Wat houden mijn sessies in en welke opties zijn er?

Door de jaren heb ik een eigen manier van werken ontwikkeld. De meeste mensen die met mij willen werken gaan door een veranderingsproces heen of lopen ergens tegenaan in hun leven. Ik ga met je dat proces aan. In dat proces met jezelf, je werk/bedrijf en ook je relaties gaat het om steeds meer bij je kern te te komen, inzicht te krijgen in jezelf en je blokkades op te ruimen. Om vervolgens vanuit die hernieuwde plek van helderheid keuzes te maken waardoor je vanuit zielsoogpunt echt verder komt op je levenspad. 

De onderliggende energie

In dit proces gaat het voornamelijk om de laag die onder je persoonlijkheid en dagelijkse realiteit ligt. Uiteindelijk creëren we ons leven vanuit een energetische laag. Mijn werk richt zich in de kern op het proces, want het resultaat volgt dan vanzelf, bewust worden van wie je echt bent en het vertrouwen in jezelf vinden om echt je eigen pad verder te gaan bewandelen. 

Als het nodig is duiken we in sommige sessies diep in je levensverhaal, innerlijk kind-werk, je uitdagingen, patronen en blokkades. En in hoe je de weg naar vrijheid daarin kunt vinden.

Ik laat me inspireren door diverse westerse en oosterse wijsheidstradities, de Christelijke gnostiek, inizichten uit mijn eigen plantmedicijnreizen en Jungiaanse psychologie. Een van de methodes die ik ook gebruik is het Human Design systeem. Human Design geeft je een blauwdruk van hoe je energetisch in elkaar zit. 

Ik werk op basis van relatie en een vertrouwensband. Onze een-op-een sessies vormen de basis, maar daarnaast heb ik met mijn klanten ook vaak contact via berichten. Daardoor kunnen we het proces vaak verdiepen. Openheid en vertrouwelijkheid staat in mijn manier van werken centraal. 

Langer of korter met mij te werken

Door met mij te werken kies je voor jezelf een periode waarin je je toewijdt aan diepe verandering en transformatie. Vooral ondernemers die voor een combinatie van veranderingen en uitdagingen staan kunnen baat hebben bij een periode van intensieve begeleiding. Lees ook even de reviews.

Je kunt bij mij ook terecht voor korte trajecten van drie maanden of een instap traject afhankelijk van wat je vraag is. Wat bij jou past zal een beetje afhankelijk zijn van wat er nu in je leven speelt, je bewustzijn en de aard van je situatie.

Tijdens een kennismakingsgesprek via Zoom kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt en of ik ook degene ben die jou daarbij kan begeleiden. Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ontmoet je graag.