Wat houden mijn sessies in en welke opties zijn er?

De meeste mensen die met mij willen werken gaan door een veranderingsproces heen. In dat proces met jezelf, je relaties en je werk/bedrijf gaat het om steeds meer bij je authentieke kern te komen om vervolgens vanuit die plek keuzes te maken waardoor je vanuit zielsoogpunt echt verder komt op je levenspad.

 

De onderliggende energie

In mijn sessies en in dit proces gaat het voornamelijk om energie. De laag die onder je persoonlijkheid en dagelijkse realiteit ligt. Uiteindelijk creëren we ons leven vanuit een energetische laag. Mijn werk richt zich in de kern op het innerlijke ontwaken van je ware Zelf en potentieel. Misschien herken je dat er patronen en blokkades zijn waar je tegenaan loopt maar waarvan je niet weet hoe je ze moet doorbreken om die volgende stap te zetten naar jezelf, naar vrijheid en naar meer zingeving en levensgeluk. 

 

Dat is het proces waar je voor staat en waar je samen met mij aan gaat werken. 

 

Een van de tools die ik in mijn trajecten gebruik is Human Design. Human Design geeft je inzicht in hoe je energetisch in elkaar zit. Hoe en waar je geconditioneerd bent, op wat voor manier je het beste beslissingen kunt nemen en dus ook hoe je naar een toekomst kunt navigeren die echt bij je past. Het is een tool die, als je er serieus mee aan de slag gaat, een enorme impact kan hebben op jezelf en al je relaties.

 

Met de kennis over wie je energetisch bent, gaan we ook praktisch aan de slag. Want het leven wordt bepaald door de kwaliteit van je beslissingen.

 

Als het nodig is duiken we in sommige sessies diep in je levensverhaal, je uitdagingen, (relatie)patronen en blokkades. En in hoe je de weg naar vrijheid daarin kunt vinden. Afhankelijk van jouw vraag zullen we ook samen werken aan de relatie met jezelf, je partner en je bedrijf. Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en het werken met ondernemers op het vlak van communicatie kan ik je ook helpen bij het helder krijgen van jouw business propositie.

 

Onze een-op-een sessies vormen de basis, maar daarnaast ben ik voor mijn klanten altijd beschikbaar via whatsapp om je bij te staan bij waar je doorheen gaat. Relatie staat in mijn manier van werken centraal. 

 

Langer of korter met mij te werken

Tot nu toe werkte ik vooral in trajecten van zes maanden. Daarmee kies je voor jezelf een periode waarin je je toewijdt aan diepe verandering en transformatie op alle drie de hierboven genoemde levensgebieden. Vooral ondernemers die voor een combinatie van veranderingen en uitdagingen staan kunnen baat hebben bij een periode van langere begeleiding.

 

Je kunt bij mij ook terecht voor wat kortere trajecten van drie maanden of een instaptraject van een maand. Wat bij jou past zal een beetje afhankelijk zijn van wat er nu in je leven speelt, je spirituele bewustzijn en de aard van je hulpvraag. Ook kijken we wat voor jou financieel haalbaar is.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek via Zoom kunnen we samen kijken wat het beste bij je past en wat je nodig hebt.