Creëer een leven van vrijheid videocursus
arrow_drop_up arrow_drop_down
Videocursus

Gratis videotraining (5 delen)

Creëer een leven van vrijheid

Ga op weg naar het leven wat jij werkelijk wilt!

Ontdek de methode waarmee duizenden mensen wereldwijd hun leven succesvol veranderen, datgene gaan doen wat ze werkelijk willen, zichzelf overwinnen en eindelijk thuiskomen bij hun eigen idealen en missie.



Welkom, mijn naam is David! In 2017 zette ik samen met mijn gezin de stap naar een nieuw leven. Een leven waarin we gingen doen wat we werkelijk wilden. Reizen combineren met werken en onze kinderen op een vrije manier opvoeden (buiten school).


In deze vijfdelige videocursus neem ik je mee op een reis naar jezelf. Ik laat je zien hoe je dat kunt gaan doen wat je werkelijk wilt. Nee, het is geen quick fix om je problemen op te lossen of 'word snel rijk' cursus. 


Het is een handleiding over HOE je de stappen zet naar een leven waarin jij de richting bepaalt. Ik heb lange tijd vast gezeten in een leven waarvan ik voelde dat het niet bij me paste. Ook wist ik dat er ´meer´ was. Maar ja, hoe kom je van A naar B? Hoe ga je van je huidige leven, naar een leven waarin jij echt gaat doen wat je wilt. Daarover gaat deze videocursus.


Dit gaat over gaan doen wat er werkelijk in je leeft, over de moed vinden om je hart te volgen, over omgaan met je angsten en onzekerheden. En het gaat ook over jezelf overwinnen én vinden, zodat jij wordt wie je wilt zijn en dat gaat doen wat je werkelijk wilt. 


Ik stuur je vijf dagen lang elke dag een video (en mp3 audiobetanden) met daarin de sleutels en methoden die mij, en vele met mij, hebben geholpen om op weg te gaan naar het realiseren van het leven wat we ten diepste wilden.

Meld je hier aan!

Ontvang de eerste video direct in je mailbox.

50%
Gratis videocursus
Creëer Een Leven Van Vrijheid
Ja stuur me de video's