Wat houden mijn sessies in en welke opties zijn er?

Door de afgelopen jaren een eigen manier van werken ontwikkeld. De meeste mensen die met mij willen werken gaan door een veranderingsproces heen of lopen ergens tegenaan in hun leven. Vaak een combinatie van carriere en relatie- vraagstukken. Ik ga met je dat proces aan. In dat proces met jezelf, je werk/bedrijf en vaak ook je relaties gaat het om steeds meer inzicht te krijgen in jezelf en je blokkades op te ruimen. Om vervolgens vanuit die hernieuwde plek van helderheid keuzes te maken waardoor je echt verder komt op je levenspad. 

De onderliggende energie

In dit proces gaat het voornamelijk om de lagen die nog verborgen liggen onder je denken. Uiteindelijk creëren we ons leven vanuit een energetische en veelal onbewuste laag. Mijn werk richt zich in de kern op het proces, want het resultaat volgt dan vanzelf,

Als het nodig is duiken we in sommige sessies diep in je levensverhaal, je uitdagingen, patronen en blokkades. Familiethema’s komen altijd terug. Gelijktijdig gaan we ook praktisch aan je leven en je bedrijf werken. Human Design is daarbij een leidraad.

Ik werk op basis van relatie en een vertrouwensband. Onze een-op-een sessies vormen de basis, maar daarnaast heb ik met mijn klanten ook vaak contact via berichten. Daardoor kunnen we het proces vaak verdiepen. Openheid en vertrouwelijkheid staat in mijn manier van werken centraal. 

Langer of korter met mij te werken

Door met mij te werken kies je voor jezelf een periode waarin je je toewijdt aan diepe verandering en het proces van transformatie waar je doorheen gaat. Vooral ondernemers die voor een combinatie van veranderingen en uitdagingen staan kunnen baat hebben bij een periode van intensieve begeleiding. Lees ook even de reviews.

Je kunt bij mij ook terecht voor korte trajecten van drie maanden of een eenmalige introductiereading. Wat bij jou past zal een beetje afhankelijk zijn van wat er nu in je leven speelt, je bewustzijn en de aard van je situatie.

Wil je een .losse Human Design sessie waarin ik een aantal kernthema’s in je leven eruit haal? Ook dat kan. Deze sessie duurt anderhalf a twee uur die kan worden toegespitst op een specifieke situatie of vraag in je leven. De prijs voor een eenmalige sessie Human Design is 197,- euro.