5/5

Testimonials

5/5
Pascal Romero
Pascal-120x120

"Ik besloot om contact op te nemen met David omdat ik hoorde dat David een fijne manier van werken heeft. Zakelijke inzicht met een “spirituele” gedachtegang. Dit trok mij aan omdat ik zakelijk begeleiding zocht en ik mij spiritueel aan het ontwikkelen ben.
Tijdens de sessies met David weet hij het voor elkaar te krijgen om mij weer naar mezelf te laten kijken. Hij straalt rust uit en weet de juiste vragen te stellen, hierdoor kom ik ook weer tot rust en krijg ik weer energie, hoe vermoeid of druk ik ook ben. Ook al zou ik het grootste deel zelf moeten doen, David komt met input waardoor het lijkt alsof de antwoorden vanzelf komen."

Marcel Boymans

David, ik ben je intens dankbaar voor alles wat jij voor mij betekent hebt. Toen wij ons traject samen starten zei je tegen mij “Marcel, het komt helemaal goed met jou!” Ik brak toen omdat ik er op dat moment weinig vertrouwen in mezelf en het leven had. Nu meer dan een half jaar verder heb jij me geholpen om dat vertrouwen weer op te bouwen. In de intuïtieve sessies vond jij de juiste woorden op het juiste moment. Op weg naar geduldige overgave heb ik mezelf beter leren kennen. Jouw helderheid en kwaliteit snel naar de kern te komen laten me dichter bij mezelf komen. Mijn angst voor afwijzing, angst fouten te maken en angst mijn waarheid te spreken zijn verminderd. Desondanks mijn weerstand en scepsis tegenover Human design heb je mij via deze methode zelfliefde geleerd. Mezelf maar ook anderen te accepteren hoe we zijn. Dit had ik al vaker in spirituele boeken gelezen maar je hebt me geholpen om dit meer in embodiment te brengen. Ik voel meer dat iedereen uniek is en dat we al perfect imperfect zijn. Aan de andere kant liet je me sterker geloven in dat er meer mogelijk is dan onze mind denkt. Verandering en het nagaan van dromen en behoeftes. Het volgen van mijn instincten zonder te weten waar de weg naar toe leidt. Ontspannen in het niet-weten. Uit de mind, in het moment. Je helpt mij herinneren en ervaren dat zich het leven het hier en nu afspeelt maar tegelijkertijd tijd alleen een concept van de mind kan zijn. Dankjewel voor jou hulp tot zelfhulp en jou begeleiding op mijn pad naar een leven vanuit vertouwen, liefde en vrijheid.

Jeroen
1621595769601
Esther de Greeve
Esther

Direct voelde ik me thuis bij David. Alsof het een oude bekende was. Ik vertelde mijn issue en direct voelde hij in en aan wat diep van binnen in mij het antwoord was. Alleen mijn hoofd zat er tussen met ruis. Dat onderscheid wist hij direct te onderscheiden. Hij herhaalde mijn woorden en vatte alles goed samen evenals wat hij waarnam op een dieper level en wat ik wel wist, maar nog niet van overtuigd was, omdat ik bevestiging behoefde. Tijdens een sessie werd helder welke keuze gemaakt wilde worden op zielsniveau. Ik ben dankbaar voor de helderheid die hierdoor gevoeld en gezien werd. Tevens komt David met goede opmerkingen en adviezen over de keuze en wat de oplossing kon zijn als het “fout” zou gaan, wat mijn mind denkt. Het was alsof David me al jaren kende. Hij kon alles goed zien, voelen en samenvatten. Daardoor weet ik nu zeker wat ik dien te gaan doen! Ik heb helderheid gekregen en gevoeld wat de bedoeling is!

Ann Eeckelaert

Lieve David, Ik ben bij jou terecht gekomen met de vraag me te helpen meer structuur te brengen in de werking van mijn praktijk. Al gauw hielp je me met meer essentiële en persoonlijke uitdagingen. Door jou heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en ben ik door onze samenwerking enorm gegroeid. Ik voel me beter in mijn vel en dat komt ook de praktijk ten goede. Door het stellen van de juiste vragen en me te steunen op een heel liefdevolle manier heb je openingen gecreëerd om anders te durven denken. Je hebt me geleerd om meer in mezelf te geloven en mijn intuïtie te vertrouwen. Bedankt voor het delen van je kennis, voor het aanwezig zijn, voor je tijd en vertrouwen, voor je liefdevolle begeleiding en je wijze raad. Bedankt voor de reis samen.
Ann

Caroline Herschens
c2496ca1-2332-48fa-a1e2-c380b0497c70

Ik was op zoek naar een coach die mij kon begeleiden bij mijn bedrijf en die mij inzicht kon geven in mezelf. Ik ken David nog van toen hij in Nederland woonde en mijn gevoel zei direct dat ik bij hem moest zijn. Ik vind het fijn om door een man gecoacht te worden en David weet vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Hij geeft advies, maar geeft ook ruimte voor wat er gevoeld wil worden. En ik houd van de combinatie van het praktische met het spirituele te combineren en dat was precies wat ik nodig heb. Mijn bedrijf praktisch beter neerzetten en mezelf ontwikkelen. Hij heeft me enorm geholpen in mijn zoektocht en ik sta nu zelfverzekerder in het leven.

Olaf Rutte
Olaf-002DefZw-390x260

David heeft mij geholpen met het ontwikkelen van een meer verdiepende visie op mijn ondernemerschap . Hij heeft dit ook vertaald naar een heldere todo-list die bij mij past zodat ik verder kan met waar ik goed in ben.

Hoe verder?

Tijdens een oriënterend gesprek neem ik uitgebreid tijd voor je. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat zijn jouw belemmeringen en blokkades wat is er nodig om hieraan te werken? Je krijgt van mij duidelijkheid over waar je naar toe zou moeten bewegen om verder te komen.  

 

David