David Pieters

Vrij om te creëren…

Ergens diep in ieder mens zit het verlangen om tot zelfexpressie en creatie te komen. Maar om op die plek te komen zullen we moeten afleggen wat we niet zijn, wat ons niet meer dient en wat ons nog tegen houdt. 

En dan pas kun je vrij leven en creëren wat er vanuit je diepste wezen gecreëerd wil worden. Niet wat je bedenkt met je ratio, of vanuit verwondingen, maar wat je echt vanuit puurheid, avontuur en speelsheid met je leven wilt doen en beleven.

Om dat te gaan leven is de journey of a lifetime. 

Bewustzijn brengen op de patronen die ons nog belemmeren en in de weg staan, hoort bij het pad van transformatie. Het is vaak opruimwerk wat met je verleden te maken heeft. Het proces is om verlost te worden van de banden die je nog gevangen houden zodat je volledig als jezelf door het leven kunt gaan. Dat proces schept ruimte en lichtheid. Maar die zelfbevrijding is nog geen creatie. 

Hoe dieper je in de mind, in verwondingen en in blokkades leeft, hoe moeilijker een creatieproces zal zijn en dus ook hoe moeilijker het is om tot die zelfexpressie en vrijheid te komen. Iedereen heeft nog wel achterstallig emotioneel onderhoud en verwerking te doen om bij nieuwe ervaringen en hoogtes in het leven te komen. 

In mijn eigen leven en dat van de meeste mensen in mijn inner circle en die ik begeleid, is het werk wat we doen een combinatie van beiden. Aan de ene kant gaat het over waar je heen wilt, het ontdekken van wie jij bent, onder die lagen van maatschappelijke conditioneringen en hoe jij wilt leven, en daarnaast de deep dive in de processen van transformatie en innerlijke bevrijding. Het opruimwerk zorg voor de empowerment die je nodig hebt om tot bloei te komen.

Voor mij is dat de sweet spot van groei en ontwikkeling waardoor we steeds dichter bij ons ware zelf en ons potentieel gaan leven.

Meer weten? Luister ook deze aflevering van mijn Podcast…

Supernova Podcast · Leef ik nog het leven wat bij mij past? En hoe dan wel?


LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven van publicaties en nieuwe Podcasts?

Mijn thema's gaan over persoonlijke groei in een veranderende wereld. Over bewustwording en ontwaken, Human Design, ondernemen en vrijheid het volgen van je eigen unieke en authentieke weg. Ik stuur zo'n 1x per maand een e-mail.

Het Menu