Private Retreat Bali

Verdiepend en persoonlijk 1-1 traject voor ondernemers en profesionals die op zoek zijn naar zingeving, diepgang, spiritualiteit, vervulling en een life-changing experience.

Een transformerend 1 op 1 coachings traject voor ondernemers en professionals inclusief een magische reis naar Bali. Dit kan een van de meest krachtige transformatieve ervaringen zijn die je jezelf in je leven kunt geven.

Nog niet eerder in de geschiedenis hebben wij als Westerse mensen zo’n hoge levensstandaard kunnen bereiken als nu. Velen van ons hebben maatschappelijk succes, geld, vrije tijd en gemak. Toch zoeken we meer dan ooit naar vervulling en naar de diepere betekenis van het leven. Naar zingeving, naar echte connectie, acceptatie en vervulling.

Want wat heb je nu echt nodig in je leven? Wat is echt belangrijk voor je? Waar word je echt diep vervuld en gelukkig van? Waar wil je de komende jaren naartoe bewegen? Met jezelf en met je relaties?

Iets in je verlangt ernaar om terug te gaan naar de basis. Terug naar het kind in jezelf. Terug naar blijdschap en diepe vervulling. In en met jezelf en in je relaties. Je zoekt naar avontuur, naar betekenis, naar leven vanuit je hart en naar spiritualiteit…

Je wilt jezelf (her)vinden

Ervaar de magie

Wil jij de diepte en rijkdom van emotionele en spirituele vervulling ervaren?

Waar gaat jouw leven echt over? Het verhaal wat verder gaat dan je succes of bekendheid, voorbij wie je bent geworden en wat je hebt bereikt. Deze reis gaat over dieper leren kijken naar jezelf, over dieper voelen en dieper weten. Het gaat over jouw leven als ziel op doorreis op aarde.

Kun je jezelf zien zoals je echt bent? En kunnen (en mogen) anderen dat ook zien? 

Dit verdiepende een-op-een coachingstraject gaat over kwetsbaarheid, over innerlijke vrijheid, over zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde. Over het kind in jezelf weer vinden, over speelsheid en loskomen van oude patronen en diepe conditioneringen. Over jezelf weer vinden en voluit gaan leven met vervulling en betekenis.

Jouw commitment is aan jezelf. En om samen met mij op te trekken om echt te luisteren, te voelen en te connecten met wat er werkelijk in je leeft en met wie je werkelijk bent. En ook om een transformatie te verwelkomen in de levensgebieden waar je dat het meeste nodig hebt.  
Onze verbinding gaat over relatie. Want in relatie krijgen we de spiegel die we nodig hebben om te zien wie we werkelijk zijn.

Wie jij echt bent, daar gaat het om. De mooie kanten en de minder mooie kanten. Je successen en je tegenslagen. De bergtoppen en de dalen. Je verleden, wie je bent geworden, en wat nog voor je ligt. Wie en hoe wil je ten diepste zijn? 

Je reis naar Bali is het middelpunt van deze bijzondere innerlijke ontdekkingsreis. Hier op dit magische eiland van de Goden, te midden van jungle, rijstvelden, bergen, tempels en heilige plekken, maak je weer contact met de oeroude wijsheid van de natuur, met je eigen hartweten en met je goddelijke oorsprong.

Maar het is niet voor iedereen. Deze reis daagt je uit om naar binnen te gaan. Om eerlijk naar jezelf en je leven te kijken. Om kwetsbaar te worden en om diepe transformatie te ondergaan. Deze reis is voor de mensen die geen genoegen nemen met een oppervlakkig leven. En voor hen die toe zijn aan een nieuwe fase van hun leven en bereid zijn om de stappen te zetten die nodig zijn voor hun eigen groei en ontwikeling.

Een transformerende reis vol avontuur, diepgang en heling.

Wat houdt het traject in?

Ons contact begint bij een verkennend kennismakingsgesprek.  

De voorbereiding: Als jij besluit dat je je wilt aanmelden, leren we elkaar kennen We spreken elkaar wekelijks waarin de nadruk ligt op jouw innerlijke proces van ontwaken, bewustwording en verandering. Welke thema’s dienen zich in je leven aan? In je relatie(s), je bedrijf en je persoonlijke innerlijke leven? Wat wil je en wat wil je niet (meer)? Wat klopt voor je en wat niet neer? Wie ben je onder alle lagen van conditioneringen.

De reis: Na twee of drie maanden samen onderweg te zijn kom je naar Bali voor een volledig verzorgde retreat van 7 dagen waarin wij samen 1 op 1 op pad gaan. Spiritualiteit, avontuur, vriendschap, heling en diepgang staan centraal. Hier ga je op een diepere reis naar jezelf. We bezoeken heilige plaatsen en tempels, Balinese healers en oeroude watervallen. We komen op plekken waar toeristen niet komen. We wandelen door adembenemende landschappen met uitzicht op rijstvelden, jungle en vulkanen. Voor wie een fysieke uitdaging wil kan een beklimming van mount Agung met volle maan een once-in-a-lifetime ervaring zijn. Ondertussen duiken we diep in jouw leven. Onze gesprekken vormen de basis van deze intense week. Diepteluisteren, stilte, natuur, vriendschap en avontuur zijn de ingrediënten van ons contact. Plantmedicijnen zijn deze week onderdeel van het werk voor wie dit wil.

De integratie: We werken nog twee maanden (tweewekelijks) samen om de reis te integreren, en om de stappen te zetten die het leven van je vraagt, want reken er op dat tijdens deze reis, de zaadjes worden geplant voor een nieuw begin in je leven. Ik ondersteun je bij de veranderingen die je wilt maken.

Is dit voor jou?

Vanwege de intensiteit en het persoonlijke karakter van dit traject zijn er slechts enkele plaatsen per jaar beschikbaar. 

 

Praktisch + reizen

Je retreat met mij stellen we in onderling overleg samen naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Reizen naar Bali is nog steeds mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Vanaf zomer 2021 zal het reizen naar verwachting versoepelen. Via mijn lokale visum agent help ik je hiermee op weg zodat je reis soepel kan verlopen. 

 

Omdat ik uit ervaring weet dat dit eiland diepe transformatie teweeg brengt, zou ik je aanraden, indien mogelijk, langer te blijven, als je leven het toestaat, De data en details bespreken we in overleg.

Bekijk onderstaande video om een impressie te krijgen van de magie van Bali, de rijke cultuur en natuur en vooral de bijzondere kracht die van deze plek van healing uit gaat.