in hun leven. 

Een transformerend 1 op 1 verdiepings traject voor ondernemers en professionals inclusief een magische en avontuurlijke 7 daagse reis naar Bali. 

Nog niet eerder in de geschiedenis hebben wij als Westerse man zo’n hoge levensstandaard kunnen bereiken als nu. Velen van ons hebben (zeker vergeleken met andere landen) maatschappelijk succes, geld, vrije tijd en gemak. Toch zoeken we meer dan ooit naar vervulling en naar de diepere betekenis van het leven. Naar zingeving, avontuur, en naar echte connectie, acceptatie en vervulling. 

Het probleem is dat we vaak een te vol hoofd hebben en te veel denken, waardoor we afwezig zijn, en te weinig in het hart leven, vaak losgekoppeld van wie we echt zijn. Deze ervaring brengt je terug naar je hart en naar de natuur. Het hart en de natuur waar alle antwoorden te vinden zijn die je nodig hebt op je levensreis. 

Want wat heb je nu echt nodig in je leven? Wat is echt belangrijk voor je? Waar word je echt diep vervuld en gelukkig van? En waar gaat jou leven heen? Jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook met je gezin, carriere en relatie(s)?

Iets in je verlangt ernaar om terug te gaan naar de basis. Terug naar het kind in jezelf en terug naar de natuur. Maar ook terug naar weer voelen dat je leeft, in contact met je emoties en jezelf en het kunnen ervaren van blijdschap en diepe vervulling. Je zoekt naar echte vrijheid, naar betekenis, naar leven vanuit je hart.

Ervaar de magie

Wil jij de diepte en rijkdom van het leven ervaren? 

Waar gaat jouw leven echt over? Het verhaal wat verder gaat dan je rol of succes, voorbij wie je bent geworden en wat je hebt bereikt. Deze reis gaat over dieper leren kijken naar jezelf, over dieper voelen en dieper weten. Het gaat over jouw leven en je doorreis op aarde.

Kun je jezelf zien zoals je echt bent? En kunnen (en mogen) anderen dat ook zien? 

Deze retreat en de verdiepende een-op-een coaching gaat over het verruimen van je bewustzijn. Het gaat ook over kwetsbaarheid en oerkracht, over innerlijke vrijheid, over zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde. Over het kind in jezelf, over speelsheid en loskomen van oude patronen en diepe conditioneringen. Over jezelf weer vinden en voluit gaan leven met vervulling en betekenis.

Jouw commitment is aan jezelf. En om samen met mij op te trekken om echt te luisteren, te voelen en te connecten met wat er werkelijk in je leeft en met wie je werkelijk bent. En om jezelf weer te verbinden met de natuur op dit prachtige en veelzijdige eiland. En daarmee ook om een transformatie te verwelkomen in de levensgebieden waar je dat het meeste nodig hebt. 
Onze verbinding gaat over relatie. Want in relatie krijgen we de spiegel die we nodig hebben om te zien wie we werkelijk zijn.

Wie jij echt bent, daar gaat het om. De mooie kanten en de minder mooie kanten. Je successen en je tegenslagen. De bergtoppen en de dalen. Je verleden, familiegesschiedenis en patronen. Wie je bent geworden en wat nog voor je ligt. Wie en hoe wil je ten diepste zijn? 

Je reis naar Bali is het middelpunt van deze bijzondere innerlijke ontdekkingsreis. Hier op dit magische eiland van de Goden, te midden van jungle, rijstvelden, bergen, rivieren, tempels en heilige plekken, maak je weer contact met de oeroude wijsheid van de natuur, met je eigen hartweten en met je eigen ziel.

Ik ga je meenemen op een prachtige reis die je niet snel zult vergeten. Afgestemd op jou en jouw leven.

Deze reis daagt je uit om naar binnen te gaan. Om naar jezelf en je leven te kijken. Deze reis is voor de mensen die geen genoegen nemen met een oppervlakkig leven. En voor hen die toe zijn aan een nieuwe fase van hun leven en bereid zijn om de stappen te zetten die nodig zijn voor hun eigen groei en ontwikkeling.

Een reis van verdieping. verbazing en verbinding

Wat houdt het in?

Ons contact begint bij een verkennend kennismakingsgesprek.

De voorbereiding: Als jij besluit dat je je wilt aanmelden, leren we elkaar kennen. We spreken elkaar wekelijks waarin de nadruk ligt op jouw innerlijke proces van ontwaken, bewustwording en verandering. Welke thema’s dienen zich in je leven aan? In je relatie(s), je bedrijf en je persoonlijke innerlijke leven? Wat wil je en wat wil je niet (meer)? Wat klopt voor je en wat niet neer? Wie ben je onder alle lagen van conditioneringen.

Op je blote voeten door de jungle

De reis: Voordat je naar Bali komt ga ik met jou het gesprek aan. Wat speelt er in je leven, waar ben je naar op zoek, wat ligt er voor je? De datum van je komst stellen we in overleg vast. Je komt naar Bali voor een volledig verzorgde retreat van 7 dagen waarin wij samen 1 op 1 op pad gaan. Spiritualiteit, avontuur, vriendschap, heling en diepgang staan centraal. Hier ga je op een diepere reis naar jezelf. We bezoeken heilige plaatsen en tempels, Balinese healers en oeroude watervallen. We komen op plekken waar toeristen niet komen. We wandelen door adembenemende landschappen met uitzicht op rijstvelden, jungle en vulkanen. We doen onze schoenen uit en trekken op blote voeten door de jungle. Voor wie een fysieke uitdaging wil kan een beklimming van mount Agung, de hoogste vulkaan op het eiland, een once-in-a-lifetime ervaring zijn. Ondertussen duiken we diep in jouw leven. Onze gesprekken vormen de basis van deze intense week. Diepteluisteren, stilte, natuur, vriendschap en avontuur zijn de ingrediënten van ons contact. Innerlijk reizen met plantmedicijnen zijn deze week onderdeel van het werk. Dit bespreken we vooraf in onderling overleg. 

De integratie: We werken nog twee maanden (tweewekelijks) samen om de reis te integreren, en om de stappen te zetten die het leven van je vraagt, want reken er op dat tijdens deze reis, de zaadjes worden geplant voor een nieuw begin in je leven. Ik ondersteun je bij de veranderingen die je wilt maken.

Is dit voor jou?

Vanwege de intensiteit en het persoonlijke karakter van dit traject zijn er beperkte plaatsen per jaar beschikbaar. Heb jij interesse en voel je dat deze reis iets is wat je wilt ervaren? Neem dan vrijblijvend even contact met me op.

Praktisch + reizen

Je retraite en de datum stellen we in onderling overleg samen naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Ook kan ik je via mijn lokale visum agent helpen bij een visum mocht je langer dan 60 dagen willen blijven. 

Omdat ik uit ervaring weet dat dit eiland diepe transformatie teweeg brengt, zou ik je aanraden, indien mogelijk, langer te blijven, als je leven het toestaat, De data en details bespreken we in overleg.

Bekijk onderstaande video om een impressie te krijgen van de magie van Bali, de rijke cultuur en natuur en vooral de bijzondere energie van dit eiland en haar bewoners.